Author |
Message |
NightShade
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Jun 14, 2007 10:55 am |
  |
Ben de UO oynuyorum..
www.elpida.com
tavsiye ederim. |
_________________ i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br> |
|
Back to top |
     |
 |
celebnor
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Jun 14, 2007 6:15 pm |
  |
elpida iyi ama çok lag yapıyor bi ara orda da guild vardı ama pek takılmadık 1 ay kadar takıldık. .ibranice olayı pure mage lere baya avantaj saglamıyor değil  |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
   |
 |
Argos_Brontes
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Jun 15, 2007 10:37 am |
  |
www.mithas.gen.tr Frp ve Pvp'nin tek adresi... Birkaç gün içinde test'e açılıyor tester olmak isteyenler kaçırmasınlar  |
|
|
Back to top |
  |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jul 09, 2007 8:37 am |
  |
Ben de size Qual Power'ı sunuyorum.Ben oynuyorum şimdilik fena değil.Playerlar çok anlayışlı ve staff kadrosu çok güzel.
www.qpuo.com |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir  |
|
Back to top |
  |
 |
NightShade
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Jul 10, 2007 1:38 pm |
  |
RP yapanlar var mi içlerinde? |
_________________ i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br> |
|
Back to top |
     |
 |
Efla
Site Admin

|
Posted:
Tue Jul 10, 2007 8:23 pm |
  |
Elpida da arada ben de takılırım Nagzar karakterin adı görürseniz bir selam çakın... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
   |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Jul 12, 2007 2:11 pm |
  |
NightShade wrote: |
RP yapanlar var mi içlerinde? |
Ben Türk serwerlarında rp yapan adam gibi göremedim.Ee kimse rp yapmayınca sende yapamıyorsun haliyle. |
|
Back to top |
  |
 |
Aredheliquas
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Sep 30, 2008 2:53 pm |
  |
beyler güzel bi runuo serverı arıyoruz arkadaslarla. oynayanınız varmı aranızda yada bilen biri yardımcı olabilirse cok sevinirim.. |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
  |
 |
lightflarer
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Oct 01, 2008 10:12 pm |
  |
online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde, zamanında çok oynamıştım (tabii bi de gerçek anlamda bağımlıları vardı o ayrı bi konu o kadar değildim ben yine) sonra anladım mu, ultima, wow (zaten wow'u çok çok kısa bi süre oynadım) gibi oyunlar insan hayatını sömürüyo |
|
|
Back to top |
  |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Oct 02, 2008 11:15 am |
  |
Bunu ultima online kategorisinde yazman çok doğru olmuş Tebrik ediyorum.Senin dediğine tamamen katılıyorum. |
|
Back to top |
  |
 |
Starfell
Kullanıcı

|
Posted:
Sun Nov 16, 2008 7:59 pm |
  |
lightflarer wrote: |
online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde |
Kesinlikle katılıyorum UO ya 5 yılını vermiş bi adam olarak bıraktıktan sonra hayatım kesinlikle çok değişti. Kalkın Pc başından. Dışarda hayat varmış diyeceksiniz.Ben seneler önce dedim bunu:)
revulotion'a gelince ben hayatımda o kadar item açı adamı bir arada görmedim.Energy Robe giyen adamı Gz dısında yakalamak için peşinden o kadar adam koştururmu arkadaş çalış seninde olur.(Energy robe giyen adam benim )
Ayrıca Pk lara laf etmeyin.Bende uzun sureler Pk oynadım ve en çok eğlendiğim dönem oydu hayatımda. Eğer action istiyorsanız Pk olduğunuzda aramanıza gerek yok. Ama şunuda belirtmeden geçemicem hayatımda hiç Minoc'ta miner kesen bi pk olmadım...
Yazmıcaktım aslında ama Uo diyince içimde bişiler kıpırdanıyor yeniden Cd Yi çıkartıp yuklemek geliyor içimden zor tutuyorum su an kendimi.Evet girafikleri bok olabilir ama önemli olan yaşattığı duygu değil midir A dostlar ! |
|
|
Back to top |
  |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Dec 11, 2008 8:41 pm |
  |
Yazmıcaktım aslında ama Uo diyince içimde bişiler kıpırdanıyor yeniden Cd Yi çıkartıp yuklemek geliyor içimden zor tutuyorum su an kendimi.Evet girafikleri bok olabilir ama önemli olan yaşattığı duygu değil midir A dostlar ! |
Zaten grafiğe bakmış olsak uo oyuncusu kalmamış olması gerekirdi.Pandora'nın kutusu benzetmesi çok tutmuştu bu oyun için İnsanın içindeki ateşi alevlendiriyor.Duygusu paha biçilemez Bir de şöyle adam gibi shard açılsa  |
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Dec 11, 2008 10:15 pm |
  |
online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde, zamanında çok oynamıştım (tabii bi de gerçek anlamda bağımlıları vardı o ayrı bi konu o kadar değildim ben yine) sonra anladım mu, ultima, wow (zaten wow'u çok çok kısa bi süre oynadım) gibi oyunlar insan hayatını sömürüyo |
Haklsın bende bir ara wow oynadım ama yaklaşık 3 yıl kadar SİLKROAD(hala içimden geliyor oynamak) oynadım ve aşırı derecede bağımlısıydım. İnsanlarla bağlantın kesiliyor bir süre sonra şu anda oynamıyorum. Frp olmasa yine oynardım ama orda attığım sitresi burdada atıyorum  |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
 |
|
Back to top |
     |
 |
Starfell
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Apr 28, 2009 4:05 pm |
  |
Babalar ben yine başladım. Başlıcam galiba
Aldım hesabımı uokings ten. Gelin dostlar bir olalım   |
|
|
Back to top |
  |
 |
Darktimes
Kullanıcı

|
Posted:
Sun May 03, 2009 1:06 pm |
  |
Bende galiba yaza başlicam ARtık hangi shard olursa sanırım.Belli birşey vardı aslında ama adı neydi hiç hatırlamıyorum. |
|
Back to top |
  |
 |
|
|