Eee yine de siir yazmanin duz ve ozgurce yazmanin apayri bir tadi vardir. Aslinda Artemis hakkinda daha da uzun yazmak isterdim. Siirlerini yazma tarzini uzun uzun yorumlamak istedigim arkadaslardan birisi. Eh ben siir Dunyasina daha carpici bir donus yapmaya calisiyorum bu arada.. : ) ) ) Bilmiyorum ne kadar gercekci bir dilek ama yasamim bir duzene girsin diyecegim. : ) ) )
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
"Kalemin asla kırılmasın"dan başka şimdi bir de "Kaleminin mürekkebi tükenmesin!" gibisinden bir söz çıkmış. Hani tükenmez kalemlerin bile mürekkebi tükeniyor ya.
Murekkebi dokulen kaleme murekkep konulur, ama kirilan kalem, bir bakima kirilan kol gibi, bildigimiz anlami ile yazmayi cok zorlastiriyor, eger baska kalem yoksa... Tabii artik bilgisayarlar var, mesela daha once de daktilolar varmis, ozellikle gazeteciligi birakan gazeteciler bazen daktilolarini bir yerlere bagislayabiliyorlar sanirim.... Bir bakima emeklilik ilani gibi.
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
- Alenthas hakkında yorum yazacak kimse bulamadım, sitede ve msnde siteden birileri yoktu ben bu bölümü hazırlarken. (Neyse ki Illyra'ya ulaşabildim son anda.)
- Alenthas'ın hiç yakın zamanda tamamlamış olduğu bir öyküsü yoktu, yoksa diğer bölümler de olduğu gibi onun öyküsünden de bir parça göstermek isterdim.
Eh bir çizim zaten kocaman bir yer kaplıyordu, ben de daha başka çizim koymak istemedim. Yani ben suçsuzum...
Sitede sürekli beraber konuşup tartışyığımız insanları çok daha yakından tanıma fırsatı verdiği için bu bölümü seviorum. Çoğu zaman iyi tanıdığımızı sandığımız site üyelerini bile yeterince tanımadığımızı farkettim.
Yine keyifli bir reportaj olmuş bana kalırsa bilgisayar oyunları konusuna grilse de olurmuş. Hem daha uzun bir reportaj olurmuş daha çok okunacak şey çıkardı =)
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Ben de kendimce kisa da olsa bir seyler ekleyeyim. Alentas benim icin sitenin her zaman genc olacak ve genc kalacak uyesi, onunla konustugum, yazdiklarini okudugum zaman, gencligin hem heyecanini yasamami sagliyor. Sirf bu nedenle bile sitede yazdiklarini okumayi ve konusmayi en sevdigim kisilerden birisi kesinlikle....
Bu arada ben de nostaljilerin yeniden baslamasina cok sevindim. Benim icin neredeyse yeni bir hayat baslamis gibi, eski hayatimdan bir seylerin bu yeni hayatin icinde olmasi cok guzel geliyor bana.
Orhan Veliden
Bu güzel başlık kaybolmasın diye bende sabitledim güzelce, evet yeni bölümü bekliyoruz ben Bogus'u bekliyorum açıkcası....
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.