Öapulcular Öetesi (Yorum, bilgi, eleştiri)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ben iki tane Enerji tabancası alıp sonrada sırtıma bir sniper rifle alamayı düsünüyorum sanırım bagajda bunlar bulunuyordur degil mi?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

WeS_DeX wrote:Ben iki tane Enerji tabancası alıp sonrada sırtıma bir sniper rifle alamayı düsünüyorum sanırım bagajda bunlar bulunuyordur degil mi?
Evet, iyi seçim :P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ne oldu tıkandık :)
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

alenthas hadi ama benim en rahat olduğum haftalardı aralığın ilk 2 haftası ve bundan sonra yoğun bir döneme giriyorum. bir ortak öykü ile geçireyim diyordum şu rahat günlerimi ama görünen o ki ben bu gidişle ortak öykünün bir parçası olamayacağım.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

catboy wrote:alenthas hadi ama benim en rahat olduğum haftalardı aralığın ilk 2 haftası ve bundan sonra yoğun bir döneme giriyorum. bir ortak öykü ile geçireyim diyordum şu rahat günlerimi ama görünen o ki ben bu gidişle ortak öykünün bir parçası olamayacağım.
Daha catboy giremedi bile :) Alenthasın önemli birşeyi oldu herhalde
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Aegron Linwelin wrote:
catboy wrote:alenthas hadi ama benim en rahat olduğum haftalardı aralığın ilk 2 haftası ve bundan sonra yoğun bir döneme giriyorum. bir ortak öykü ile geçireyim diyordum şu rahat günlerimi ama görünen o ki ben bu gidişle ortak öykünün bir parçası olamayacağım.
Daha catboy giremedi bile :) Alenthasın önemli birşeyi oldu herhalde
Evet yau catboy giremedi bir türlü. :( Alenthas neredesin? JB'nin bizi yönlendirmesini bekliyoruz, olayı organize eden o.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Penumbra: Black Plaque adlı baslık altında yazdıgına göre bilgisayarı kalkmıs sanırım Alenthas'ın belki bu sebepten dolayı giremiyordur.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

WeS_DeX wrote:Penumbra: Black Plaque adlı baslık altında yazdıgına göre bilgisayarı kalkmıs sanırım Alenthas'ın belki bu sebepten dolayı giremiyordur.
Sherlock Holmes gibi adamsın vallahi tebrik ediyorum :P Bugün tam da onu düşünüyordum, girip haber veremedim ama fark etmişlerdir umarım diye. Neyse şimdi böyle uzunca yazmaya çalışayım bakalım.

Edit: AAAAAAAH! Ne olduysa firefox kapandı ve bütün yazdıklarım gitti, delireceğim! Offf, yarın iki günlük ilerleme yapacak şekilde yazacağım artık. Kusuruma bakmayın :mad:
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

AlenthasLeasess wrote:
WeS_DeX wrote:Penumbra: Black Plaque adlı baslık altında yazdıgına göre bilgisayarı kalkmıs sanırım Alenthas'ın belki bu sebepten dolayı giremiyordur.
Sherlock Holmes gibi adamsın vallahi tebrik ediyorum :P Bugün tam da onu düşünüyordum, girip haber veremedim ama fark etmişlerdir umarım diye. Neyse şimdi böyle uzunca yazmaya çalışayım bakalım.

Edit: AAAAAAAH! Ne olduysa firefox kapandı ve bütün yazdıklarım gitti, delireceğim! Offf, yarın iki günlük ilerleme yapacak şekilde yazacağım artık. Kusuruma bakmayın :mad:
Wes_Dex söyleyince aklıma geldi, bilgisayarında sorunlar vardı. Umarım düzelir, genelde formatla sonuçlanıyor bütün problemler :|
Sorun değil o zaman Alenthas, geçerli nedenin var. Bir keresinde ben de explorerı bozmuştum, klasör ve internet penceresi adına hiçbir şey açılmıyordu. Explorer çok önemliymiş :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Google Chrome kullanıyorum ben henüz bi sorunla karsılasmadım :D Firefox'a hic alısamadım.

Bütün yazdıklarının silinmesi ne demek cok bilirim Alenthas, insanı cılgına ceviren bir olay.Ben uzun her mesajımı göndermeden önce Ctrl+c yapıyorum. Yıllar sonra alıskanlık haline geliyor :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

yine de alenthas buradan da önceden bildirmiş olsaydın daha iyi olurdu kanımca... :roll:
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

WeS_DeX wrote:Bütün yazdıklarının silinmesi ne demek cok bilirim Alenthas, insanı cılgına ceviren bir olay.Ben uzun her mesajımı göndermeden önce Ctrl+c yapıyorum. Yıllar sonra alıskanlık haline geliyor :D
Aynen ben de :D Kaç kere uzun yazdığım bir ileti silindi de tekrar yazmaktan vazgeçip bıraktım bilemezsiniz :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Eveeet, bilgisayarımı geri aldım ve yazmaya başlıyorum arkadaşlar :P
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Söyle bir tahmin yürüttüm. Catboy yakında kendisini gösterecek heralde :D umarım yani kimseye isgence etmek istemiyorum cünkü özellikle o leş Kargha toplumundan kimseye yaklasmak istemiyorum. Haaa yanlıslıkla Catboy'a isgence etmeyelimde :evillaugh:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Eğer herkes bir kere daha yazarsa catboya götüreceğim hikayeyi direkt.
Post Reply