Posted:
Fri Jan 15, 2010 6:54 am
mekanın neresi olduÄ?u hakkında bir düÅ?ünce var mı??
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Fri Jan 15, 2010 6:56 am
de neresi
Posted:
Fri Jan 15, 2010 8:35 am
Ä°stanbula gitme planım var ve gidip gitmemek sadece bana kalmıÅ? vaziyette. EÄ?er konu kesinleÅ?irse biletimi de ona göre alacaÄ?ım (bir acelesi yok zaten). Tek isteÄ?im bu ayın 23-24 üne denk gelmemesi buluÅ?ma tarihinin. Bir de gelmiÅ?ken istanbul'daki herkesi görsem süper olur. Yalan olmasın, hazır konu açılmıÅ? bu kadar mesaj atılmıÅ? gelsin Ä°stanbul tayfası. Ben zaten Ä°stanbul'a ayaÄ?ımı bastıÄ?ımda baÅ?lıÄ?a kesinlikle yazarım.
Aman tanıdık girmesin siteye, bu söylediÄ?imden sonra (neyse neyse bu konuda oldukça ciddiyim, bakmayın birazdan gelecek olan evilllaugh'a) :evillaugh:
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
karar alındı mı Å?imdi..öyleyse eÄ?er ocaÄ?ın son haftası yeminerle beraber gelebilirim ben de.)
Bravo ersin iÅ?te aradıÄ?ım ruh bu böyle diyceÄ?ini biliyodum bu arada buluÅ?ma olucakmı olmıcakmı diye tereddüte düÅ?meyelim ya bence buluÅ?ma kesin olucak
Yer olarak taksim denmiÅ? genelde buluÅ?malar zaten hep taksimde oluyo mekan olarak fazla seçme Å?ansı olduÄ?undan rahat oluyor bide akÅ?am deÄ?ilde gündüz buluÅ?ma olsun derim gece çok geç vakitte kalamayan olabilir ( örneÄ?in ben ) bide daha az zaman olur gündüz olursa daha fazla vakit geçirmiÅ? oluruz. Tarih olarak herkes ocak 30 veya 31 hemfikirmi bilmiyorum ama zaten ocaÄ?ın 25 ne kadar kimse müsait deÄ?il gibi
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
Posted:
Fri Jan 15, 2010 10:02 pm
Å?ıu programımı da yazın da bakalım neymiÅ? ne deÄ?ilmiÅ?, Frpworld buluÅ?masında neler yapılırmıÅ? ? Yoksa yine aynı program mı(Tophane'ye kadar yürüyüÅ? ve orda nargile ve yayılma keyfi)? Havanın soÄ?uk olabileceÄ?ini de göz önünde bulundurursanız bence daha hoÅ? birÅ?eyler ortaya çıkar
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Posted:
Sat Jan 16, 2010 12:03 am
2 gibi düÅ?ünüyorum ben. BaÅ?lıkta dediÄ?im gibi bira falan içilir, olursa nargile çekilir. AkÅ?ama doÄ?ru da kebapçıya gideriz, sonra da isteyenler eve gider. EÄ?er çoÄ?u kiÅ?i biraz daha kalabilirse biraz daha oturulur falan...
Posted:
Sat Jan 16, 2010 10:30 am
Bence fark etmez, bırakalım buluÅ?unca her Å?ey spontane geliÅ?sin. Hadi yapalım mı tamam yapalım diyelim. Yoksa plan program yapmaya çalıÅ?ınca buluÅ?ulmuyor, önceki deneyimlerimden söylüyorum Taksim Meydanı en klasik buluÅ?ma alanıdır, orada buluÅ?alım sonra naparsak yaparız. Ã?nce bir buluÅ?mayı becerelim de
Bu arada 31 Ocak pazar günü sanırım buluÅ?abileceÄ?imiz en rahat gün, herkese de en uygun.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Sat Jan 16, 2010 9:13 pm
pazar her yer kapalı olur, gündüz hiç çekilmez
Nasıl heryer kapalı olur Å?akamı yapıyosun ? gündüz çekilmicek olan Å?ey ne bide onu anlamadım? bende Possessed'a katılıyorum belli bi program yapmayalım önemli olan buluÅ?mak sonra gerisi olur zaten
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum