Aslında baya uzundu da ben kestim içinden parça parça.. ÇZellikle sistem konusunda baya uzatmışım neredeyse bir A4'ün tamamı kadardı. Yine de çok eğlendim. Yorumlarından dolayı herkese çok teşekkür ederim
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Keşke daha uzun olsaymış Aegron, uzun olması okunabilirliğini etkisiz kılmıyor bir metinin eğer güzel olursa.
Güzel bir röpörtaj olmuş, biraz dnd kısımlarını daha fazla görmek isterdim kendi adıma ama aegron kendi kesmiş onları ne yapalım =) Kısaca keyifli hoş bir röpörtaj olmuş. Ocakbaşı Nostaljilerinin devamını beklerken, Büyücüler adlı hikayesinin de devamını bekliyoruz catboydan buradan hatırlatayım dedim.
Ellerinize sağlık bu güzel çalışmaların devamının gelmesi dileğiyle.
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
Kısa kesmemin bir nedeni de benden sistem detaylarını değil sadece sevdiğim sistemlerin sorulmuş olmasıda oldu. Cevabı yazdıktan sonra ayrıntıların soruya çok abes kaçtığını düşündüğüm için sildim. Sağlık olsun. Zaten bilgi bankasında bir problem olmassa bir iki haftaya oldukça çok şey paylaşmayı planlıyorum
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Benim cok hosuma giden bir bolum oldu. Acikcasi en cok katildigim tanim Efla'nin tanimi, Aegron, sitede dolasan gezgin bir ozani andiriyor benim gozumde de... Aslinda bu acidan benim karakterime de yakin kisilerden birisi.
Bunun disinda sitede ne kadar sure gecerse gecsin, hep genc hayal ettigim insanlar var, acikcasi Aegron da su anda onlardan birisi gibi gorunuyor. Ne kadar yil gecerse gecsin, hep etrafindaki insanlara gencligi hatirlatacak diye dusunuyorum. Umarim da oyle olur.
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.