Author |
Message |
haplo25
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 10:45 pm |
|
Bir orkla savaÅ?ıyorsam herÅ?eyi yaparım çünkü nasılsa onun yapacaÄ?ını bilirim. |
_________________ Ashaman tötet!!! |
|
Back to top |
|
|
siliterin
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 11:13 pm |
|
haplo25 wrote: |
Bir orkla savaÅ?ıyorsam herÅ?eyi yaparım çünkü nasılsa onun yapacaÄ?ını bilirim. |
karÅ?ım dakine göre savaÅ?ırımdiyosun. olabilir tabii ama ben ırkın karekteri olayına karÅ?ıyım. yani elfler onurlu orklar aÅ?aÄ?ılık olarak önyargılı bir yaklaÅ?ıma tabi tutuluyo bakın iyi bir orc da olabilir yada onurlu bir ogre arada istisna çıkar. unutmayalım drizzt de kolcuydu. Å?imdi drowdan rancer oluyosa ogreden de paladin olur nie olmasın. |
_________________ Dünyada imkânsız olan tek Å?ey, imkânsız olanı bulmaktır. |
|
Back to top |
|
|
haplo25
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 11:15 pm |
|
Birincisi istisnalar kaide yi bozmaz:D Ayrıca iyi ork un ogre nin kalıbına tüküreyim:D |
_________________ Ashaman tötet!!! |
|
Back to top |
|
|
siliterin
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 11:19 pm |
|
bak dikkatli konuÅ? iyi orcların tepkisaini toplıcan haplo25. bide birlik olup yanına gelirlerse senin yüzünü Å?eklini görmek isterim adamların kötülük duygusunu kıÅ?kırtıyosun. hııım taÅ? olusun taÅ? |
_________________ Dünyada imkânsız olan tek Å?ey, imkânsız olanı bulmaktır. |
|
Back to top |
|
|
Blackthorn
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 01, 2006 8:22 pm |
|
Tabii ki de evet ne yani adam senin arkandan gafil avlamaya çalıÅ?ırsa sende yaparsın savaÅ?ta Å?efer söz konusu bile olamaz aklına ne gelirse yaparsın.O yüzden Å?övalyelerin "Å?erefim Hayatımdır" lafı savaÅ?lar için geçerli bir kural deÄ?ildir bence... |
_________________ Est Sularas Oth Mithas...
Å?erefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın aÄ?zından bunu duymak ironik diy mi?!?!?) |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 01, 2006 10:00 pm |
|
SavaÅ?ta herÅ?eyi yaparım.Günlük hayattan ya da tarihten örnek vermek gerekmez bence... |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
utkuy
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 02, 2006 12:18 am |
|
savaÅ? savaÅ?tır arkadaÅ?ım amaç da ölmeden öldürmektir ben baÅ?ka kural bilmem savaÅ?ta.
o yüzden paladin oynatmıyom zaten hiç : ) baÅ?tan belli fallen olacaÄ?ım : D |
_________________ iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaÅ?mak gibi bir amacı da. |
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Oct 07, 2006 5:39 pm |
|
baÅ?latmayın onura savaÅ?ı kazanmak daha önemli sonuçta onursuz ama yaÅ?ayan bir adam mı olmak istersiniz onurlu ama ölü bir adammı? ne oldu kurudunuz kaldınız |
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Oct 07, 2006 5:42 pm |
|
haplo25 wrote: |
ırkçılık yapma sonuçta o orkta canlı |
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Oct 07, 2006 10:11 pm |
|
Yönelime, ırka ve sınıfa baÄ?lı... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Oct 07, 2006 11:03 pm |
|
savaÅ?ta her Å?ey mübah mıdır? bence evet. çünkü ölüm korkusu karÅ?ındaki rakibine herÅ?eyi yaptıracak kadar büyüktür ve aynı ölüm korkusuda insandaki onur deÄ?erlerinin katilidir. Onurluca çarpıÅ?ıp öleceÄ?ine savaÅ?ı kazan ve hayatına devam et. :schemes: |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 01, 2006 11:45 am |
|
abi adi ustunde tabiki mubahtir yani vur kir parcala isir tokat at cirmala ne yaparsan yap yok yani adam girtlagima kilic dayayacak benim adamin canini cok yakacak yerine vurabilecek (olmeden) kosulum var yok abi bu dogru olmaz diyecem daha neler |
|
|
Back to top |
|
|
Horcoel_Baator
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Nov 07, 2006 4:07 am |
|
Bu konuda yapılacak tek yorum kanaatimce Å?u olmalıdır..Å?avaÅ?ta herÅ?eyi yapmak karaktere ve aligmente göre deÄ?iÅ?en bir kavramdır..Zira bir knight,crusader,paladin bir samurai den rakibinin yüzüne toz atmasını ve ardından gelen fırsat saldırısı ile rakibini biçmesini beklemek biraz garip olur..Ama elbette oynattıgınız non-lawfull bir fighter-barbarian tarzı birÅ?ey ise kazanmak için bunun gibi ufak tarzda hilelere baÅ?vurabilir.. |
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..'' |
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Nov 07, 2006 8:24 am |
|
Pek deÄ?ildir gibi geliyor bana.EÄ?er herkes arkadan vurmayı seçseydi nolurdu bu dünyanın hali Gerçekten o adamın yönelimine ve seçtiÄ?i classa göre büyük ölçüde deÄ?iÅ?iklik gösterir.Yani bir paladinden suikastçilik yapmasını bekleyemeyiz deÄ?il mi? :angel: |
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
|
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 08, 2006 2:44 am |
|
abi sonuçta benim gibi chaoticler (sadece kural tanımazım kötü diilim tarafsızım heeey ) savaÅ?ta gerekirse rakibin *****a bambu bile sokar yani ısırırım, baÄ?rırım, gölge kapısı kullanırım, kaçar vurur yine kaçarım sonuçta kazanırım. Her ne kadar drowları çok sevmesemde bu drow taktiÄ?idir kazandıÄ?ın sürece sorun olmaz yani.
Edited by Horcoel..
Argolara dikkat edelim arkadaÅ?ım.. |
Back to top |
|
|
|
|