Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - BÃ?YÃ?K Ä°ZMÄ°R BULUÅ?MASI
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

BÃ?YÃ?K Ä°ZMÄ°R BULUÃ…?MASI View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 12:54 am Reply with quoteBack to top

evt cumartesi saat 12 de

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 3:02 am Reply with quoteBack to top

izniniz olursa ben ve hazaxaos gelebilirmiyük Confused

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Nov 02, 2004 4:26 am Reply with quoteBack to top

Gelecez gelecez diyonuz gelmiyonuz siz de calis... Ne yaparsanız yapın abicim... Ä°zne filan gerek yok, geleceniz mi gelmeyeceniz mi adam gibi söyleyin... Adamların mesajlarına bak; "GELECEM!" yada "Gelmeyecem!"dir... Sizinkiler belli bile deÄ?il...

Yer var herkese...

Saygılarımla...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 1:41 am Reply with quoteBack to top

calıÅ? valla oyunlara gelmiyormuÅ?sun ben de öyle duydum.ama gelirsen sevinirim hem de tanıÅ?mıÅ? oluruz

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 10:17 am Reply with quoteBack to top

Bilmiyorum hala hatırlayan var mıdır beni buralarda? Ä°zmir tayfasının ilklerinden, 12 kasımda ben izmire geliyorum , 13. de cumartesi oluyor,eÄ?er o günde buluÅ?ursanız fatih (drizzt_chosen) silah kardeÅ?lerine omuz vermeye hazır!!
    çok özlemiÅ?tim deniz kenarında dolaÅ?mayı, çok özlemiÅ?ti silahındaki kanları çimlere silmeyi, çok özlemiÅ?ti erdinçle gencayl ibrahimle ve niceleriyle dertlerini zevklerini paylaÅ?may, duy ey izmir sesimi ordaysan, ve bekle beni, ben seni tüm benliÄ?imle özlüyorum sen beni özlemesende...

özlem ve saygılarımla...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 11:06 am Reply with quoteBack to top

drizzt_chosen wrote:
    Bilmiyorum hala hatırlayan var mıdır beni buralarda? Ä°zmir tayfasının ilklerinden, 12 kasımda ben izmire geliyorum , 13. de cumartesi oluyor,eÄ?er o günde buluÅ?ursanız fatih (drizzt_chosen) silah kardeÅ?lerine omuz vermeye hazır!!
    çok özlemiÅ?tim deniz kenarında dolaÅ?mayı, çok özlemiÅ?ti silahındaki kanları çimlere silmeyi, çok özlemiÅ?ti erdinçle gencayl ibrahimle ve niceleriyle dertlerini zevklerini paylaÅ?may, duy ey izmir sesimi ordaysan, ve bekle beni, ben seni tüm benliÄ?imle özlüyorum sen beni özlemesende...

özlem ve saygılarımla...

Biz seni unutmadık ama sen bizi unutmuÅ?sun Razz BuluÅ?uruz heralde senin geleceÄ?in gün için özel bi oyun çeviririz.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 2:02 am Reply with quoteBack to top

Turkleader wrote:
    Ã?ok kolay. Kapının karÅ?ısında, kafenin en baÅ? köÅ?esinde (yerden yüksek ve köÅ?e olur orası) garip garip tipler görürsen onlar biziz. Kafenin o bölümü bize tahsis edilmiÅ?tir. Tipler:

*BaÄ?ıra çaÄ?ıra ve çoÄ?unlukla ayakta oyunu anlatan bir DM (Ben)
    *Grubumuzun cleric'i ve babacan adam Rıfat abi, hep sessizce, en kenarlarda durur. Uzun saçlı bir elemandır. At kuyruÄ?u yapar hep.
    *Saçı sakalına karıÅ?mıÅ?, bonus kafa, topsakal palabıyık bir deli. (Can)
    *Kel ve yarım-ork tiplemenin biri. Genelde bizi onunla dalga geçerken bulursun. (Serdar)
    *Topsakallı, az saçlı, iri yarı elemanımız Mert'i tanıyormuÅ?sun sanırım...
    *Uzun boylu, zayıf, pörtlek gözlü eleman da Tevfik.
    Saygılarımla...

Hehehe, C.tesi gunleri orayı biz aldık Smile Turkleader'ın takım pazarları biz C.tesi gunleri ordayız...
    Takımlarda degisiklik oldu tabii Smile

Tipler :
    *Rıfat abi : Eskiden uzun saclı sessiz diye yazmıs arkadas, artık kısa saclı hala sessiz Smile ....
    *Mert : Hala iri Razz artık kel, kafayı kazıttı...
    *Cagdas : DM, kendini kaptırıp ayakta ORK taklidi yapan birini gorursen odur Razz
    *Gencay : Dalgali uzun saclı zayıf bir eleman , grubun tipik ELF'i ...
    * ve ben! : Dukkana girdiginde goze carpan ilk insan .. Hem boy hem enine bayaga genis olaraktan heralde gozden kacmam Razz ehehe, gelenler olursada cekinmeden tanıtsınnar kendilerini...... Her C.tesi KSK DIGIL kafede , minumum saat 12.00 , max saat 24.00 ordayız........

Mujks
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 12:03 am Reply with quoteBack to top

Kimse beni yazmamıÅ? unutulduuum..

Ã?ilek: Sürekli gülme krizine giren uzun siyah saçlı ve Ä°zmir tayfasında bulunan 3647586097047 tane erkek arkadaÅ?ın arasındaki o tek hatun benim..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 4:08 am Reply with quoteBack to top

cilek wrote:
    Kimse beni yazmamıÅ? unutulduuum..

Ã?ilek: Sürekli gülme krizine giren uzun siyah saçlı ve Ä°zmir tayfasında bulunan 3647586097047 tane erkek arkadaÅ?ın arasındaki o tek hatun benim..

Kusura bakma Smile daha once seni gormedim hic oyuzden yazmadım Smile

Dedigim gibi izlemek isteyen C.tesi gelsin. Bu hafta sonu Dıgıl dayız.... Saat 12.00 da bulusulcak dendi, saat 13.00-14.00'ı bulur tabii...
    Back to top View user's profileSend private message
    green_eye_of_devil
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 17, 2004 7:42 am Reply with quoteBack to top

Yaa arkadaÅ?larım bir gün farklı bir iÅ? yapmaya ne dersiniz her hafta aynı olaylar belli süre sonra bide sıklmaya baÅ?licaz diye düÅ?ünüyorum uzn zamandır bir arada doÄ?ru düzgün bir arda iÅ? yapamıyorduk ve göremiyorduk yapabileceÄ?imiz Å?eyleri söyleyinde hep beraber yapmaya calıÅ?alım Smile

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Dec 17, 2004 7:45 am Reply with quoteBack to top

Yakında Convention düzenleyecem... Belki o zaman ilginç olabilir... Ayrıntıları sonra öÄ?renirsiniz...

Saygılarımla...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 7:52 am Reply with quoteBack to top

ibo.con.
    hehehe
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
    chosen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 11:16 pm Reply with quoteBack to top

selam izmir tayfasının güzide üyeleri...
    kutsal topraklara -izmir'e- geri dönen drizzt_chosen en yakın buluÅ?ma tarihi hakkında bilgi dilenir sizlerden., ki yanınıza bi sandalye çekip içkilerinizi yudumlarken sizlere eÅ?lik edebilsin, muhabbetinize ortak olsun...

tüm eski dostlara selam olsun ayrıca burdan, erdin.,gencay,ibrahim, çaÄ?daÅ? ve nicelerine yani...

sonsuz selam ve saygılarımla...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 7:20 am Reply with quoteBack to top

Fatih, seni yakından tanımasam da izmir buluÅ?malarında bir kez gördüm. Ondan önce de Ä°zmir Tayfası'na ilk katıldıÄ?ım gün Hobbit Cafe'de görmüÅ?tüm...Geçenlerde de Erdinç ve Ã?ilek'le gezmiÅ?siniz. Erdinç'e benden sana selam söylemesini söylemiÅ?tim. TanıÅ?alım bi ara,
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum