Author |
Message |
spawn77
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 11, 2004 9:34 am |
|
KapıÅ?ında izleyelim.
Å?imdi oyun yapmak kolaylaÅ?tı. ama asıl zor olanı o oyunu yapacak insan bulmak. öle ben sıkıldım bırakalım tarzı insanlarla olmaz bu iÅ?. eÄ?er gerçekten böle bi Å?ey yapacaksanız destek vermeÄ?e hazırım. ha topicden dıÅ?arıya çıkmıcaksa, eÄ?lenelim. yaparsınız beyler |
_________________ I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle |
|
Back to top |
|
|
Ares
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 11, 2004 9:19 pm |
|
spawn77 ye fazlasıyla katılıyorum.eÄ?er yapmaya gerçekten kararlıysanız(ki ben kararlıyım)hep birlikte bi yolunu bulup yapalım bea!bi de bakıyonuz sevilen biÅ?i oluyo!türkiye'deki detgilere falan çıkıyo!Ã?ok hayal kurmak beyne zarar bea ama olsun bi an için iyi olmazmı ööle dergilerde bizim yaptıımız oyun %70-%80 (biraz uçtum ama)bi puan almıÅ?[Å?imdiki oyunlara göre diil eski oyunlara göre alınan bi puandır bu] nası olur kötü mü? |
_________________ The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI |
|
Back to top |
|
|
siatias
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 22, 2004 3:04 am |
|
böyle bi olay site içindeki karakter yapma& yasatma olayıyla birleÅ?tirilemez mi?
Bu iÅ?lerden anlamam, çok mu zor olur ki? |
|
|
Back to top |
|
|
Ares
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 22, 2004 7:52 pm |
|
baba bende anlamıyom ama bu forum sayfasını açan adamlar bile ilgilenmiyoki napalım biz sa*** sa*** burda oınlardan cevap bekliyeduralım onlar hiç bakmıyolar bile. bu iÅ?i adamlar çoktan kafalarından silmiÅ?ler |
_________________ The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 22, 2004 9:14 pm |
|
alakası yok ares... benim önceki msjlarıma bakarsan, bööle bi oyunu yapmanın çok kolaylaÅ?tıını, yapılabileceÄ?ini söölemiÅ?tim; ama 15 sene evvelki eye of the beholder oyununun klonunu yapmanın ne yararı var ki? |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
Ares
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 23, 2004 12:57 am |
|
ya taamda sonucta biz yapmis olacagiz sadece bu sitedekiler baksa oynasa gene yeter.yani biz zaten tutupta soyle Warcraft gibi bi oyun yapmaya calismiyozki(biz diyorum dikkat)yani benim istediim bize uygun sadece bizde dursa gene yeter maksat bizim demek |
KOYAANISQATSI |
|
Back to top |
|
|
Ares1
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 30, 2004 6:18 pm |
|
ulan hakkaten yuh bea size hemen vazgeçtiniz puh size |
_________________ alooooo kime diyom ben Ares bana yardım edin yaw ben beeyle bir yan sanayii ürünü gibi görünmek istemiyom |
|
Back to top |
|
|
melkortr
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 24, 2004 8:55 pm |
|
bence de yapın biz oynıyalım
olum bu günlerde kim beleÅ?e iÅ? yapıyo ki sen adamlara günlerini harca oyun yap diyosun
|
|
|
Back to top |
|
|
ElvenBard
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 19, 2006 10:17 am |
|
Aah ah SSI vardı bi zamanlar.. ufaktık biz, amcalar peynir ekmek gibi CRPG yapardı. Gerçi bu sektörde baÅ?ı Interplay çekmiÅ?tir. Tee o zamanlardan kalma (Å?imdi ismini hatırlayamadıÄ?ım) engine hala internette bulunup indirilebiliyo. Ä°ndirmiÅ?tim ama hiç vakit ayıramadım. Å?imdi ona alternatif bissürü oyun motoru çıktı 16 renk, ama o demode oldu mu? bence kesinlikle HAYIR! hala açar oynarım Eye of the Beholder'ları.. Å?imdinin 16 milyon renk kullanan oyunlarının yapamadıÄ?ını 16 renkle yapmıÅ? adamlar, oturup yazmıÅ?lar çizmiÅ?ler etmiÅ?ler.. sanat eseri onlar be
Durum böyle olunca bu iÅ?e kalkıÅ?mak acık baÅ?ka Å?eyler gerektiriyo. ; )
Yine de denemekten zarar gelmez tabi, zahmetli olduÄ?u kadar eÄ?lenceli de olur. Ciddiyet ve sabır iÅ?i. Yabancı sitelerde millet ne oyunlar ne modlar yazıyo bizim neyimiz eksik ey Türk gençliÄ?i! Bilgisayar programcısı arkadaÅ?lar kodlamalarla fln ilgilenir, tasarımcı (ben ben!) arkadaÅ?lar konsept tasarımlar yapar çıkar ortaya biÅ?eyler. Ã?ok zor diyl. Hayır, çok zor.. ama denemeye deÄ?er |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
|
|
|
|