Author |
Message |
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 01, 2006 1:01 am |
|
Bu yıl da, önceki yıllarda olduÄ?u gibi, Imardin Ã…?ehri istenmeyen kiÃ…?ilerden arındırılıyordu. Güçlerinin arkasına sıÄ?ınmıÅ? büyücüler; serserilerin ve kendilerine direnenlerin üzerine korkusuzca yürüyorlardı. Ta ki genç bir kız, nefret ettiÄ?i büyücülere bir taÃ…? savurana kadar... ve taÃ…? büyülü kalkanlarını delip geçti. Büyücüler Loncası, Ã…?aÃ…?kındı. Onların gözetimi dıÅ?ında, hayal bile edemeyecekleri güçte bir kız vardı; kontrolsüz bir büyücü... Fantastik dünyanın en gizemli kiÃ…?ilikleri büyücüler üzerine yazılmıÅ?, en gerçekçi en etkileyici seri… (Tanıtım Yazısından)
Yayına Hazırlayan: Kayra "Keri"Küpçü
Kapak Tasarım: Havva Balaban
�eviren: Gürkan Genç
duyuru ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Rhuben
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 07, 2006 8:32 pm |
|
VaroÅ?lar ve soylular arasındaki sınıf farkını öne çıkaran büyüye yaklaÅ?ımıyla ilgi çeken bir kitap, sıkmadan kendini okutturuyor. Kendi açımdan ana karakterleri de oldukça beÄ?endim... |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 08, 2006 3:00 am |
|
Å?u anda okuyorum, yarına bitirmiÅ? olurum, sürükleyici eÄ?lenceli bir kitap. Konusu çok yaratıcı deÄ?il (ya da belki yaratıcıdır, diÄ?er okuduklarım bundan kopya çekmiÅ?tir ) gizli bir gücü olan yurdum insanı hikayesi HP de ve daha birçok fantastik hikayede sıkça gördüÄ?ümüz durum. Ama yine de zevkle okunacak bir kitap gibi görünüyo, yarısını okumaısnı tavsiye ederim Sonraki yarısı ile ilgili görüÅ?lerimi sonra yazarım. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
tlanova
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 11, 2007 12:24 am |
|
Süper kitap da 3. kitaba kadar çıkmıs ama devamı var yani bir olayın tam ortasında bitiyor kitap. Bitmesinin mümkün olmadıÄ?ı bir yerde... |
|
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 12, 2007 6:32 am |
|
ArkadaÅ? diÄ?er kitaplarda çevriliyor, zannımca 5ncisinin çevirisi tamamlanıyor bu aralar, çevirmen Egemen arkadaÅ?ımız sonlara yaklaÅ?tı sanırım, 4ncü basıldı mı basılmak üzere mi tam olarak bilmiyorum, bilgiyi alayım, yazarım buraya da...
bilgi ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jun 12, 2007 8:05 am |
|
Kaç kitaplık seri bu? |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya