Ansiklopedici Hikayeleri ( Tanışma ve sohbet başlı

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Firble
Forum Yöneticisi

Ansiklopedici Hikayeleri ( Tanışma ve sohbet başlı

Post by Firble »

Arkadaşlar edebi kürsünün ansiklopediciler başlığını biliyorsunuzdur. İki ayda bir ansiklopedicilerden her birimiz 20şer başlık hazırlamayı düşünüyoruz.

Ancak bunun yanında her ay başlıklardan birisi ile ilgili bir ortak hikaye yazmamızın güzel olacağını düşündüm. Kimse yazmazsa ben yazabilirim hikayeyi.

Eğer benim gibi yazmak isteyenler olursa bu başlığa önce öyküdeki karakterlerini tanıtsınlar... Gözünüzü seveyim arkadaşınız Ahmet i tanıtın dediğimde tanıtacağınız şekilde tanıtım yani sayısal bir şey kullanmayın... Ben eh ileride sahip olmak istediğim mesleğe sahip birini yani bir akademisyeni oynayacam..

Ana senaryo şu ODTÃ? fantastik araştırma topluluğu adında bir topluluk var. Bu topluluk ODTÃ?nün ilk yıllarından beri var olmuş bir topluluk ama çok daha eskiye Osmanlı medreselerine dayandığı söyleniyor. Topluluğun büyük bir fantastik dokuman kolleksiyonu var.

Bir gün topluluğun şimdiki üyeleri (yani sizler) topluluğun eski bir üyesi şimdiki fizik bölümü akademisyeni (yani ben) ile birlikte bu dokumanları incelemeye ve arkalarındaki fantastik Dünyayı keşfetmeye karar veriyoruz.

Ã?ykülerin bir bir buçuk ay kadar sürmesini planlıyorum. Yani bu seferki şubat ortasında bitecek...

Her öykü ayrı bir başlıkla ilgili olacak. Bu defakinin Zümrüdü anka kuşu olabileceğini düşündüm..

Eee katılanları bekliyom.. Bu arada topluluğun eski üyesi olup da akademisyen ya da farklı bir mesleği olan bir ODTÃ? mezununu oynamak isterseniz de oynayın tabii..

Oynayın derken bu bir hikaye yani RPlerden farklı olarak herkes biraz DM... Olayların gidişatını yönlendirebilirsiniz.

Ancak beni bir parça ana öykücü gibi düşünün başka bir değişle ben sadece çok çok genel anlamda bir yön tayin edecem hikayeye... Eğer benden başka katılan olursa..

şimdilik bu kadar benden...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar bu başlığın durgunluğundan kimsenin katılmak istemediği sonucunu çıkardım.

Yine de buraya yazayım ilk hikayenin anka kuşu üzerinde olmasını düşündüm. Bu hikaye ansiklopedinin orjinal başlığından bağımsız olacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aslında iyi olur ama sen benden başka katılacak kimsenin olacağını sanmıyorum.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Post Reply