Author |
Message |
ElvenBard
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Sep 23, 2006 6:36 pm |
  |
Sağ tıklayıp "Farklı kaydet" diyin insin yaw bende bi sorun çıkmadı şahsen :s |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
     |
 |
ulfgar
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Sep 23, 2006 8:51 pm |
  |
eeee.... mitoloji kısmında kaynak neydi dedim ama ? sorular başka yere mi soruluyor ? |
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İÅ?te öyle bir Å?ey.. |
|
Back to top |
    |
 |
uLtior
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Sep 24, 2006 12:00 pm |
  |
Belli ki uzun zamandan beri uğraşıyorsunuz arkadaşlar, elinize sağlık uğraşmışsınız.
Gözüme çarpan bir kaç şey: Tasarım konusunda daha çok çalışılmalı, çok basit öğeler ve yöntemler kullanılmış. Denge ve özellikle renk bilgisi yok denecek kadar az. Nihayetinde genel olarak bir frp öğrenmek isteyen heyecanlı genç gözüyle bakarsanız bir sorun gözükmemektedir.
FRP ile yeni tanışanlar veya tanışacak olanlar için tatmin edici olarak gözüküyor.
Saygılarımla. |
|
|
Back to top |
    |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Sep 24, 2006 12:22 pm |
  |
İnceleme şansım fazla olmadı ama böyle tek tük baktığım sayfalara rağmen fena olmamış.En azından uğraşmışsınız ekibe cidden teşekkürler..En yakın zamanda derinlemesine okurum inşallah  |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir  |
|
Back to top |
  |
 |
ulfgar
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Sep 24, 2006 3:26 pm |
  |
Tasarımı biraz fuçuristik gibi görünüyo.. ve sanki fazla aydınlık bi dergi olmuş
ama iyi bir başlangıç demeliyim |
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İÅ?te öyle bir Å?ey.. |
|
Back to top |
    |
 |
ElvenBard
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Sep 24, 2006 6:22 pm |
  |
Evet işte şu anki tasarımıyla ve extra içeriğiyle bi FRP dergisinden çok kültür dergisi gibi bişey olmuş, daha çok fanzin gibi : ) Daha iyi olucaktır zamanla, tam destek :p |
|
|
Back to top |
     |
 |
burock
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Sep 25, 2006 5:26 am |
  |
tüm eleştiriler için kendi hesabıma teşekkür ederim. Eli kalem tutan herkesi katılıma davet ediyorum.
demarch wrote: |
...burock arkadaşımıza özel bir rica: hikaye aynen devam etsin..Ciddi ciddi kaptırıp okudum ve bittiğini 1 sayfa sonra farkettim. devamı diğer sayılaradır umarım...
|
sana özel olarak teşekkür ediyorum demarch. Merak etme hkaye devam edecek. Furkan'a da bolca rastlayacağız
İyi eğlenceler... |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
   |
 |
emerus
Site Ã?izeri

|
Posted:
Mon Sep 25, 2006 12:38 pm |
  |
arkadaşlar dergi acele çıktı malesef o yüzden tasarımda hızlı olabilecek bir format uyguladım... dergi değilde ebook tarzı oldu .. şu sıralar dergiyi tekrar tasarlıyorum..
eleştiri yapan arkadaşlara da dergi ile ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum..
Exalted yazsının güncel versiyonu ve yeni bir tasarımla tekrar yayımlanacaktır..
elinizdeki bir ilk tasarım genelde ilk tasarımlar kullanılmaz ama acele edildi..
herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.. |
_________________ emerus "druid of elderlights"
was here... |
|
Back to top |
    |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Fri Sep 29, 2006 11:54 am |
  |
Dergi güncel haliyle karşınızda. DAha güzel bir tasarım olmuş gerçekten.
Bu tür şeyler zamanla daha iyi oturacaktır. Tekrar yorumlarınızı bekliyoruz. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
emerus
Site Ã?izeri

|
Posted:
Fri Sep 29, 2006 12:17 pm |
  |
evet arkadaşlar dergi yeniden karşınızda daha düzgün bir formatta hazırlandı bu sefer.. ekibe ayrıca teşekkürler... |
_________________ emerus "druid of elderlights"
was here... |
|
Back to top |
    |
 |
Sylvius
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Oct 06, 2006 10:18 pm |
  |
Selam millet bence buraya elestiri degil de ovguleri yazalım. Reklamın iyisi kotusu olmaz ama genede vitrin onemlidir. Elestirileri ozelden atalım arkadaslara.
Tabii bu benim gorusum siz bilirsiniz genede. Misal ben buraya elinize saglık cok guzel olmus devamını heyecanla bekliyoruz yazacagım ki tamamen dogru. diger yandan dergi editorune verecem zılgıtı
Birde sormayı unuttum bu derginin cizgisi ne ona gore elestirelim. Zira ciddi mi yoksa daha samimi bir cizgi mi yakalanmak istenmis. Mesela 5. sayfada sol ustte en birinci unsur tanımı kullanılırken mubalaga mı kullanılmıs yoksa kavram hatası mı var? ona gore elestirelim degil mi? Zira daha az birinci olmaz gibi sanki
//Daeya: İsteğiniz üzere mesajınız birleştirilmiştir. |
|
|
Back to top |
   |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Oct 07, 2006 7:08 am |
  |
Yahu ben açıkçası buradan eleştirilmeyi de isterdim. Doğrusu yazılarımı okuduğumda daha iyi yapılabilecek noktaları gördüm. Bundan sonraki sayılarda bu noktalara dikkat etmeye çalışacağım.
İyi ve kötü her değerlendirme açıkçası beni sevindirir. : ) Çzelden veya buradan beni eleştirin kardeşler... Acımasızca eleştirin. : ) |
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Hükümlü
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Oct 13, 2006 8:26 am |
  |
İlk sayıda benim sitedeki ilk karakterimi anlattığın için teşekkür ederim Firble. Gerçekten çok hoş bir jestti ve siteye geri dönmemde büyük bir etkisi oldu. Çok güzel oyunlar ve arkadaşlıklar. Bütün ihanetler, müttefikler, kapışmalar, onlarca söz düellosu ve olan tek birebir düello. Çok keyifli bilmemkaç yıl. Yılan hikayesi resmen. Hepsi aklıma geldi, içim kıpır kıpır. Teşekkürler derim tekrardan.
Hükümlü |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Fri Oct 13, 2006 11:06 am |
  |
Eh bir gün böyle bir şey olacaksa ilk Karatası anlatacağım kesindi Hükümlü. Aslında öyle bir karakteri belki daha tecrubeliyken anlatmak da daha iyi olurdu. Umarım beğenmişsindir. Eleştirilerini bekliyorum. : ) |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
Firble
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Fri Oct 13, 2006 11:07 am |
  |
Eh bir gün böyle bir şey olacaksa ilk Karatası anlatacağım kesindi Hükümlü. Aslında öyle bir karakteri belki daha tecrubeliyken anlatmak da daha iyi olurdu. Umarım beğenmişsindir. Eleştirilerini bekliyorum. : ) |
Orhan Veliden |
|
Back to top |
  |
 |
|
|