Author |
Message |
haldor_goraxe
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Dec 04, 2006 5:28 pm |
  |
Bende ÇSS yuzunden bırakacaktım bu sene ama bırakamadım... Neyseki eylulde benim server kapandı da oyunu sildim... yoksa heralde seneye haftaiçi fakültesine giderdim... |
_________________ Rakı ve Balık....İÅ?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Å?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
   |
 |
darkflarer
Kullanıcı

/dio.gif)
|
Posted:
Mon Dec 11, 2006 6:55 pm |
  |
valla ben mu online da bayaa kasmıştım mg charımla bayaada güçlü olmuştu sonra bıraktım. 12 restartımmı ne vardı acayip güçlüydü. globalmu'da ama o 1000x veren mu larda değil. |
_________________ <div>artık lightflarer'ım</div><br> |
|
Back to top |
  |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Dec 12, 2006 12:38 pm |
  |
Efla wrote: |
ultima online niye koyulmamış yaw
efsane oyun bence. Zaten oyunun hastaları şimdi bana burdan destek vericek hissediyorum  |
Kesinlikle efsanevi bir oyun hala da oynarım.Ama tabi bu aralar okulum yüzünden oynamıyorum bakalım bizim tayfaya belki yaza falan başlayabiliriz.Güzelim sitemin rp ci playerlarını aramıza beklerim...(Ahh ahh runic,tamer,Dark Father açtırmayın walla konu kapanmaz ) |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir  |
|
Back to top |
  |
 |
celeraen
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Dec 12, 2006 2:28 pm |
  |
gerçekten güzel olmuş bu ellerinize sağlık oradan sadece knight online la bightfight ı oynamış bulunmaktayım lineage 2 ise oynamayı çok istediğim ve malesef bir tüelü oynamayı başaramadığım bir uktedir içimde  |
_________________ There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust. |
|
Back to top |
  |
 |
Aredheliquas
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Dec 12, 2006 2:37 pm |
  |
Darktimes wrote: |
Efla wrote: |
ultima online niye koyulmamış yaw
efsane oyun bence. Zaten oyunun hastaları şimdi bana burdan destek vericek hissediyorum  |
Kesinlikle efsanevi bir oyun hala da oynarım.Ama tabi bu aralar okulum yüzünden oynamıyorum bakalım bizim tayfaya belki yaza falan başlayabiliriz.Güzelim sitemin rp ci playerlarını aramıza beklerim...(Ahh ahh runic,tamer,Dark Father açtırmayın walla konu kapanmaz ) |
aynen katılıyorum. lise hayatımın kabusu muhtesem oyun...
anatolia,paticik,pagan,carme, legend,worldofuo(sadece deneme amaclı girdim bu servera)
cok güsel oyundu cok...
ama su anda yasamamın tek amacı WoW  |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
  |
 |
darkelven
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Jan 12, 2007 9:38 pm |
  |
bu dabenden bir oyun adı:frp tabanlı bir kart biriktirme ve bunları savaştırma oyunu:
http://www.poxnora.com |
_________________ ''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü |
|
Back to top |
   |
 |
DanteAngelo
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 10:52 am |
  |
Bende bikaç online oyun yazayım bari
Tales Of Pirates (http://top.igg.com)
Anime görünümlü 3D MMORPG türünde bi oyun.Oyunda korsanlarla ilgili birçok şey mevcut örneğin gemiler , kılıçlar , zrıhlar , deniz yaratıkları , hazine sandıkları , korsan adaları gibi. Bunun yanında büyücülerle ilgili staff'lar , büyüler , Robe'lar , kris'ler gibi itemler de mevcut. Ayrıca sitedki Item Mall(Çcretli Item Pazarı )'da da Fairy(Pet) , Demonicel , Agnelic , Vempiric Wings (Dekor kanatları ) itemler mevcut.
Voyage Century (http://www.voyagecenturyonline.com)
Bu da MMORPG türünde bi oyun.Bu oyun Tales Of Pirates'e göre hem grafik hemde konu bakımından daha ciddi bir oyun. Gerçekçi yaratıklar ( Koyun , tavuk bile var Level 1 olmak zor iş rezil oluyosun ) ve gerçekçi itemler oyunda mevcut. Çrneğin gemiler , kılıçlar , korsan tabancaları , giysiler gerçekçi hazırlanmış.Denizde korsan gemilerine yakalandığınız zaman yandınız Oyunda Guild te kurulabiliyo. İstanbul , Athina , İskenderiye gibi şehirler ve limanları da mevcut. Bu oyunda da item mall (Çcretli Item Pazarı ) mevcut. Gerçekçi bir korsan oyunu diyebilirim kısacası.
NOT : Oyunlar ücretsizdir. |
|
|
Back to top |
   |
 |
celeraen
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:03 pm |
  |
ben de şu an oynadığım oyundan bahsedeyim biraz adı LİNEAGE 2
mmorpg tarzı olan bu oyun kesinlikle gerek grafikleri gerek karakterleriyle çook güzel ırk olarak ise oldukça çeşitli şöyle ki ork,dwarf,dark elf,elf veya insan olabiliyorsunuz
paralı olduğu için serverlar pek tutulmuyor ücretsiz kaçak serverlar mevcut ve ben buradan oynayan biri olarak oldukça memnunum
oyunun haritası gerçekten çok geniş gez gez bitmiyor her ırkın kendi townu olduğu gibi klan ve party sistemi bir çok online oyunla aynı özellikte
karakterler çok güzeller hatta avatarım oyundaki bir dark elf wizard dwarf kızı ise animeden fırlamış gibi
klanlar arası savaşlar pk her şey mevcut en güzli ise pet sahibi olabilmek küçücük ejderi alıyorsun büyüt büyüt en sonunda üzerine binip bir güzel uçuyorsun
çoook daha fazla bilgi ve resimler screenshotlar için buyrun sitesinden verelim
bir de eğer başlamayı düşünürseniz bir mesaj atın o zaman ayrıca server yükleme konusunda yardımcı olabilirim ayrıca ombuspider ve benim oyunda karakterlerimiz mevcut oyunda da yardımcı oluruz
http://www.lineage2.com/ |
|
Back to top |
  |
 |
celeraen
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:05 pm |
  |
kusuruma bakmayın lineage 2 varmış ilk postta  |
|
Back to top |
  |
 |
Dreamscape
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:12 pm |
  |
DanteAngelo Tales of Pirates oynuyormusun??? |
|
|
Back to top |
  |
 |
DanteAngelo
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:16 pm |
  |
Evet , uzun süredir oynamıyodum gene başladım Dream Island - Rainbow Isle - Lvl 34 Swordsman'im var geçen gün yeniden başladım oynamaya  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Dreamscape
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:20 pm |
  |
Ne güzel .Bende lwl 47 crusader oynatıyorum.şu sıralar define avcılığına sarmış durumdayım yanlız bende bir problem var tatile gittim geldim oyun açılmaz oldu...
LOADİNG yazısı ekrana geliyor 1 saat bekliyorum fakat oyun açılmıyor.Acaba nasıl düzeltebilirim bir bilgin varmı?
Yoksa zaten son çare format attırcam . |
|
|
Back to top |
  |
 |
DanteAngelo
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:24 pm |
  |
Patch Uploader yükle bilgisayara siteden. Yada oyunun açılmamasının sebebi o sağ üstünde 1/3476 gibi bi sayı çıkan bi bar geliyosa karşına o zaman onun tamamen dolmasını beklemen gerek Bende de öyle olmuştu iki saate falan anca dolar o Dolmaz bile belki.
Bende de bi define haritası var ama Gulf Region'ı bulamadım daha Ben bulduğum bütün NSS'leri satıyorum 25 - 30 k'ya  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Dreamscape
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:27 pm |
  |
[quote="DanteAngelo"]Patch Uploader yükle bilgisayara siteden. Yada oyunun açılmamasının sebebi o sağ üstünde 1/3476 gibi bi sayı çıkan bi bar geliyosa karşına o zaman onun tamamen dolmasını beklemen gerek Bende de öyle olmuştu iki saate falan anca dolar o Dolmaz bile belki.
Bende de bi define haritası var ama Gulf Region'ı bulamadım daha Ben bulduğum bütün NSS'leri satıyorum 25 - 30 k'ya [/quote]
Hayır.NSS leri satma.Gulf regionun koordinatları vardı ama unuttum...Bir site vardı onu bulunca sana söylerim.Ben lwl 60 lık crusader ekipmanı buldum bir sürü haritalar sayesinde .
şimdi ben senin verdiğin adresten 1.36 yı indirsem patch yapmama gerek kalırmı?? |
|
|
Back to top |
  |
 |
DanteAngelo
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Sep 28, 2007 6:30 pm |
  |
şimdi tam olarak bilmiyorum O yüzden kesin bi cevap veremiycem. Bende upuzuuuun boş bi bar çıkmıştı o dolana kadar bekledim oldu o yüzden cevap veremiycem soruna , bilmiyorum malesef  |
|
|
Back to top |
   |
 |
|
|