Author |
Message |
quake
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 19, 2006 11:42 pm |
|
gencler biri bana bu oynu bitirdikten sonrada devam etmek icin bi mod varmıs nerden ındırebılecegımı yazarmı. oluyorum spazm gecırmeye basladım hıc bıyerde bulamıyorum bagımlısı oldum oynun |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 20, 2006 12:19 am |
|
Abi bu bethesda nın sea dogs oyununun devamı olan oyun mu? O ise ben de cok sevmis hatta bir gemi simulasyonu nasıl bu kadar kullanıcı dostu olur sasırmıstım! Ama bence sen onu bosver cunku kısa sure sonra online ı cıkacak bu turun 2 adet biri gene bethesda dan? sanırım ya morrowind motoru kullanacaklar ya da yeni bir motor yazacaklardı... |
|
|
Back to top |
|
|
quake
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 20, 2006 3:03 am |
|
sea dog hangisi yaw? bunda en sonunda bı ınka tapınagından kure alıp kara ıncıye saldırıyosun |
|
|
Back to top |
|
|
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Sun Aug 20, 2006 3:09 pm |
|
evet sea dogs'un devamı olan oyundan bahsediyorsun,aslında online olanının yanı sıra oyunun yeni versiyonuda çıkacaktı ama ne oldu bilinmez.Senin kabahatin oyunu bitirmek olmuÅ?,bitirme dursun son görev bir yerde sen takıl yine. |
_________________ Ä°sim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
|
|
quake
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 20, 2006 10:32 pm |
|
oynun sonunda manowar dıye 100 toplu 900 murettebatlı bı ıngılız gemısı var onu bordaladım sımdı bırakmak ıstemıyorum olay o |
_________________ Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels |
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 21, 2006 9:44 pm |
|
Abi soyle birsey deneyebilirsin, ben denemedim ama, siyah inci mubarek ucuyor sanki onu yavaslatmanın tek yolu zincirli gullelerle direklerini kırmak yoksa imkansız . sonra kucuk gemilerini ona musallat et ve kac bakalım kacabiliyor musun? Olmazsa arastır oyunun bir patchi falan vardır yeni gemiler veren falan. Ya simdi canım cekti bak multisi var mıydı onun??? |
|
|
Back to top |
|
|
quake
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 24, 2006 7:20 am |
|
arkadaslar arayıstan vaz gecıp oyunu sıldım artık mutsuz bı ınsanım uhu uhu |
_________________ Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels |
|
Back to top |
|
|
ElvenBard
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 24, 2006 3:08 pm |
|
Niye siliorsun yaw ben gayet kolay halletmiÅ?tim o iÅ?i yani :p pek biÅ?ey yok aslında, o bahsettiÄ?iniz Ä°ngiliz gemisi Man-of-war sınıfı hayvani bi savaÅ? makinasıdır Black Pearl onla baÅ? edemez yani, bende edememiÅ?ti heheh.. |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
|
|
|
|