Peki o zaman Dinamit ve diÄ?erlerini öteki takım alır. Ben paramı Cabal'a çelik yelek almak için harcıyorum.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Peki o zaman Dinamit ve diÄ?erlerini öteki takım alır. Ben paramı Cabal'a çelik yelek almak için harcıyorum.
Sende 680$ var. Cabal'da 100$ onunla mermi, bomba filan alacaÄ?ım. Sen çelik yelek iÅ?ine kafanı takma.
Ben genelde Cabal'a ilaç kullandırıyorum farkettiyseniz, riskli ama sonuçları çok etkili.
Buradaki kilit açma mekanik ile mi ilgili oluyor, yoksa sessiz hareket etme ile mi ilgili?
Elimdeki paralar ile 2 adet +10 veren ilk yardım seti ve 2 adet dinamit lokumu alacaÄ?ım. Toplamda 300 ve %10 kazık payı ile 330 dolar edecek.
EÄ?er çilingir takımı mekanik ile ilgiliyse +10 vereninden 2 tane alacaÄ?ım ve toplamda 550 dolar kaybedeceÄ?im.
680+keleÅ?-550 elimdeki parayı belirtecek. Bu parayı da harcamayacaÄ?ım.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Ã?ifteyi Billy'ye verdim uygun fiÅ?eklerin yarısını da.
Adam baÅ?ı 350$'nız var benzin ve yiyecek aldınız varsayıyorum, çölün ortasında aç, susuz benzinsiz kalmayın 250$ ona harcandı.
Darkgnome çilingir takımı mekanikler ilgili ama iki tane almanın mantıÄ?ını anlayamadım? Ä°lk yardım çantası gibi deÄ?il ki bu, kullanınca bitmiyor.
O zaman sadece tek çilingir aleti alayım ben. sanırım bu Å?ekilde yine param yetecek ve hatta artacak.
680-440=240 dolarım kaldı cebimde.
Bayıltma silahının özelliÄ?ini bir bataryaya kazandırıp, bu bataryayı fırlatan bir tüfek yapmaya çalıaÅ?caÄ?ım.
EÄ?er bu olmayacaksa Albert 01!e Å?öyle bir parça daha takarak kısa mesafecen bayıltma özelliÄ?i kazandıracaÄ?ım.
EÄ?er bayıltma silahı menzili düÅ?ük ise yükseltmek için kablolardan yaralanacaÄ?ım ya da yukarıdaki batarya planımı uygulamaya alacaÄ?ım.
Bunların ne kadar zaman alıp ne kadar paraya maal olcaÄ?ını söylersen ne yapacaÄ?ımı daha açık yazabilirim sanırım.
Eskisi ka
Darkgnome yaparsın o aleti, DC:180 kısmına bakarsan ayrıntılı yazıyor.
Ekipmanlarınızı ben düzeltiyorum, bundan sonra siz tutun eÅ?yalarınızı mermilerinizi zor oluyor benim tutmam.
Zorluk demiÅ?ken attıÄ?ım zarları daha da azaltabilmek için; taramalı atıÅ?larda tek zar atmaya karar verdim, aynı Å?ekilde savunma zarı da tek atılacak, kaç kiÅ?i saldırırsa saldırsın o turdaki savunmanız tek olacak.
Mantıklı. Taramalı da aynı Å?ekilde tek atıÅ? oluyor, savunma da. Siper felan daha sonra adamların konumuna göre eklenir zara.
Eskisi ka
.
Devrimk yalnız bu arkada oturan bayan mı gerçekten? Yahu 25 sene filan olmuÅ?tur izleyeli hiç unutamam; bu kadar düÅ?ük bir bütçeyle (Mel Gibson daha genç o sıralar fiyatı katlanmamıÅ?tır henüz ) alt tarafı çölde birkaç araba ve motorla filmi yapmıÅ?lar ama çok etkileyici bir filmdi bence. Å?u iki tip de çok iyi oturuyordu rollerine, hele psikopat süperdi, zaten filmin sonuna doÄ?ru boynundan zincirlemiÅ?lerdi adamı. Bir de bunların lideri vardı acayip karizmatik yüzü maskeli filan. Ã?ok iyi filmdi yaa. (3.bölümde iÅ?i komediye vurdular gerçi)
.
Dean:
"Ssshit! Herif bu kadar çekerse böyle olacaÄ?ı belliydi!"
"Dikkat dönüyorum!!" Gaz, fren, el freni kombinasyonlarını kullanarak tozu dumana katan, lastik yakan bir U dönüÅ?ü yapar. (Tokyo Drift) Soludan gelen motora da çarparak ters istikamete Cabal'a yardıma gidecekti.
Harekete bak bea! O dönüÅ? olursa yandaki iki motorda hurdaya çıkar. Olmazsa biz hurdaya çıkarız. Parmaklar çaprazlansın, dualar edilsin.
Roket atarlıya da ateÅ? edilsin
Eskisi ka
Ya bir de yine Mad Max-2'den (cephanesizlikle ilgili) bir sahne aklıma geldi; Max gizlice dıÅ?arı çıkıp bir tır getiriyordu ya; barikatı geçerken elindeki çifteyle ateÅ? etmeye çalıÅ?ırken çifte çoss edip ateÅ? etmiyordu (sonradan biri ona birkaç fiÅ?ek verecektir) Sonra yaÄ?macıların baÅ?ındaki adam özel kutusundan dürünlü pırıl pırıl bir altı patlar tabanca çıkarıp kalan birkaç mermiden sadece birini doldurup ateÅ? etmesi filan süper detaylardı bence.
Mad max'in hikayesi biraz daha deÄ?iÅ?ik. Normal hayatlar devam ederken patlayan bir atom bombası ile oluyor olan. Ä°lk filmin sonnda patlıyor hatta bomba ve nooluyor diye afallıyor insan Bilmem yanlıÅ? mı hatırlıyorum.
Falloutta ise bir savaÅ? sürerken olan atombombası patlaması var. O sebeple herkes hazırlıklı oluyor bu saldırılara karÅ?ı. Vaultlar felan kuruluyor. SavaÅ? sebebiyle de etraf mermilerle, silahlara, askeri teçhizatlarla dolu. (Ama ne hikmetse araç bulunamıyor koca ülkede. Herhalde tüm metalleri silah yapımına harcamıÅ?lar. )
O mad maxteki tabancalar sanki büyülü asalar gibi. Sanki gelecek zamanın teknolojisi ile bir ortaçaÄ? filmi izliyorsun. Teknolojik her Å?ey büyülü alet kadar etkin ve korkutucu. (Kaç defa izledim acaba o filmi.) En güçlü büyücüde helikopter kullana pilot. O karakteri mad'den daha çok seviyorum.
Mad maxteki pilotun adını bulayım derken bir Å?ey gördüm IMDB'de.
Mad Max 4 (2011)
yazıyordu. Birde siz kontrol edin yanlıÅ?mı gördüm acaba. :question
Eskisi ka
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum