Author |
Message |
Blasted
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 17, 2004 11:05 am |
|
euheuh orasıda doÄ?ru drizzt genelde öyle oluyor.. Bebeler grurlarına yediremiyor. Sırf ...'lik olsun die oynuyanlarda var yani oyunu. Zaten Rp apmak imkansız Oyun rp'ye dayalı ama alakasız kiÅ?iler oynuyor. |
_________________ "For Blood And Honor" |
|
Back to top |
|
|
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 18, 2004 6:54 am |
|
evet abi adamlar bunun oyun oldugunu unutuolar hayatlarıyla butunluyolar ultimayı bi keresindede adamin biri dediki
"ulan söle hangi kafede oynuosun geliorum ananı ..... " çok gülmüÅ?tüm |
_________________ Caradoc The DeathKnight |
|
Back to top |
|
|
Blasted
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 18, 2004 6:14 pm |
|
Ã?yle kendilerini acaip kaptırıolar sabahlara kadar UO'nun baÅ?ında sonra dıÅ?arıda ruh gibi dolaÅ?ıolar |
|
Back to top |
|
|
Lazarus
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 20, 2004 1:58 am |
|
bız o donemlerı yasadık uo turkeyede ılk sunucusunu verdıgınde bız basladık frp ılede karısnca hayatımız kaydı gece ust katta frp sabah uo haftalrca cıkmadık kafeden |
|
|
Back to top |
|
|
_Nightfall_
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 20, 2004 11:04 am |
|
O cd yi bende istiyorum izmirli arkadaslar....... |
_________________ Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir Ã…?afaga...
DeÄ?iÅ?ik biÅ?ey isteyen TIKLASIN... |
|
Back to top |
|
|
Efsun
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 20, 2004 4:52 pm |
|
ArkadaÅ?lar ultima aslında Rp üzerine kurulmuÅ?tur fakat Türkyede Ultima SavaÅ? üzerine kuruluÅ?tur.. Yani bunu Å?ölye açıklarız millet oyunu oynuyor fakat ters biÅ?i olursa hangi cafedesin ... ew adresini wer hemen geliyoruz arkadaÅ?larla gibi laflar ediliyoryr....
Bu arada birde emek war yani Bir Å?eyler yapma için Skill öÄ?renitorsunuz fakat Gm ler sizei yanıÅ?lıkla Ban yaptkları zaman o kadar emek boÅ?una gidiyor öÄ?rendiÄ?niz skiller cafeye harcadıÄ?ınız o kadar para çöpe gidiyor fakat Masaüstü oynarken Yaoman gereken kalem kaÄ?ıt silgi brde bulundupÄ?un cafede bir Å?eyler içmek sonra oturup eÄ?lenirsin ......
Size tavsiyem eÄ?er ultima oynamak isterseniz gidin yabancı serveralarda onayım camelot veya Ä°m Por Ylem gibi bunla paralıdır fakat adam gibi Rp ve seviyeli oyuncularla oynarsınızzz.. |
|
|
Back to top |
|
|
Blasted
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 22, 2004 7:50 pm |
|
Efsun up +1 katılıorum bencede öyle Osi'nin serverlarında falan oynayın Türkler bu oyunun amacını kavrayamamıÅ?! |
|
Back to top |
|
|
Efsun
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 26, 2004 5:28 am |
|
gidip nebulada oynarsanız hele birde izmirli bi
r adamı sinir ederseniz< wealla açık söylüyorummm yanına arkadaÅ?larını alıp gelip cafeyi ewi basrlaer ...... Az yapmadık zamanında ama Å?u an o halime sadece gülüyorummm .... |
|
|
Back to top |
|
|
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 03, 2004 12:01 am |
|
Quaxis te oynamayı deneyin. Ben sırf RP için oynuyorum ve iÅ?te tek tük bir kaç insan sayesinde aradıÄ?ım tadı alabiliyorum. Bu arada UO oyun motoru scriptler sayesinde en kapsamlı MMORPG motoru olmuÅ? durumda. HerÅ?eyle iletiÅ?ime geçmek mümkün ama Türk serverlarında deÄ?il. Olsun Quaxis iyidir. RPyi anlamıÅ? adam diÄ?er serverlardan daha fazla (%10 ) |
|
|
Back to top |
|
|
Efsun
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 05, 2004 8:39 pm |
|
+1 demekten baÃ…?ka birÃ…?ey diyemiyorum.. |
|
|
Back to top |
|
|
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 09, 2004 8:38 pm |
|
Efsun sen oynuyo musun Quaxis te? |
|
|
Back to top |
|
|
Lale_Savascisi
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 02, 2004 7:37 am |
|
valla ben su anda nebulada oynuyorum orasıda paralı oldu ama gayet memnunum |
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 02, 2004 5:45 pm |
|
vala arkadaÅ?lar ben darkvenue diye bir serverde oynuyorum ve uo tr ye geldiginden beride oynuyorum tamam zevkli ama tavsiye etmiyorum hatınız zehir olur bırakın boÅ? verin tüm sosyal hayatınız bitiyor uo ounamayun ultima online :life offline |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Nostredamus
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 17, 2004 4:52 am |
|
hmm ultima online ztn frp'den alinti ...
günümüzde oyunda rp yapan kalmadı ...
bu yuzden oyunun zevki kalmadi...
ama derseniz uo oynuyormusun oldukca kabiliyetim var
amentes eski ( gm nostredamus )
novaworld dev ( jasbecker )
quaxis gm ( nostredamus )
Noir gm ( nostredamus )
|
_________________ Ã?u dunyada sigara icenlere saygi duy, onlar bu fani dunyada misafirler....
Dark-Elf Elessar Aldarion |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 23, 2004 9:33 pm |
|
ya resmne hastalık ya adalar birbirlerin anasına küfrediyor ne bacı kalıyor ne baÅ?ka bir Å?ey off asosyal oluyoruz neyse bne bırkatım kurtuldum
kısmetse diyerleride bıraksın |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
|
|