Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yıkımdan Sonra (Fallout sohbet)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yıkımdan Sonra (Fallout sohbet) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Sep 09, 2009 6:45 am Reply with quoteBack to top

Peki o zaman Dinamit ve diÄ?erlerini öteki takım alır. Ben paramı Cabal'a çelik yelek almak için harcıyorum.

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 10, 2009 1:20 am Reply with quoteBack to top

Darkgnome wrote:
    Peki o zaman Dinamit ve diÄ?erlerini öteki takım alır. Ben paramı Cabal'a çelik yelek almak için harcıyorum.

Sende 680$ var. Cabal'da 100$ onunla mermi, bomba filan alacaÄ?ım. Sen çelik yelek iÅ?ine kafanı takma.
    Ben genelde Cabal'a ilaç kullandırıyorum farkettiyseniz, riskli ama sonuçları çok etkili.
    Back to top View user's profileSend private message
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 10, 2009 8:37 am Reply with quoteBack to top

DüÅ?ündüm de ben bu KeleÅ?'i hayatım boyunca kullanmam. BaÅ?kası istiyorsa alabilir, almayacaksa satacaÄ?ım bu silahı.

Image
    �ilingir Takımı (Kilit açma, Tuzak bozma) +10/+20/+30

Buradaki kilit açma mekanik ile mi ilgili oluyor, yoksa sessiz hareket etme ile mi ilgili?

Elimdeki paralar ile 2 adet +10 veren ilk yardım seti ve 2 adet dinamit lokumu alacaÄ?ım. Toplamda 300 ve %10 kazık payı ile 330 dolar edecek.

EÄ?er çilingir takımı mekanik ile ilgiliyse +10 vereninden 2 tane alacaÄ?ım ve toplamda 550 dolar kaybedeceÄ?im.

680+keleÅ?-550 elimdeki parayı belirtecek. Bu parayı da harcamayacaÄ?ım.

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 10, 2009 11:10 pm Reply with quoteBack to top

Ã?ifteyi Billy'ye verdim uygun fiÅ?eklerin yarısını da.

Adam baÅ?ı 350$'nız var benzin ve yiyecek aldınız varsayıyorum, çölün ortasında aç, susuz benzinsiz kalmayın 250$ ona harcandı.

Darkgnome çilingir takımı mekanikler ilgili ama iki tane almanın mantıÄ?ını anlayamadım? Ä°lk yardım çantası gibi deÄ?il ki bu, kullanınca bitmiyor.
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 10, 2009 11:50 pm Reply with quoteBack to top

Usta bu ara çok giremedim. Hatta internetle epey ilgilenemedim. Daha bugün oyunlara doÄ?ru düzgün bakabildim. Benim kalan 350 dolarımdan 200'ünü minigun kurÅ?unu için harcadıÄ?ımı varsayablir misin? 200 kurÅ?un için.

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 3:29 am Reply with quoteBack to top

O zaman sadece tek çilingir aleti alayım ben. sanırım bu Å?ekilde yine param yetecek ve hatta artacak.

680-440=240 dolarım kaldı cebimde.

Bayıltma silahının özelliÄ?ini bir bataryaya kazandırıp, bu bataryayı fırlatan bir tüfek yapmaya çalıaÅ?caÄ?ım.

Image

EÄ?er bu olmayacaksa Albert 01!e Å?öyle bir parça daha takarak kısa mesafecen bayıltma özelliÄ?i kazandıracaÄ?ım.

Image

EÄ?er bayıltma silahı menzili düÅ?ük ise yükseltmek için kablolardan yaralanacaÄ?ım ya da yukarıdaki batarya planımı uygulamaya alacaÄ?ım.

Image

Bunların ne kadar zaman alıp ne kadar paraya maal olcaÄ?ını söylersen ne yapacaÄ?ımı daha açık yazabilirim sanırım.

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 5:09 am Reply with quoteBack to top

.
    Very Happy Araba da baÅ?a bela kardeÅ?im; yine boyası çizildi. Razz

.
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 5:17 am Reply with quoteBack to top

Darkgnome yaparsın o aleti, DC:180 kısmına bakarsan ayrıntılı yazıyor.

Ekipmanlarınızı ben düzeltiyorum, bundan sonra siz tutun eÅ?yalarınızı mermilerinizi zor oluyor benim tutmam.

Zorluk demiÅ?ken attıÄ?ım zarları daha da azaltabilmek için; taramalı atıÅ?larda tek zar atmaya karar verdim, aynı Å?ekilde savunma zarı da tek atılacak, kaç kiÅ?i saldırırsa saldırsın o turdaki savunmanız tek olacak.
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 5:34 am Reply with quoteBack to top

Mantıklı. Taramalı da aynı Å?ekilde tek atıÅ? oluyor, savunma da. Siper felan daha sonra adamların konumuna göre eklenir zara.

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 7:18 pm Reply with quoteBack to top

.
    Devrimk yalnız bu arkada oturan bayan mı gerçekten? Razz Yahu 25 sene filan olmuÅ?tur izleyeli hiç unutamam; bu kadar düÅ?ük bir bütçeyle (Mel Gibson daha genç o sıralar fiyatı katlanmamıÅ?tır henüz Razz ) alt tarafı çölde birkaç araba ve motorla filmi yapmıÅ?lar ama çok etkileyici bir filmdi bence. Å?u iki tip de çok iyi oturuyordu rollerine, hele psikopat süperdi, zaten filmin sonuna doÄ?ru boynundan zincirlemiÅ?lerdi adamı. Bir de bunların lideri vardı acayip karizmatik yüzü maskeli filan. Ã?ok iyi filmdi yaa. (3.bölümde iÅ?i komediye vurdular gerçi)

Image

.
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 7:49 pm Reply with quoteBack to top

Yazıyı yazdım sonra bu fotoÄ?rafı gördüm, o hızla kadın zannetmiÅ?sin sen.
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 8:10 pm Reply with quoteBack to top

Å?urada Å?ans meleÄ?ime ihtiyacım olucak gerçekten Very Happy

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 8:44 pm Reply with quoteBack to top

dwaxer wrote:
    .
    Dean:
    "Ssshit! Herif bu kadar çekerse böyle olacaÄ?ı belliydi!"
    "Dikkat dönüyorum!!" Gaz, fren, el freni kombinasyonlarını kullanarak tozu dumana katan, lastik yakan bir U dönüÅ?ü yapar. (Tokyo Drift) Soludan gelen motora da çarparak ters istikamete Cabal'a yardıma gidecekti.

Harekete bak bea! O dönüÅ? olursa yandaki iki motorda hurdaya çıkar. Olmazsa biz hurdaya çıkarız. Parmaklar çaprazlansın, dualar edilsin. Very Happy

Roket atarlıya da ateÅ? edilsin Very Happy

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 8:52 pm Reply with quoteBack to top

.
    Very Happy Å?ans meleÄ?i bizi korur

...

Ya bir de yine Mad Max-2'den (cephanesizlikle ilgili) bir sahne aklıma geldi; Max gizlice dıÅ?arı çıkıp bir tır getiriyordu ya; barikatı geçerken elindeki çifteyle ateÅ? etmeye çalıÅ?ırken çifte çoss edip ateÅ? etmiyordu (sonradan biri ona birkaç fiÅ?ek verecektir) Sonra yaÄ?macıların baÅ?ındaki adam özel kutusundan dürünlü pırıl pırıl bir altı patlar tabanca çıkarıp kalan birkaç mermiden sadece birini doldurup ateÅ? etmesi filan süper detaylardı bence. Mr. Green

.
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Sep 11, 2009 9:06 pm Reply with quoteBack to top

Mad max'in hikayesi biraz daha deÄ?iÅ?ik. Normal hayatlar devam ederken patlayan bir atom bombası ile oluyor olan. Ä°lk filmin sonnda patlıyor hatta bomba ve nooluyor diye afallıyor insan Very Happy Bilmem yanlıÅ? mı hatırlıyorum.

Falloutta ise bir savaÅ? sürerken olan atombombası patlaması var. O sebeple herkes hazırlıklı oluyor bu saldırılara karÅ?ı. Vaultlar felan kuruluyor. SavaÅ? sebebiyle de etraf mermilerle, silahlara, askeri teçhizatlarla dolu. (Ama ne hikmetse araç bulunamıyor koca ülkede. Herhalde tüm metalleri silah yapımına harcamıÅ?lar. Very Happy )

O mad maxteki tabancalar sanki büyülü asalar gibi. Sanki gelecek zamanın teknolojisi ile bir ortaçaÄ? filmi izliyorsun. Teknolojik her Å?ey büyülü alet kadar etkin ve korkutucu. (Kaç defa izledim acaba o filmi.) En güçlü büyücüde helikopter kullana pilot. O karakteri mad'den daha çok seviyorum.

Surprised Mad maxteki pilotun adını bulayım derken bir Å?ey gördüm IMDB'de.

Mad Max 4 (2011)

yazıyordu. Neutral Birde siz kontrol edin yanlıÅ?mı gördüm acaba. :question

http://www.imdb.com/title/tt1392190/

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum