Author |
Message |
Lysana
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Dec 24, 2009 9:21 pm |
  |
indirilebilir içerikler ücretli galiba,ben o yüzden bakmamıştım bile |
_________________ Bir Å?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise.. |
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Thu Dec 24, 2009 9:31 pm |
  |
Lysana wrote: |
indirilebilir içerikler ücretli galiba,ben o yüzden bakmamıştım bile |
ben oynamadığım için tam bilmiyorum ama orjinal alan kişilere bu indirilebilir içeriklerden ilk çıkanı bedava olarak yüklenebiliyor diye biliyorum ama geri kalanı ise paralı ama tabi farklı da olabilir. |
|
|
Back to top |
   |
 |
WizardOfQuarks
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Dec 25, 2009 5:01 am |
  |
Benim kodlarım var o yüzden indirebiliyorum bedava ama hata veriyor son anda. Oyunun kendi forumlarına baktım az önce sadece ben değilmişim. Çok sinir edici bir şey. Oynamak istiyorum.  |
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein |
|
Back to top |
  |
 |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Fri Dec 25, 2009 3:33 pm |
  |
İki indirilebilir bedava. Onun dışında başka bir indirilebilir var mı bilmiyorum ama, sonradan gelenler muhtemelen paralı olur. Oyun çok ucuz zaten. |
|
|
Back to top |
  |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Fri Dec 25, 2009 3:46 pm |
  |
AlenthasLeasess wrote: |
İki indirilebilir bedava. Onun dışında başka bir indirilebilir var mı bilmiyorum ama, sonradan gelenler muhtemelen paralı olur. Oyun çok ucuz zaten. |
herkese göre değişir bu yorum, cüzdanın durumuna bakar. bir ay önce ucuz gelen bir şey, şimdi pahalıya gelebilir. hayat pahalılığı diye bir şey gerçekten de var...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
Dilbao
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Fri Dec 25, 2009 7:37 pm |
  |
Oyunun hiçbir DLC bedava değil, ama oyunu nasıl edindiğin ile alakalı olarak bazılarını promosyon olarak verebiliyorlar. Mesela kutulu aldıysan birini, digital download olarak aldıysan başkasını filan. Aldığın ülkeye göre hiçbiri vermeye de bilirler, sonuçta promosyon bu.
Burdan da fiyatlarına bakabilirsiniz. |
_________________ "Lovefull Evil" |
|
Back to top |
   |
 |
WizardOfQuarks
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 26, 2009 12:41 pm |
  |
Evet aynen Dilbao'nun yazdığı gibi...
Neyse işte promosyon olarak verilen ya da satın aldığınız DLC'lerin bilgisayarınıza yüklenip kurulması gerekiyor ama yükleme işleminin sonunda hep hata veriyor. Demek istediğim oydu. |
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein |
|
Back to top |
  |
 |
devrimk
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Dec 26, 2009 1:16 pm |
  |
WizardOfQuarks wrote: |
Evet aynen Dilbao'nun yazdığı gibi...
Neyse işte promosyon olarak verilen ya da satın aldığınız DLC'lerin bilgisayarınıza yüklenip kurulması gerekiyor ama yükleme işleminin sonunda hep hata veriyor. Demek istediğim oydu. |
Aynı sorunu ben de yaşadım yabancı bir forumda okuduğum yöntemi uygulayınca düzeldi.
Tüm klavye ve dil seçeneklerinizi ingilizceye çevirin sonrasında yüklemeyi tekrar deneyin. Yükledikten sonra tekrar Türkçe'ye dönebilirsiniz. |
|
|
Back to top |
  |
 |
WizardOfQuarks
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Dec 29, 2009 1:23 pm |
  |
devrimk wrote: |
Aynı sorunu ben de yaşadım yabancı bir forumda okuduğum yöntemi uygulayınca düzeldi.
Tüm klavye ve dil seçeneklerinizi ingilizceye çevirin sonrasında yüklemeyi tekrar deneyin. Yükledikten sonra tekrar Türkçe'ye dönebilirsiniz. |
İşe yaramadı bende. Zaten Bioware'in sitesindeki çözümler de işe yaramadı. Bir çözüm yolu bulunacak mı bilmiyorum.  |
|
Back to top |
  |
 |
WeS_DeX
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Jan 01, 2010 2:49 pm |
  |
Xbox 360 da oynadım bu hafta icerisinde Dragon Age'i. Ankara'da arkadaslarla beraber satın alıp oynamaya başladık. Xbox'da oynadıktan sonra bilgisayarda oynama isteğim gitti (gerci Xbox'da oynarken de, "Dragon Age bilgisayarda oynanır yaw" diyorduk). Oyun güzel ama konusmalarda coğu zaman özgür takılamıyoruz. Ki bir hafta boyunca, sürekli bir grup kafası güzel insan tarafından oynanınca oyun, genelde hep dalga gecmeye yönelik sıkları seciyorduk fakat senaryo üzerinde değisiklik olmayınca sinirlenip "Bu nası Frp ya, nası özgürlük bu ya!" diyip diyip laf atıyorduk oyuna
Fakat İzmir'e döndükten sonra üzerimde hafif bir bağımlılık hissettim oyuna karşı. Ben bu vakitten sonra Xbox dısında hic bir konsolda bitirmem o oyunu! inat yaptım  |
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk) |
|
Back to top |
   |
 |
Dilbao
BaÅ?büyücü

|
Posted:
Sat Jan 02, 2010 8:18 pm |
  |
Oyunun Xbox versiyonu, diğer tüm platformdakilerden görüntü kalitesi olarak en kötüsüdür. Zira Xbox Live üzerinden indirilebilen oyunların belli bir üst limiti geçmemesi gerekiyor. Bu yüzden oyunun grafikleri fazlasıyla sıkıştırışmış durumda. PC ve PS3 grafik kalitesinin altında Xbox.
Tabiki oyunu emektar 55 ekran televizyonda oynarken hiçbir fark göremeyeceksiniz. O yüzden dert etmeyin o kadar. Löley ekran LCD TV veya bilgisayar monitörü üzerinden oynamıyorsanız söylediğimin pek de önemi yok. |
_________________ "Lovefull Evil" |
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Sun Jan 03, 2010 8:32 pm |
  |
WizardOfQuarks wrote: |
Benim kodlarım var o yüzden indirebiliyorum bedava ama hata veriyor son anda. Oyunun kendi forumlarına baktım az önce sadece ben değilmişim. Çok sinir edici bir şey. Oynamak istiyorum.  |
ben de oyunu aldım ama bende içerikleri indiremedim hata verdi hep, kodları da doğru girdim halbuki...  |
|
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Mon Jan 04, 2010 1:16 am |
  |
denemediğim şey kalmadı ya, o kadar dragon age journeys oynadım 2 gün ve tüm başarı ödüllerini kazanıp dragon age origins oyununda kullanabileceğim 3 özel eşyayı indirebilme şansı kazandım, ama hep install failed deyip duruyor. dvd ile gelen kodlarla gelen içerikleri de indiremedim, aynı hatayı verdi... |
|
|
Back to top |
   |
 |
catboy
Site Yazarı

|
Posted:
Tue Jan 05, 2010 4:10 pm |
  |
dlcleri indirdim, isteyene açıklarım nasıl olduğunu acayip kolaymış.
dlcleri indirmek için bölge ve dil ayarlarını abdye göre ayarla, ardından oyun klasörü içinde yer alan DAupdater'ı aç. belgelerimden oyunun ayarlarının saklanmış olduğu klasörü bul (saklı olabiliyor bazen biliyorsundur) neyse oradan da zipli dosyaları bu programla açabiliyorsun, dlcler bu zipli formatta oluyor, download yapmışsan install kısmını buradan halledebiliyorsun... |
|
|
Back to top |
   |
 |
Alenthas
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Tue Jan 05, 2010 4:58 pm |
  |
catboy wrote: |
acayip kolaymış. |
Pek kolay gözükmüyor?
Everybody Loves Reymond dizisine gönderme olarak "Everybody Hates EA" diye bir dizi çıkartmayı planlıyorum  |
  |
 |
|
|