Abi ben o mesasj da kötü bir kararkteri canlandımıyodum.orda daha henüz sizi tanımıyorum bu yüzden oraya yeni geliyorum ben sizin o adama yardım mı edisunuz yoksa onu öldürdünüz mü nerden bilebilirim bu yüzden baltamı elime aldım.Sizin bi daha düşünmenizi istiyorum !!!!!!
Oyundaki arkadaşlar. Rp yapıyoruz bu nedenle 1 ya da 2 cümleden oluşan kısa mesjlardan kaçınalım. Tasvire maksimum seviyede özen gösterelim. akıldan geçen düşünceleri tırnak işareti içerisinde ("...") ve konuşmalarımızı ise tire "-..." ile belirtelim. Aksi taktirde karışıklıklar meydana geliyor. Teşekkürler.
Kendi adıma söyleyebilirim ki çok eğlenceli geçiyor oyun. özellikle Lysana'nın tiplemesi Ruby nin hareketleri (göz kırpmalar falan tam bir kender özellikleri taşıyan hobbit. ama çok iyi rp.. tebrikler Lysana:) ).. bunun dışında Almira ile Elessar arasındaki aşkın ne şekilde son bulacağı grubun merak konusu haline gelmiş durumda (en azından benim için öyle diğer arkadaşların ne düşündüğünü bilmiyorum konuyla ilgili ) Genel olarak oyun çok iyi geçiyor. Fakat bu havaya fazla alışmanızı önermiyorum bu köyde hayat toz pembe değil sinirli bir cücemiz var ve siniri burnunda onlarca yaratık..
artık bilmiyorum ruby nin hırsızlığı işallah bizim cücenin kulağına gitmez.
Özellikle ruby handa ise o ara tamam işte siz o zaman bakın cüceye
Evet güzel gidiyor.Ama şu cüce sinirden patlıyacak haberiniz ola...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
aaa kuru iftira ruby hiçbirşey çalmadıki tabii gelde bunu inatçı cüceye anlat bakalım.cüce sinirlensin onu doğal karşılarımda eli baltasına gitmedikçe sorun yok.Ne yani iyi kalpli bir cüce savunmasız minik bir hobbitemi saldırıcak
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..