Author |
Message |
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 01, 2009 1:51 am |
|
Minimum (XP): Core 2 Duo with 1.4 GHz or Athlon 64 X2 with 1.8 GHz, 1024 MB RAM, Geforce 6600 GT or Radeon X850 with 128 MB, 20 GB disc space
Minimum (Vista): Core 2 duo with 1.6 GHz or Athlon 64 X2 with 2.2 GHz, 1536 MB RAM, Geforce 7600 GT or Radeon X1550 with 256 MB, 20 GB disc space
Yazıyor neredeyse heryerde sanırım dogrudur bilgiler.Bende baslamak istiyorum ama benim pc'nin yeni oyunlarla pek arası yok ne yazıkki .Umarım bilgisayarın yeterlidir ve oyunun keyfine varabilirsin Lysana |
|
|
Back to top |
|
|
Lysana
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 01, 2009 2:47 am |
|
hımm timam saÄ?olasın yeterli oluyor ozaman
birde Å?una bakın derim http://www.systemrequirementslab.com
Bir çok oyun için bilgisayarın yeterlimi deÄ?ilmi yada pc'nin oyunu çalıÅ?tırması için sisteminde ne yeterli ne yeterli deÄ?il analiz yapıp bunları sana gösteren ve düzeltme yollarını öneren gayet güzel bir site |
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise.. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Dec 01, 2009 3:29 am |
|
Lysana wrote: |
hımm timam saÄ?olasın yeterli oluyor ozaman
birde Å?una bakın derim http://www.systemrequirementslab.com
Bir çok oyun için bilgisayarın yeterlimi deÄ?ilmi yada pc'nin oyunu çalıÅ?tırması için sisteminde ne yeterli ne yeterli deÄ?il analiz yapıp bunları sana gösteren ve düzeltme yollarını öneren gayet güzel bir site |
böyle bir siteden madem haberdar idin ne diye bize sordun ki oyunun sistem gereksinimlerini en baÅ?tan? |
|
|
Back to top |
|
|
Lysana
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 01, 2009 3:40 am |
|
Oyunlar için gereken sistem özelliklerini ararken daha yeni keÅ?fettim bu siteyi , ve dragon age i göremedim o sitede belkide vardı ama benim gözümden kaçtı |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 01, 2009 8:10 am |
|
Ben oynuyorum oyunu Lysana sorunca yeniden gündeme alıp oynamaya baÅ?ladım Baya güzel bi oyunmuÅ?. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Lysana
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 01, 2009 9:02 am |
|
Ya hani bi yerde bırakmıÅ?tında bana vericektin o oyunu ?? |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 06, 2009 4:31 am |
|
Ya iÅ? çıkıÅ?ı uÄ?rayıp verebilirim. DVD leri çantama atıyorum Alabilirsin artık. Ararım ben seni, ben aramazsam da sen hatırlat efem. Ã?ok unutkanım ben |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 14, 2009 12:46 am |
|
Bir büyü var, düÅ?manların senin yanına gelmesini engelleyen. Harika birÅ?ey ya o olmadan oyun çok daha zordu. Å?imdi yapıyorum sonra da çevreyi yıldırımlara boÄ?uyorum. Güzel birÅ?ey büyücü olmak yahu |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
WizardOfQuarks
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 14, 2009 9:48 am |
|
YurtdıÅ?ından sipariÅ? vermeyi düÅ?ünüyorum. Oldukça iyi yorumlar gördüm her yerde. |
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein |
|
Back to top |
|
|
Lysana
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 14, 2009 11:13 pm |
|
evet mage lere daha aÄ?ırlık verilmiÅ? bu oyunda evet wizard bencede sipariÅ? verip almalısın bir haftadır kalkamadım baÅ?ından |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Dec 15, 2009 2:08 am |
|
WizardOfQuarks wrote: |
YurtdıÅ?ından sipariÅ? vermeyi düÅ?ünüyorum. Oldukça iyi yorumlar gördüm her yerde. |
daha ucuza gelsin diye mi çünkü maÄ?azalarda rahatlıkla 10-15 tane temin edebilirsin... |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 16, 2009 8:23 am |
|
Kitabın orjinaline para vermeye alıÅ?tım da Å?u oyunların orjinalini bir türlü alamıyorum. Ã?ok ayıp ediyorum ya
Mesela bu oyun kesinlikle orjinali alınası güzel bi oyun |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
WizardOfQuarks
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 16, 2009 1:13 pm |
|
catboy wrote: |
WizardOfQuarks wrote: |
daha ucuza gelsin diye mi çünkü maÄ?azalarda rahatlıkla 10-15 tane temin edebilirsin... |
ArkadaÅ?ım Ä°ngiltere'den collector's edition getirecek. Gelecek hafta elimde olacak sanırım. |
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein |
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Wed Dec 16, 2009 9:22 pm |
|
Normalde korsan hiçbir Å?ey almıyorum ama bu oyunu orjinalini beklememek için tezgahtan almıÅ?tım. (Ne biçim bi memleket burası ya?) Bitrdim, tekrar baÅ?ladım, tekrar bitirmek üzereyim... Fazla oynayacak zaman bulamadıÄ?ım için böyle yoksa ben de baÅ?ından kalkmayacaÄ?ım.
Bu arada bilgisayardan çakan arkadaÅ?lara bir Å?ey sormak istiyorum:
Bilgisayarımda korsan yüklü. Oyunun orjinalini alsam, veya online register olsam, bende korsan yüklü olduÄ?u için yeniden yüklemem, varolanı silmem vs gibi bir Å?ey gerekecek mi? Mevcut profilimi tanıtıp update edebilecek miyim? Patch'leri yüklediÄ?imde ne olacak?
Bilen, yol gösterebilecek olan var mı? |
|
|
WizardOfQuarks
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 24, 2009 11:00 pm |
|
ArkadaÅ?lar oyunun orijinalini alıp indirilebilir içeriklerde sorun yaÅ?ayanlar oldu mu? |
|
Back to top |
|
|
|
|