dark messiah of might and magic

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Oyun düsündügümden daha kisa sürdü normal bir seviyede iki gün. Ama gercekcilik gercekten cok iyi. Hayatimda hic bukadar igrenc örümcek cizimi görmemistim. Hele agda yürürken hart hurt etmesi bastiginiz yerlerin. Videolar bendede calismadi o yüzden degiginiz kodegi indirip yeniden oynuyacagim.
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Dragonfire wrote:o gariplikler oynu yüklerkern ortaya çıkan codec yüzünden oluyor. Benim makinemdeki bütün codecleri alt üst etti. Blink video tarzı codecleri destekleyen bir codec kaynağı yüklersen o zaman sorun çekmeden izleyebilirsin videolarıda. Ayrıca 7gb lik olnaın tek farkı stream ve multi lan özelliği sanırım.
Birde nerden blink codec bulabilecegimizi yazarsan cok iyi olur.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Blinc codeclerini bulmak inan çok zor. Sadece bazen tesadüf eseri codec pack içeriklerini incelersen blink yada başka isimleri ile blink geçiyor codecler arasında.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Arkadaşlar siz hangi vidyolardan bahsediyosunuz?Oyun sonu vidyolarımı?Bende bu gün bitirdim oyunu ve vidyolarda problem yoktu...Hatta iki şekilde bitirdim ..iki sonu da gördüm :evil:

Ayrıca bende bahsettiğniz blinc kodek filanda yüklü değil...alla alla :???:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Post Reply