Öapulcular Öetesi (Yorum, bilgi, eleştiri)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Biri derken beni kastediyorsun, açık açık söylesene yahu!Aegron Linwelin wrote:Aslında mantiken beyaz bi kagıda bulunduğumuz yerin dandik de olsa krokisini koysa biri

Yeşil çizgi muhafızın devriye yolu.
Kırmızı çizgi bizim yolumuz, bir kere gidip gelme meselesi var zaten.
Kırmızı çember içerisindeki çarpı işareti bizim binaya giriş noktamız.
Beyaz yuvarlak ise spot ışığına yakalandığımız nokta.
Karanlık olduğu an o noktadan geminin girişine koşmamız gerekiyor.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Başka şeyler olacak catboy, diğer elemanlar yazsın sonra ben yazacağım. Ondan sonra olanlara göre sen de bir şeyler yazarsın. Süprizim varcatboy wrote:ben kendim devam ettirebilir miyim peki, emin olamadım belki senin bir planın vardır da bilerek kaybolduğumu yazmışsındır diye düşündüm. hem bir diğerleri de yazsın ona göre ben yazayım en iyisi...
-
Possessed
- Site Çizeri
Pek tınlayan demeyelim, herkesin işi çıkabilir.
Benim de dün bilgisayara virüsler girdi, bugün zor kurtardım dosyalarımı, bir format attım. şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum, eski programları falan yüklüyorum. Anca girebildim internete. Eğer yatmazsam birazdan bir şeyler karalarım ben de.
Bu arada Aegron nerde? Hiçbirimiz olmasa o olurdu. Kara Toprak'a da gelmemiş
Benim de dün bilgisayara virüsler girdi, bugün zor kurtardım dosyalarımı, bir format attım. şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum, eski programları falan yüklüyorum. Anca girebildim internete. Eğer yatmazsam birazdan bir şeyler karalarım ben de.
Bu arada Aegron nerde? Hiçbirimiz olmasa o olurdu. Kara Toprak'a da gelmemiş
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
aslında yazmak istiyorum ama sınavlar yüzünden yoğun bir dönemdeyim, kısa kısa yazabilirim sadece. kusura bakmayın bu yüzden, alenthas benim karakterin kurgunda yapması zorunlu bir harekete varsa (mesela gemiyi çalıştıracak karakter ozan ise) sen oraları yazarsın artık. ben hızlı hızlı ve kısa kısa yazmak istemem hem, önemli yerleri...
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

aegron yüzünden sadece ortak öykünün sekteye uğradığını düşünmüyorum artık çünkü aegron buradan belirtmiş. alenthas onun olduğu kısımları da yazabilirdi, kendisi sonuçta asıl öyküyü devam ettirecek kişi. aegron bir süre sadece takımın peşinden gelen sessiz eleman olabilir ya da önemli sahneleri olursa alenthas yazabilirdi benim karaktere yaptığı gibi. yani neden böyle kalakaldı ortak öykü anlamadım, bir tek aegron yazmadı diye böyle yarım kalmasına neden değil bence...