Diyarın Efsanesi Hakkında(Yorumlar Eklemeler Düzelt

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

abi kasmışsın baya ya!! :D:D
benim hatırladığım kadarıyla ben kendi tanrımdan başka tanrıya itaat etmeyeceğimi ve onun tanrılarının sümsük olduğundab bahsetmiştim :D ama bunun meydan okumadan önce mi sonramı olduğunu hatırlamıyorum!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi en azından 25 eylüle kadar bunu bulamadım. Sen bulursan bana yerini at. Ama emin oldugum bir sey var duello o nedenle cikmadi. Duello henuz sen daha yeni on kasaba savunmasını üstlenmişken çıktı. Hatta sanırım aynı gün içerisinde (ben bunu biraz ileri attım : ) mantıksal olarak açığı kapatmak için) Onların tanrılarına küfretmenden de bahsedeceğim. Bir sonraki bölümde... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm ben bunları Rp içi söylememiştim, yani senaryo dışı yazmıştım bunları ya neyse
şimdi baktım gurur duydum, Katliam Tanrısı olarak ;)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

hoca bekliyoruz ya hani nerdesin!!! :D
yaz hojam burda bekleyen bir kitle var ;) :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi bu seferki bölüm öncekilerin hepsinden daha uzun olacak muhtemelen o nedenle yazacak ciddi uzunlukta bir zaman olmasını bekliyorum. Bir de Orenin RP si var orada kağıt kalemi aldım gerçi ama.. : ) Henüz daha yazacak fırsatı bulamadım. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin

Post by Eldarin »

Firble yeni okuyorum yazdığın şaheseri*.oldukça güzel ve akıcı olmuş bi solukta okudum.umarım devamı gelir bizim şu anda bulunduğumuz dönemlere kadar.sen de farketmişsindir ki zor bi işe giriştin daha bahsedilmeyen birsürü kişi var yükselenler ,düşenler.
tebrik ediyor hikayenin devamını heyecanla bekliyorum.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi elimden geldiğince... yazdığım döneme kadar olan herkesten bahsettim. Ancak bugünlere kadar gelirsem devam edebilir miyim bilmiyorum. Bu arada abi RP içinde de bu efsaneyi yazıyorum.. Ama şu anda flüt çaldığım için biraz ara verdim : )
HARBE GİDEN
Eldarin

Post by Eldarin »

hmm...ilginç...ben bu rp yi bi yerden hatırlıyorum ama 8) ,bekleyip görelim bakalım firble.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

: ) Abi genelde her yerde rp yapmaya özen gösteriyorum : )
HARBE GİDEN
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ben diyara gelmeden önce neler olduğunuda böylece öğrenebildim ve gerçekten güzel bir anlatım. Devamını da dört gözle bekliyorum. Umarım en kısa sürede yayınlarsın Firble.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Firble gerçekten güzel olmuş devamını bekliyoruz..
Jacta alea est.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yazıyorum abi ama sonraki bölümü tam bitmeden atmak istemiyorum. Elimden geldiğince hızlı yazacağım.
HARBE GİDEN
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Valla diyarın hikayesini yazmak mükemmel bir fikir. Geçmişte olanları öğreniyoruz böylece. Tabi devamını da bekliyoruz.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi şu anda yazıyorum sorun şu ki bitmiyor.. Bir sonra ki bölümde 31 kasıma kadarki olayları yazmayı düşünmüştüm. Ama şimdi ne kadar olay olduğunu görüyorum. Tabii boşlukları da elimden geldiğince iyi doldurmaya çalışıyorum. Birbiri ile çelişen RP leri ve RP amacı ile başlamayıp bu nedenle ciddi boşluklar içeren konuşmaların birden RP yi etkiler hale geldiği durumlar.. şu anda 15 ekim civarındayım.. Elimden geleni yapıyorum... En kısa zamanda bitireceğim.
HARBE GİDEN
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

abicim işte o takıldığın yerlerde rplerde olanlara bi mesaj çak mis olur valla hem 1ci elden örenirsin ehehe :D
devamını aynen çok merak ediyorum bundan sonra asıl entrikalar başlıyor asıl :D olaylar bundan sonra kızışıcak. böle şimdi okuyunca destansı insan bi gaz oluo rp aklına gelio çok da eğlenceli oluo.:D

devam hojam! :D bekliyoruz eheh
Post Reply