yöneticilerin bir mesajı taÅ?ımaları veya silmeleri durumunda yapılan bu eylemi acaba site üyelerine haber vermeleri doÄ?ru olurmu?
bir örnek vereyim.agorada quel-sginin açtıÄ?ı resimler baÅ?lıÄ?ı 12 sayfalık bir duruma geldi ve ben Å?u anda bu baÅ?lıÄ?ı bulamıyorum.ya taÅ?ınmıÅ? ya da silinmiÅ?tir sanırım,baÅ?ka bir ihtimal varmı onuda bilmiyorum.
bu nedenle eÄ?er taÅ?ınmıÅ?sa nereye taÅ?ındıÄ?ını öÄ?renmek istiyorum.çünkü orada yazızı olan üyelerdeen biride bendim,ve benim yazdıklarıma verilen cevaplarıda okumak istiyordum....eÄ?er silindiysede niye silindiÄ?ini bilmem acaba doÄ?ru olurmu diye düÅ?ünüyorum.ama bu biraz daha farklı bir durum olduÄ?undan sadecee bu resimler baÅ?lıÄ?ı silinmiÅ?tir tarzı bir mesaj atılırsa,ben boÅ?una aramamıÅ? olurum....
teÅ?ekkür ederim....
Konuyu tartıÅ?maya açacaÄ?ım Ketchup. Bu arada aradıÄ?ın baÅ?lık Cilveli keçi hanında Frp ile direk alakası olmayan ve biraz da geyik havası taÅ?ıyan baÅ?lıklar genelde oraya taÅ?ınıyor.
_________________ Hiç bir ıÅ?ık aynaya baktıÄ?ınızda gördüÄ?ünüz karanlıÄ?ı yok edemez.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum