Kafamızda ya da bilinçaltımızda hep bizden üstün bizden zeki daha uzun yaşıyan daha güçlü bir ırkın varolduğunu hayale diyoruz... Yoksa bundan korkuyor muyuz demeliyim?
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
sevgili estebin sen hep tanrılar hakkında bolemı konusursun bılemıyorum elbette sende bır gun ruhunu teslım edıceksın o zaman ne yapmayı dusunuyorsun yıne tanrıların karsına yıne onunla alaymı edıceksın tabı ozaman kuyrugunu poponun altına sıkıstırıp af dılıyıceksın fakat ıs ısten gecmıs olucak saygılarla
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
söyle bakiiim bana onu kim tatıracakmış.
ben varsam benim için yokluk diye bir şey söz konusu değildir. yo olduktan sonrada ben artık o değilim. niye kafama takıyım ki?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ben de seni anlayabilmiş değilim. neden fr godlarına laf atmama bozuluyosun. ben burada rp den başka bi şey göremiyorum. bu sözünde rp ise lütfen bildirde rp ile cevap vereyim. ama harbiden bi uyarıysa belirteyim benim inanç sorunum yok. kimseyi de provake etmeye çalışmıyorum. zaten bu sitede takılanların da çoğunu tanıyorum. onlarda benimne demek istediğimi gayet iyi anlıyolar.
lütfen şu provakasyonu açıklada
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yeminer wrote:söyle bakiiim bana onu kim tatıracakmış.
RP DIşI: Ben rp'ne bir şey demiyorum da beni tanımamana rağmen benim hakkımda laubali yazılar yazman beni rahatsız ediyor. Lütfen rica ediyorum biraz daha saygı... Ne kadar rp olursa olsun...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
tanrılara karşı savaşmanın gerçekten mantıklı bir tarafını göremiyorum? neden böyle yapıyorsun. tabi ki godların hakim olduğu bir dünya daha güzel olurdu. o ulu varlıkları memnun etmek kim istemez. kazara söylediğini umuyorum tüm bunları.