(Sosaria degıl orta dunya haritası)
Ultima Online: Orta Dünya
Ultima Online: Orta Dünya
Orta Dünya haritası ve ırk sistemiyle bildiginiz sağlam bir ultima serverı varmı acaba beni bilgilendirirseniz cok sevinirim eskiden ovedron vardı artık yok
Simdiden sağolun...
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
occultsearcher
- Kullanıcı

Oyuna başta verdiğin para var bi. Bi de ayrıca, sonra server'ın talep edeceği para olabilir. Bütün serverlar para talep etmemekle birlikte official serverlar genellikle para talep eder. Bazı serverlar özellikle orjinal oyun isterler oynayabilmen için vb vb.Galathiniol wrote:Bu oyun paralımı???
Genelde Türk serverları ne paralı olur ne de orjinal oyun talep eder. Ne güzel değil mi?
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
Re: Ultima Online: Orta Dünya
Galathiniol wrote:Bu oyun paralımı???
Türkiye'de Ultima O.nın paralı olduğu tek server Nebula diye biliyorum.Başka paralı server yok tr de.Oyun 2D boyutlu tam üstten denilemeyecek şekilde bir açıya mevcut.Diablo gibi diyebiliriz.Ama grafikler çok daha düşük,ses desen yok.Ama bu oyunu insana çekici yapan şey oynanışı,tarzı,kişilerle girdiğin dialogdur.Yani bir brit önündeki actionları kim unutabilir arkadaşlar
1-2 site adresi veririm.
Ecuador wrote:Orta Dünya haritası ve ırk sistemiyle bildiginiz sağlam bir ultima serverı varmı acaba beni bilgilendirirseniz cok sevinirim eskiden ovedron vardı artık yokSimdiden sağolun...
Başlığın açılması ile ilgili soruya gelirsek.Bildiğim kadarı ile şuanda Orta Dünya tabanlı bir rpg serverı yok.Ama önceden vardı ve ben açılışından kapanışına kadar orada oynamıştım.Gerçekten çok kaliteliydi.Rp zorunluydu,frp ırkları vardı,acount u bile özgeçmiş yazarak alıyordun.(Ocakbaşındaki gibi kısa hikayeler tarzında)Sonra o server bir kaç kişinin eline geçti,haritayı değiştirdiler,editi resmen paralı yaptılar.(banka hesabına kişiler adına para yatırıyordun ve başka serverdaki acc direk bu servera aktarılıyordu)"Paticik" e bile konu olmuştu.Sonra kapandı zaten.Ve ben o server kapandığından beri uo oynamıyorum.Ama oynayacak arkadaşlara yardım edebilirim...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Re: Ultima Online: Orta Dünya
Heh bu senenin başlarında role play , Tolkien ve ultima online sever olarak birebir Orta Dünya haritalı 11 halk ve 32 classlı bir Orta Dünya serverı açmıştım Orta Dünya'nın dördüncü çağında geçen . Kalitenin bozulmaması içinde karkater öz geçmişi , quiz ve tc kimlik numarası ile oyuncu alıyordum . Fakat sırf insanların canı sıkılmasın diye saçma sapan savaşlar çıkartmadım diye insanlar oyunu bıraktılar . üç ay sıfır oyuncu ile açık durduktan sonra inancımı yitirip kapattım . Forumlar ve site hala açık bakmak istersen www.anvilmagazine.net/uo/Ecuador wrote:Orta Dünya haritası ve ırk sistemiyle bildiginiz sağlam bir ultima serverı varmı acaba beni bilgilendirirseniz cok sevinirim eskiden ovedron vardı artık yokSimdiden sağolun...
Fakat malesef şuan herhangi bir role play serverı yok . mevcut olan tüm serverlar insanların birbirini kesip seviyesizce küfürlerin uçuştuğu yerler .
Ultima Online hayatımda oynadığım en mükkemmel oyun . her ne kadar eski olsada gleişen teknolojiye ramen ne Wow'da ne Lineage'de nede diğer ultra mega 3D multiplayer oyunlarda koyundan yünlerini kırpıp onlardan iplik yapıp sonrada kumaş dokuup farklı kıyafetler dikemiyorsun ..
Burada da bir konu açmıştım ama reklam yapıyorum gerekçesi ile silinmişti =)