DİRENİş (RP) (kısaca konu , karakter kağıtla

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

hadi şimdi çıkın işin içinden bakayım :D
Benle uğraşmak neymiş görürsünüz şimdi :-P
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Bu kadar sinirde akıllara zarar valla :wink: Dokunma arkadaşlarıma seni inatçı cüce kafa tutcaksan bana kafa tut (hobbit yüreklenir)
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Amaaan nolcak bea...asıl şimdi zevki çıkıyor oyunun hadi bakalım nolcak..Ama sana bir tavsiye fazla uğraşma bizimle.. :) sağlığın açısından iyi olmaz... :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

hmmm yanımda silahım yok zaten.Olsaydı o zaman korkun benden :D
Zaten Ruby ne yapacak merak ediyorum :)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

bu ara şunu belirteyim.Salamone ilk seferinde zaten çok sitresliydi ve enb ufak şeyde patlayacaktı.Sonuçta patladı.sinirden hiçbir şeyi algılayamıyordu o anda.Zaten o yüzden falcon un teklifini duymadı ve görmedi.O ara bütün sinirini boşalttığı için ve yatıştığı için şu an o zamana göre daha az siniri var.Ayrıca şu an etraftan haberide var.Onu belirteyim...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Calis daha fazla katılım bekliyoruz..

Sonuda uyuyabildim :D Arkadaşlar bence sizde uyumalısınız. çünkü yarın olduğunda dinç bir karaktere fazlasıyla ihtiyacınız olacak :twisted:
Only God can Judge me!
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

son rp de sinirlendiğimi söyledim ama bu gerginliğimi hobit hissetmedi.Bunu belirtmek isterim...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Efla daha fazla katılım bekliyoruz.. Senaryonun gidişatı açısından senin katılımın önemli.
Only God can Judge me!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sanırım bir süredir siteye gerekli özeni gösteremiyorum çeşitli sebeplerden dolayı. Özür diliyorum hemen ilgileniyorum. Umarım yakın zamanda eskisi gibi dönerim :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Calis (Grimbe) oyundan ayrılmıştır. Ã?ıkış rp si dm insiyatifiyle düzenlecek olan rp ile yapılacaktır..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Herşeyde bir hayır vardır diyelim ne yapalım buraya kadarmış...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ya bilmiom geç mi kaldım acaba ben kararımı değiştirdim.O gün çok bunalımdaydım bi kızla sorun yaşadım.Acaba falcon beni tekrar rp ye dahil edermisin gerek yeni karakter gerekse şimdiki karakter le farketmez.Acaba kararın :? :?
No one hears him cry so he turns to evil...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Oyundan çıkarılan veya kendi istediğiyle ayrılan bir oyuncu tekrar oyuna giremez calis. Özgünüm..
Only God can Judge me!
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ne diyeyim o günkü yaptığım kararın cezasını çekiyorum.Olan olmuş herkeze rp lerinde başarılar...
No one hears him cry so he turns to evil...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Arakadaşlar oyunun durmasının sebebi Lysana(Ruby) dir. onu beklememiz gerekiyor senaryo gereğince.. Gerçi Dm in kararıyla devam edilebilir ama fikir danışmadan da hareket etmek istemiyorum açıkcası. Sizden sabırlı olmanızı ve beklemenizi istiyorum.. 1 hafta sonra oyun kaldığı yerden devam edecektir.. Tüm hızıyla.. :)
Only God can Judge me!
Post Reply