Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim
-
chaotic_neutral
- Kullanıcı

kesinlikle yazarların torpilini almış olan kitabın en itici ve yaratıcılıktan uzak karakteri laurana.. tamamiyle bir dizayn hatası. nefret ediyorum. kendi ormanından dışarı çıkmamış saf bir elf kızı solamnia şövalyelerine kumandanlık yapıyor.. tika yapsa daha mantıklı olurdu.
losing, sadness, agony... fail, fail, fail...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Arkadaşlar, hemen hemen bütün Dragonlance kitaplarını okumuş biri olarak söyleyebilirim ki, en torpilli karakter Tasslehoff Burrfoot'tur.
Biz arkadaşlarla Tas'ın ismini "DM Kıyağı" olarak değiştirdik. Sonra Ruhlar Savaşı (War of Souls) serisini okuduğumuzda tüm fikirlerimiz değişti. Tas'ın "DM Kıyağı" olmasından şüphe duyduk ve Tas'ın "DM" olduğuna karar verdik. Spoiler vermek istemiyorum ama Tas'tan daha torpilli bir karakter yok Dragonlance diyarında.
Raistlin tamamen RP ile yapmıştır yapacağını. Yani Tanrılık yolunda yürümesi bile RP sonucu attığı mantıklı ve başarılı adımlarla olmuştur. Tanis ise hiç torpilli değil alenen yaşayan bir kahramandır.
Raistlin ve Tanis gibi cevaplar veren arkadaşlar bence Tas'ı biraz daha yakından incelesinler, o zaman beni daha iyi anlayacaklardır.
Biz arkadaşlarla Tas'ın ismini "DM Kıyağı" olarak değiştirdik. Sonra Ruhlar Savaşı (War of Souls) serisini okuduğumuzda tüm fikirlerimiz değişti. Tas'ın "DM Kıyağı" olmasından şüphe duyduk ve Tas'ın "DM" olduğuna karar verdik. Spoiler vermek istemiyorum ama Tas'tan daha torpilli bir karakter yok Dragonlance diyarında.
Raistlin tamamen RP ile yapmıştır yapacağını. Yani Tanrılık yolunda yürümesi bile RP sonucu attığı mantıklı ve başarılı adımlarla olmuştur. Tanis ise hiç torpilli değil alenen yaşayan bir kahramandır.
Raistlin ve Tanis gibi cevaplar veren arkadaşlar bence Tas'ı biraz daha yakından incelesinler, o zaman beni daha iyi anlayacaklardır.
Bence hem raist hem de tas en torpilli iki karakter... ama aralarında tam karar veremedim ve raist dedim.. ikisi de bir şekilde bazı nedenlerle çok sevilmiş karakterler olduğu için dm ya da yazarlar tarafından torpille ödüllendirilmiş..
rp derseniz ikisinin de iyi yapmış olduğunu düşünürüm.. İkisi dl de en çok sevilen karakterler ama torpil yüzünden mi sevildiler sevildikleri için mi torpil gördüler bilemem...
rp derseniz ikisinin de iyi yapmış olduğunu düşünürüm.. İkisi dl de en çok sevilen karakterler ama torpil yüzünden mi sevildiler sevildikleri için mi torpil gördüler bilemem...
Raistlin diyen arkadaşları uzun süredir hayret nidalarıyla izliyorum. Koca seride Tasslehof Burrfoot ve Palin Majere gibi torpilin ağa babası yapılmış iki karakter varken dişiyle tırnağıyla çalışarak her adımını en az 50-100 adım ilerisini planlayarak atan gençliğinde her fırsatta tokat manyağı yapılmış bir adama torpilli demek gerçekten aklımın mantığımın almadığı birşey. Neyse herkesin fikri kendi açısından doğrudur. 
Last edited by Yılmax on Mon Aug 21, 2006 8:12 pm, edited 2 times in total.
Yürü be, kim tutar seniYilmax wrote:dişiyle tırnağıyla çalışarak her adımını en az 50-100 adım ilerisini planlayarak atan gençliğinde her fırsatta tokat manyağı yağılmış bir adama torpilli demek gerçekten aklımın mantığımın almadığı birşey.
şaka bir yana Raistlin elde ettiği güç için çok çaba sarfetmiş ve pek çok acıya göğüs germiştir. Bu gücü haketmiştir ve torpil söz konusu değildir.
-
ombuspider
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

Raistlin tanrı olmadı, olamadı..
Raistline ben de kıl olurum fakat adama en büyük başbüyücü tarafından bahşedilmiş bi güç var. Ayrıca çocukluğundan beri tek yaptığı sadece ve sadece büyü çalışmak. Olaylar Raistlin için, İstar Kan Denizinden kaçtığında, Astinusun kütüphanesine gitmesiyle dğeişiyo aslında. İçindeki kapalı kalmış , keşfedilmemiş güç, siyah cübbe ile açığa çıkıyo ..
Raistline ben de kıl olurum fakat adama en büyük başbüyücü tarafından bahşedilmiş bi güç var. Ayrıca çocukluğundan beri tek yaptığı sadece ve sadece büyü çalışmak. Olaylar Raistlin için, İstar Kan Denizinden kaçtığında, Astinusun kütüphanesine gitmesiyle dğeişiyo aslında. İçindeki kapalı kalmış , keşfedilmemiş güç, siyah cübbe ile açığa çıkıyo ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
- darkflarer
- Kullanıcı

valla tanrı oldu biliodum ben DL serisini pek okumadım genelde kitap arkalarını okudum sadece oralarda da raistlin'in tanrı olduğu yazıyorduombuspider wrote:Raistlin tanrı olmadı, olamadı..
<div>artık lightflarer'ım</div><br>