Author |
Message |
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 4:13 am |
|
sayın admin ve modlara soruyorum. Anasayfada gecen ve sag ust tarafta surekli sirkuler bir sekilde donen baslıkların bir kısmına neden erisimim yok benim? zira bir forum uyesi olarak hakkım oldugunu dusunuyorum. Eger seffaf bir forumsa kesinlikle her yazılanı gorebilmem gerektigine inanıyorum. Yok sadece modları ve adminleri ilgilendirir diyorsanız orada dolasmasın. Ki bence gene de gorulebilmesi lazım. Biliyorum her forumda mod ve adminler icin ayrılmıs birkac bolum bulunur. Ancak bu forum hepimizinse benim ve dolayısı ile daha bircok uyenin bu baslıkları gorebilmesi gerekmez mi?
Gereginin yapılmasını arz ederim... |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 5:26 am |
|
aslında haklısın...
benimde o baslıkların içerikleri hakkında içim içimi yio |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 6:17 am |
|
Taht Odası baÅ?lıklarıdır, admin altadmin solbekadmin takımına ait |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 7:18 am |
|
Yönetim baÅ?lıklarından bahsediyorsun, zamanında orada görülsün mügörülmesin mi baÅ?lık isimleri diye bile düÅ?ünülmüÅ?tü, yani o baÅ?lıkları görememen çok normal. Yönetiminde bazı Å?eyleri gizli konuÅ?maya hakkı var diye düÅ?ünüyorum(mod alımı vs vs)...
açıklama ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 7:31 am |
|
chosen wrote: |
Yönetim baÅ?lıklarından bahsediyorsun, zamanında orada görülsün mügörülmesin mi baÅ?lık isimleri diye bile düÅ?ünülmüÅ?tü, yani o baÅ?lıkları görememen çok normal. Yönetiminde bazı Å?eyleri gizli konuÅ?maya hakkı var diye düÅ?ünüyorum(mod alımı vs vs)...
chosen' ın söylediklerinin dıÅ?ında Å?unuda eklemek isterim ; Saraydaki ve üst yönetimdeki her baÅ?lıÄ?ın herkes tarafından görülmesi sitede bir kaos ortamının doÄ?masına neden olurdu ve bu çok sevdiÄ?imiz site eninde sonunda çöküÅ?e giderdi. KiÅ?iler yönetimde açılan baÅ?lıklara karÅ?ı baÅ?lıklar açmaya baÅ?lardı sonra karÅ?ı atıÅ?malar kavgalar belki küfürleÅ?melere dönerdi vs...vs... |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 5:16 pm |
|
Sylvius'un bir diÄ?er demek istediÄ?i zaten girilemeyen baÅ?lıkların son gönderilenler kısmında gözükmemesi. Yani yönetimi ilgilendiriyorsa yönetim o ana baÅ?lıÄ?ın altına girer ve kendisi kontrol eder.
Ama bütün üyelerin baÅ?lıları görmesi elbetteki yanlıÅ? olacaktır. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 5:42 pm |
|
EÄ?er o baÅ?lıklara post geldiÄ?i gizlenirse, bu seferde site yönetimi bir karar verdiÄ?inde site ahalisi için ani bir karar olacaktır ve eÄ?er tepki olacaksa normalde daha sert olacaÄ?ını düÅ?ünüyorum. Bu biçim iyi gayet...
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 7:41 pm |
|
Orada gözükmesinin nasıl bir yanlıÅ?lık olduÄ?unu söylerseniz bence daha mantıklı olacak ama
chosen wrote: |
mesajımda dediÄ?im gibi daha önce konuÅ?uldu bu konu benim bildiÄ?im ve bu karar alındı, zaten baÅ?lık isimleri öyle galeyana getirecek Å?eyler deÄ?il, ona dikkat ediliyor...
bilgi ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 11:09 pm |
|
O zaman orada donup kafamı bozmasınlar benim arkadaslar. sonucta bakıyorum guzel bir konu gibi gorunuyor tıklıyorum acılmıyor. nedir bu simdi? ya donmesin yada sadece gerekli kisiler gorsun. Merak olayı yani... |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Mar 09, 2007 11:53 pm |
|
O baÅ?lıklar sadece taht odası ve saray baÅ?lıkları deÄ?il aynı zamanda usta forumlarının da baÅ?lıkları oalbilir. Usta forumları için amaçta zaten merak cezbetmektir ama bunun dıÅ?ında saray ve taht odası baÅ?lıklarını görünmemesi ayarlanamamıÅ?tı. Yani kısacası fazla üzerinde durmayın. Å?effaf yönetim demek her Å?eyi göstermek demek deÄ?il. Alınan kararı bildirmektir ki buda yapılıyor. Ama bunun nasıl yapıldıÄ?ını bilmenize gerek yok kanımca. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 10, 2007 12:03 am |
|
DoÄ?rusunu söylemek gerekirse böyle bir sorun olduÄ?unu yeni öÄ?reniyorum |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Archasias
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 10, 2007 12:20 am |
|
Bence bu bir sorun olmaktan cok uzak. Aksine site kullanıcılarına sunulmus bir hizmet olarak nitelendirilebilir. Site yönetimince görüÅ?ülecek konuların site kullanıcıları tarafından gorulebilmesi site kullanıcılarının sahip oldugu bir konfordur. |
_________________ Zaman..YaÅ?ayan her canlının yaÅ?amını avuçları arasından çalan, ilk yaÅ?amdan beri varolmuÅ? ve son yaÅ?ama kadar da var olacak en güçlü, en acımasız ve en sinsi katil.. Sabrın ve sükunetin ise tartisilma |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Mar 10, 2007 7:13 am |
|
Madem içini göremiyoruz baÅ?lıÄ?ı da görmeyelim mantÄ?ı çok tutarlı deÄ?il bence. Å?öyle ki:
Kullanıcıların yönetim karar alırken bu sürece müdahale etme karar almada etkin rol oynama yetkisi olmasa bile. Yönetimin ne kadar aktif olduÄ?unu hangi konuların gündemde olduÄ?unu bilmeye hakkı var diye düÅ?ünüyorum. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Mar 10, 2007 7:36 pm |
|
Bu durum sitenin ilk gününden beri var. Açıkçası ben de hiç Å?ikayetçi deÄ?ilim. Ã?ncelikle sarayda ( modların ve adminlerin bulunduÄ?u forum baÅ?lıÄ?ı) ve taht odasında ( adminlerin bulunduÄ?u forum baÅ?lıÄ?ı) nelerin tartıÅ?ıldıÄ?ını görmek istiyorum. Ancak tartıÅ?ma baÅ?lıklarını okursam o zaman tartıÅ?maya dahil olurum ki bunu kesinlikle istemiyorum. Ä°steseydim zaten mod olurdum ki bunu gerçekten isteyen herkes yapabilir.
Daha önce baÅ?ka bir baÅ?lıkta tekrarladıÄ?ımı yine tekrarlayacam. Yönetim tartıÅ?malarına dahil olmanın bir hak deÄ?il bir sorumluluk olduÄ?una inanıyorum. Benim gözleyebildiÄ?im kadarıyla bu sitedeki tüm kullanıcıların yeterince aktiflerse ( yeterincenin tanımını bilmiyorum yapmak gerekir mi) bu sorumluluÄ?u alabilirler. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
|
|