Author |
Message |
Helluin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 24, 2005 8:49 am |
|
|
Back to top |
|
|
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 24, 2005 7:39 pm |
|
neeee " The Battle for Middle-earth� II " mii??
Å?aka deÄ?il demi? hemen bulmalıyım bu oyunu!!!!!! |
_________________ " Let My Heart Go " |
|
Back to top |
|
|
Helluin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 28, 2005 11:14 am |
|
betasını download ettim oyunun...
bu oyuna rakip olabilecek baÃ…?ka bir oyun bilmiyorum ben
muhteÅ?em bir MMORPG olmuÅ?. O kadar ince ayrıntılar düÅ?ünülmüÅ?ki...
3 Mart 2006'yı 4 gözle bekliyorum |
|
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 28, 2005 6:31 pm |
|
aaaa battle for middle-eart II yaw ama ilk oyunda yüzüyü yok edip herÅ?eyi bitirmiyormuydun good camp. oynayınca.Å?imdi bu oyun yüzük yok edildikten sonraki farklı bir zaman dilimindemi geçecek ??? Akıl sır erdiremedim Å?imdi ben buna biri açıklayabilirmi |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
dark lord
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 10:23 pm |
|
AAAAAA çıktıÄ?ını bilmiyordum ama konunun dıÅ?ında olduÄ?unu biliyorum hmen alırım eskisi zevkliydi ama asker yapma sayısı azcdıııııııı beyhhhhhh iÅ?allah daha fazla olur Rome Total War gibi (o kadar da deil ) |
_________________ Raistlin:GeçmiÅ?in efendisi sensin Å?imdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmiÅ?inde efendisi olcam.Ben, geçmiÅ?in ve Å?imdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam |
|
Back to top |
|
|
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Sat Dec 31, 2005 2:00 am |
|
ArkadaÅ?lar bu oyunun beta'sı yeni piyasaya sürülüyor,bence almayın zira aldıÄ?ınız yanlızca beta olacaktır.Zaten internettende indirebiliyorsunuz betayı ama açmak için ekstra birÅ?eyler gerekiyor.Oyunun asıl çıkıÅ? tarihi ise bir erteleme olmazsa mart. |
_________________ Ä°sim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
|
|
FalcoN
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 03, 2006 9:35 am |
|
Demek martta geliyor.. Ä°nÅ?allah 1. oyundaki gibi sistemi acaip Å?ekilde kasan efektler koymazlar 2'ye. bekleyilim ve görelim. |
_________________ Only God can Judge me! |
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Sat Jan 07, 2006 6:02 am |
|
Levelde yazana göre oyunun çıkıÅ? tarihi Mart 2006
FalcoN wrote: |
Demek martta geliyor.. Ä°nÅ?allah 1. oyundaki gibi sistemi acaip Å?ekilde kasan efektler koymazlar 2'ye. bekleyilim ve görelim. |
Levelden gördüÄ?üm kadarıyla çok kasacak gibi. Bunda yanlızca efekteler deÄ?il oyunu kendisi kasacak gibi. Level dergiside Å?öyle bir görüntü var. Gemilerin suyun üzerindeki yansımaları dahai görünüyor.
LEVEL wrote: |
Yüzüklerin Efendisin'nin en gizemli Å?ahsiyeti Tom Bombadil oyunda süper kahraman olarak bulunuyor |
|
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Mar 08, 2006 3:55 am |
|
ArkadaÅ?lar BfME 2 çıktı mı yoksa çıkmadımı? Açıkçası nette - offical sitesi dahil tam bir cevap bulamadım (bende de bir gariplik olabilir)
Geçenlerde bir arkadaÅ?ım oyunu almıÅ? olarak geldi elinde tam 6 cd ile. Kurulum ise korsan olduÄ?u için bir garip önce o 6 cdyi .rar dan açıyorsunuz (5.5 gb tutuyor) daha sonra bu açılmıÅ? dosyalardan kurulumu yapıyorsunuz ki o da yaklaÅ?ık 5 gb tutuyor. Yani kurabilmek için 10 gb yere ihtiyaç var (sonradan rarları silebiliyorsunuz)
Her ne ise oyunu kurduktan sonra menülere girdik eÄ?lenceli hero yaratma menüleri vs var. Ama tam oyuna girerken loading bittiÄ?i anda oyundan atıyor.
BaÅ?langıçta sistem gereksinimleri karÅ?ılamıyor diye düÅ?ündük ama arada gittiÄ?imiz bir cafede bir kaç sefer kurmaya çalıÅ?tıklarını ama çoÄ?u cdnin bozuk olduÄ?unu söylediler.
Sözün özü ;
Oyun çıktımı ?
OynamıÅ? olan varmı?
Varsa sistemleri nedir? |
|
|
Back to top |
|
|
celebnor
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 08, 2006 5:30 am |
|
cıktıgı konusunda haber aldım arkadastan 6 cd oldugunu soylediler.... |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
|
|
Arwyl
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 08, 2006 6:46 am |
|
Shevarash wrote: |
ArkadaÅ?lar BfME 2 çıktı mı yoksa çıkmadımı? Açıkçası nette - offical sitesi dahil tam bir cevap bulamadım (bende de bir gariplik olabilir)
Geçenlerde bir arkadaÅ?ım oyunu almıÅ? olarak geldi elinde tam 6 cd ile. Kurulum ise korsan olduÄ?u için bir garip önce o 6 cdyi .rar dan açıyorsunuz (5.5 gb tutuyor) daha sonra bu açılmıÅ? dosyalardan kurulumu yapıyorsunuz ki o da yaklaÅ?ık 5 gb tutuyor. Yani kurabilmek için 10 gb yere ihtiyaç var (sonradan rarları silebiliyorsunuz)
Her ne ise oyunu kurduktan sonra menülere girdik eÄ?lenceli hero yaratma menüleri vs var. Ama tam oyuna girerken loading bittiÄ?i anda oyundan atıyor.
BaÅ?langıçta sistem gereksinimleri karÅ?ılamıyor diye düÅ?ündük ama arada gittiÄ?imiz bir cafede bir kaç sefer kurmaya çalıÅ?tıklarını ama çoÄ?u cdnin bozuk olduÄ?unu söylediler.
Sözün özü ;
Oyun çıktımı ?
OynamıÅ? olan varmı?
Varsa sistemleri nedir? |
Oyun çıktı.Buna emin olabilirsiniz.6cd olması doÄ?rudur.Ayrıca dediÄ?in yöntemler 1yıldır kullanılıyor Shevarash ne yazık ki artık bundan sonra böyle ki bu birde kolay olanı.Bazı oyunlarda cd-romun fiÅ?ini çıkartman gerekiyor, evet doÄ?ru duydun cdromun bilgisayarla baÄ?lantısını kesmen gerekiyor.Haliyle bu sebeplerde bizi orjinal oyunlara sürüklüyor neyse.
Cevabın özü ;
Oyun çıktı.(İnanmıyorsanız ea gamese bakabilirsiniz.)
Ben oynamadım ama kardeÅ?im oynuyor.
Ne yazık ki sistem ihtiyaçları konusunda birÅ?ey bulamadım.
Daha fazla bilgi için ;
http://www.ea.com/official/lordoftherings/bfme2/us/
Türkçe için
http://merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=2077&TITLE=LOTR:+The+Battle+for+Middle-Earth+2&TUR=Ä°nceleme
Bu arada son bir not:Starforce 3.5 yazılımıyla artık orjinal yazılımların kırılması çok zorlaÅ?tı.Sonunda kafayı yien hackerlar Ã?STÃ?N BAÅ?ARI BÄ°Z KIRDIK.Diyerek ardından size seksen türlü Å?ey yapmanıızı istiyecekler bugün cd-romun fiÅ?ini çeken yarın bios ayarlarıyla oynatır.O yüzden bence yavaÅ? yavaÅ? orjinal oyunlara geçmenin vakti geldi diye düÅ?ünüyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Mar 08, 2006 7:52 am |
|
Orjinal oyun konusunda sonuna kadar haklısınız zate malesef o kısır döngüye Å?u an için yapabileceÄ?imiz pek birÅ?ey yok.. |
|
|
Back to top |
|
|
Dalmer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 08, 2006 11:32 pm |
|
Heniz oynamak kısmet olmadı ama burda bir cafeye yüklenmiÅ? demekki cdleri piyasada bulunur oynayan arkadaÅ?larım gayet olumlu Å?eyler söylediler hatta Tom Bombadil inde oyunda unutulmamıÅ? olması ayrıca meraklandırdı beni |
_________________ One Day You Will Be Death...
Why Not Today? |
|
Back to top |
|
|
celebnor
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 10, 2006 5:26 am |
|
arkadaslar ben oynadım gercekten hos olmus kendi heronu yaratabiliyorsun ayrıca good ve evil campaign den farklı olarak rbir de war of the rings campaign koymuslar su anda ne oldugu hakkında fazla bilgim yok fakat gerckten guzel olmus ozel gucler cok cesitli ornegin tom bombadil falan var...good campaignde glorfindell haldir arwen gloin gibi herolar mevcut grafikler de gercekten cok hos olmus ...bir yere ev yada baska yapı yapmak icin illa rune olması gerekmiyor istediginiz yere kurulabiliyorsunuz
tavsiye ediyyorum oynayın.... |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Mar 10, 2006 9:19 pm |
|
bizde cafede oynadık hoÅ? olmuÅ? hoÅ? ama hala evde niye çalıÅ?madıÄ?ını anlamadık o ayrı mesele |
|
|
Back to top |
|
|
|
|