Posted:
Tue Jun 24, 2008 1:18 am
Darktimes wrote:
Sanki böyle bir Kadir abi potansiyeli var (Saygısızlık etmiÅ? olucam ama hadi yine söyleyeyim Kadir Ä°nanır'dan kastım)
Saol daha önce kimse benzetmemiÅ?ti ilk oldu geçen gün çocuÄ?un teki beni yolda durdurdu abi sen spiderman'a benziyosun dedi.Ben nasıı yani diye düÅ?ünürken çocuk çoktan gitmiÅ?ti. Ama o zaman sakalım yoktu
Posted:
Wed Jun 25, 2008 6:22 pm
Starfell wrote:
Darktimes wrote:
Sanki böyle bir Kadir abi potansiyeli var (Saygısızlık etmiÅ? olucam ama hadi yine söyleyeyim Kadir Ä°nanır'dan kastım)
Saol daha önce kimse benzetmemiÅ?ti ilk oldu geçen gün çocuÄ?un teki beni yolda durdurdu abi sen spiderman'a benziyosun dedi.Ben nasıı yani diye düÅ?ünürken çocuk çoktan gitmiÅ?ti. Ama o zaman sakalım yoktu
Puhahahahaha �ldüm gülmekten
Darkgnome wrote:
Aletnhas: Sen Ombuspider'ın burun ameliyatı geçirmiÅ? hali gibiymiÅ?sin KaÅ?, bakıÅ? felan bu kadar benzer yani.
Ã?nceki sayfalardan baktım ama pek bir benzerlik göremedim (baygın bakan gözler dıÅ?ında ). Bilemiyorum insanları birbirine benzetmekte pek bir beceriksizimdir, belki ondan benzetemedim
Ya sen orada Sacithan'la bana gelip meraba felan demiÅ?tin de benim aklımda bir sürü Å?ey vardır ilk geldiÄ?inde kendini tanıttıÄ?ında duyamadım ne dediÄ?ini, seni tanıyamadım. Daha uzun boylu kahverengi gözlü, kahverengi saçlı sanıyordum seni. Biraz soÄ?uk davrandım kusura bakma. Hatta dedim dedim ne kadar da sıcak kanlı hemen kaynaÅ?tı Sonra jeton düÅ?tü dedim Saco'ya "Ya bu wizard of quarks mıydı?" diye.
Daha sonraki günde gördüm ama yanımda bulunan baÅ?kası vardı orada çok bulunmak istemiyordu. Ayrıldım bende mecbur.
Ã?nemli deÄ?il Darkgnome. Sen sadece resmimi görmüÅ?tün önceden. Bu saçlarla annem bile beni ilk gördüÄ?ünde tanıyamamıÅ?tı.
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Burdayız canım gitmedik bi yere . Sadece gerçekten uzun bi süredir forumlarda aktif deÄ?iliz . Arada bir girip kimler aktif diye bakıyodum ama dediÄ?im gibi forumlara yazmıyodum. Nedenini ben de bilmiyorum ama aktif olmasak da, uÄ?ramasak da burası bizimdir ; böyle düÅ?ünmekteyiz. Hepinize selam ederim hazır girmiÅ?ken. Siz daha bizi evericekseniz pehey ...
Konuyla da alakasız olmayayım dedim ;
Ombuspider kiÃ…?isi :
Celeraen kiÃ…?isi :
Yine Celeraen kiÃ…?isi :
p.s : Å?u an içimde çok aÅ?ırı derecede Selami Å?ahin tarzı espri yapma isteÄ?i var ama sizi bu iÅ?kenceye maruz bırakmak istemiyorum .
Elimde sadece bu fotoraflar var Å?imdilik, Hd - bad sector - format - veri kaybı - yedekleme Å?ansı olmaması vs.. GörüÅ?mek üzere, kendinize iyi bakın.
_________________ With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Bu aralar sitede öyle birÅ?eyler var.Arasıra bende giriyorum ama yazacak birÅ?ey bulamadıÄ?ımdan mıdır yoksa yazmak istemediÄ?imden midir bilmiyorum ama yazmıyorum.Neyse hala aramızda olduÄ?unuzu görmek hoÅ?
Sanırım bu durum hepimizin baÅ?ına geliyor.
Yazacak bir Å?ey yoksa üretin yahu Benim baÅ?ımda öyle bir Å?ey yok Oyun olmadıÄ?ından Å?ikayetçi olan açsın bir oyun Sitede Å?u an benim olmadıÄ?ım hiçbir oyun yok, olmayacak da
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Thu Oct 30, 2008 7:09 pm
Resmimi koyup koymama konusunda kararsız kaldım. Uzun zamandır beni tanıyorsunuz, nasılsa
Edmond, linki yanlıÅ? atmıÅ?sın bak seninkini de düzeltiyorum
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Posted:
Sat Apr 18, 2009 4:53 am
hayır bu ben deÄ?ilim ama ben çizdim
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Sat Apr 18, 2009 4:58 am
aha bak bu benim iÃ…?te
bu biraz runes to my memory atmosferinden arak oldu..
bi tane normal resim yokmuÃ…? bilgisayarda
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum