Tum sıteden ve site kullanıcılarından ozur dılıyorum ılk once.
Assagıda goruyıceyınız hesapların (accaunt, nick) sahıbı bendım ve bu gunden sonra hıc bırısıyle gırmıyıceyıme yemın ederım.
Su anda aklıma gelenler bunlar. Fakat aklıma geldıyı surece buraya eklemekten cekınmıyıcem.
Tekrar ve tekrar herkezde Basta "FlintFireforge, Gandalfoftheday, Mask, Malovan, Mussy, Serinafairuza" bu yonetıcılerden ve tum mod ve kullanıcılardan cok ozur dılıyorum.
Sitenın daha ıyı bır yere gelebılmesı ıcın elımden gelenı yapıcam saygılarımla.
E. UlaÅ? Yüceilli
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Kaelthas özrün reddedildi. Bir dostun olsam da seni admin olarak uyarmak zorundayım siteye bu nicklerle girmen aldıÄ?ımız kararlara meydan okuma niteliÄ?indedir. Bu Å?ekilde nicklerle girmeye hele bir de bunlarla özür baÅ?vurusunda bulunmaya devam edersen bu baÅ?vurular bir daha kabul edilmeyecek bundan sonra ikinci bir karar kadar siteye bizim kararlarımıza karÅ?ı çıkarak mesaj attıkça bir gün affedilme Å?ansını da azaltıyorsun. Bu nedenle eÄ?er bir daha afferdilmeyi talep edeceksen (ki bunu en azından altı ay gibi bir süre yapmamanı tavsiye ederim) bunu bir adminin e-mail adresine mesaj atarak ya da frp@frpworld e mesaj atarak yap.
_________________ Hiç bir ıÅ?ık aynaya baktıÄ?ınızda gördüÄ?ünüz karanlıÄ?ı yok edemez.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum