Author |
Message |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 9:31 am |
  |
Sakin olun o sadece bir kutu Hem ne olacak ki takıp oynasanız sizinde hakkınız var buna inanın bana.Keseceğiniz playerları yağacağınız DF'leri düşünün  |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir  |
|
Back to top |
  |
 |
Ao
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 10:42 am |
  |
Pandoranın 2. kutusu o normal kutu değil Onu bir açsam antisosyal ruhlar etrafımı sarıcak ruhumu bilgisayarımla paylaşmış olucam (şuanda açıp kitapçığı 50.kez incelemeye başladım ne yaptın bana Darktimes) |
_________________ <div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br> |
|
Back to top |
  |
 |
Possessed
Site Ã?izeri

|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 12:33 pm |
  |
Ao wrote: |
Ultima beter bir olaydır uyuşturucu gibidir Ben bu foruma ilk takılmaya başladığım zaman hala onun yazı dilini kullanıyordum, laneti oyunu bıraksam bile üzerimdeydi(Kelimelerin Baş Harflerini Büyük Yapma Aynen Böyle)  |
Aynen!! Ben de hala ultimadan kalan aliskanliklarimla yaziyorum. Ultima sayesinde baya hızlı yazıyorum, hızlı yazmayi onda ogrendim. Ancak Turkce karakterler basmiyordu bende, o nedenle pek Turkce karakter kullanmam yazarken, kullanmaya çalısıyorum da el alışmiş bir kere. Simdiki yazıma dikkat ederseniz yarisi Turkce karakterli yarısı degildir.
Bir de "bab" derdik birbirimize.. naber bab, saol bab, supersin bab, gralsin bab...
Of ya, ne gunlerdi, cok eglenirdim... |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
    |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 2:03 pm |
  |
İçinizde bir potansiyel var işte..Evet benimded bazı arkadaşlarımda var o kelimlerin başını büyük yapma hastalığı..Anlamadığım ultima böyle birşey katmıyor ki neden büyük yapma gereği duruyorsunuz.Cümlenin baş harflerini bende büyük yapıyorum ona tamam zaten de ne bilim bir değişik bence..Neden acaba bu ultima'nın kazandırdığı bir özellik değildir.Siz nasıl alıştıysanız.. ?Evet o "bab" muhabbetlerini bende hatırlıyorum bizde söylerdik arasıra..Ama oyun içinde değil msn de falan .Oyunda forever RP !!!
Ama kutu ne kadar güzel değil mi Ao  |
|
Back to top |
  |
 |
taurus
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Mar 06, 2007 7:59 pm |
  |
Hildorien wrote: |
Sevmediğim staff üyeleri hakkında playerlar ile konuşmayı sevmiyorum.Sadece diyebilceğim gamas ı tavsiye etmem.Eğer eski gamas a ulaşabilirsen Hildorien Tar'Draugluin im.Dor'Daedeloth loncasının lideri.O zamanlardan kimse kaldıgını zannetmiyorum.Ama şu an tr deki pek çok uo serverının sahibini tanıyorum.Ya eski görev arkadaşlarım yada player olarak tanıdıklarım.Tr de uo başladıgından beri uo oynuyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki şuan tr de güvenilir server yok.Editin olmadıgı serverda yok.Bunları yazmak uo da her görevi yapmış biri olarak bana acı versede,gerçekler.. |
bu yazıya aynen katılıyorum suan bızde 3 arkadas kendı serverımınız yonetmekteyız ve bır admın olarak soyleyebılırım kı edıt her zaman var yanı sonucta ben yapmam deyınce yakın arkadaslarım bu sefer bana tavır almaya baslıyorlar. |
|
|
Back to top |
  |
 |
celebnor
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Mar 11, 2007 4:18 am |
  |
revolution serveri bence güzel arkadaslar oynayanınız var mı bilmem ama bence guzel rp ustune olmasa da actionları gorulmeye deger... |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
   |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Mar 11, 2007 8:45 am |
  |
celebnor wrote: |
revolution serveri bence güzel arkadaslar oynayanınız var mı bilmem ama bence guzel rp ustune olmasa da actionları gorulmeye deger... |
Actionuyla rp siyle övünür zaten her serwer.Fakat edit diye bir faktör olunca herşey yalan oluyor.Yinede bahsettiğin serwerı ben bir araştırayım.. |
|
Back to top |
  |
 |
DeMRaN
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Mar 13, 2007 11:09 am |
  |
Arkadaşlar ben bu sene 10. Seneme giriyorum Ultima Online la ilk tanıştığım günden itibaren zaten UO'nun da 10. Senesi olacak bu... Bir çok serverda Stafflık yaptım Staff olduğumu arkadaşlarıma asla söylemediğim için Edit benim için hiç bir zaman problem olmadı kimse ısrar etmedi çünkü... Ama ben ne kadar yapmam, yapmadım desemde en çok güvendiğim insanların bile yaptığını gördüm o yüzden şuanda pek güvenim yok UO'ya hem ayrıca eski günlerde ki gibi de değil... Sphere'nin Sphereliği kalmadı 0-7 yaş arası çocuk tatmin olma oyunu oldu. RunUo ya gelince pub30 la birlikte herşey ziyan oldu, bitti yok oldu sonra üstüne birde Samurai Empire koydular tam battı... Mondain's Legacy güzel düşünceydi ama çok geç kaldı ne yazık ki SE yerine o çıkmalıydı... Yani artık pek oynanası kalmadı ne yazık ki UO'nun. Nerede o eski günler.
Guildimize biri girerdi herşey hazır olurdu adamın tüm itemları verilirdi, skilllerini hep birlikte kasardık, muhabbet ortamı bir ayrıydı şimdi kesinlikle yok öyle bir havası UOnun herkes bir actiondır tutturmuş bir edittir tutturmuş ne yazık ki |
_________________ <div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em> |
|
Back to top |
    |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Mar 18, 2007 10:58 am |
  |
Haklısın öyle ama ben yine de söylerim ultima online benim için 1.dir.Onun üstüne oyun tanımadım şuana kadar.Her ne kadar dediğin şeyler var olsa da biz yine serwerın bir köşelerinde tutunmaya çalışıyoruz gerek rp si ile gerek actionuyla oyunuyla.Edit büyük bir sorun evet ama başka oyuna da geçemiyoruz.Çıkmadı yani yok ultima gibi bir oyun bizce.O yüzden devam ediyoruz ya da etmeye çalışıyoruz.Herkes bütün serwerların editli olduğunu söylüyor editli olmasından çok serwerlar 1 ay dayanmıyor editten önce serwer kapanıyor desteksiz iş yapıyorlar.Kazandıkları tek şeyse uo player takımını oyundan soğutmaktan başka birşey değil..Editten çok serwerların kapanmasından şikayetçiyim ben genel olarak.Yeni serwer açılıyor hadi başlayalım diyoruz tak kapanıyor kastıktan sonra.Çok can sıkıcı birşey..  |
|
Back to top |
  |
 |
Hildorien
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Apr 07, 2007 12:40 pm |
  |
Server projesi geliyor elime sürekli ama hiçbiri tatmin edici değil.Tr de uo bitiyor.Runuo ile bitmedi bence uo.Uo yu bitiren şey eskidenyaş ortalaması 18-19 iken şuan 13-14.Bacak kadar veletler ellerinde sıgaralarla internet cafelerde.Ve işin kötüsü bunu önleyebilecek hiçkimse yok. |
|
|
Back to top |
  |
 |
SacoKhan
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Apr 07, 2007 1:58 pm |
  |
Hildorien çok haklı ve bu sorun sadece UO'da değil... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
   |
 |
Hildorien
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 27, 2007 6:33 am |
  |
şuan yeni bir server acılıyor www.qpuo.com adresinden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.Ben ve arkadaşlarım orda oynamaya başlıycaz ve araştırmalarım dogrultusunda herhangi bir sorun cıkacagını sanmıyorum sunucuda... |
|
|
Back to top |
  |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Mon May 28, 2007 1:09 pm |
  |
Bizim tayfada http://www.nachtlord.com/ adlı sharda başladılar.Bende yakın bir tarihte başlamayı düşünüyorum.İsteyen buyursun gelsin. |
|
Back to top |
  |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Tue May 29, 2007 10:15 am |
  |
Hildorien wrote: |
şuan yeni bir server acılıyor www.qpuo.com adresinden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.Ben ve arkadaşlarım orda oynamaya başlıycaz ve araştırmalarım dogrultusunda herhangi bir sorun cıkacagını sanmıyorum sunucuda... |
Hildorien serwer hakkında birşey söylemiyorum.Fakat ben biraz araştırma yaptım www.qpuo.com hakkında ve pekte iyi şeyler duyduğumu söylemem.Gangantua namı diğer Çzgür Hoca bir çok serwerda para karşılığında edit yapmış.Bunlardan örnek olarak Aztech uo,Kob ve 1-2 serwer daha bunun gibi.Bence serwera başlarken bir daha düşünün arkadaşınızla. |
|
Back to top |
  |
 |
celebnor
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Jun 08, 2007 3:03 pm |
  |
bu arada revolution serveri ve nebula serveri birleşti haberiniz olsun eğer nebula da karakteriniz varsa revo dan girip oynama şansınız mevcut |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
   |
 |
|
|