KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI
Abi bikaç yannış anlamayı gidereyim dedim. Ã?ncelikle 9ç level büyüleri çok da kötü harcamadığımı düşünüyorum. İnti ve Wisdomu düşük biri için özellikle. (büyü inti mi düşürdü ) Her şeyden önce eğer çarpıtılmayacağına inansam onkasabanın tamamen Lord Orenin boyutuna geçmesini dileyebilirdim. Buraya Lord Yeminer inanlarının girmesi cidden zor.Bu arada bir şeyi daha ekleyeyim. Lord Orenin cehenneminde geçirilen bir yıl diyarlarda bir güne denkti en azından ben oradayken. Eğer bu hala böyle ise. Daha onkasaba yer değiştireli bir saniye bile geçmedi. Kısaca şu anda eğer önümüzde var olan bir tehtid varsa o da Lord Orenin iradesinin yarattığı bir tehtid. Eh bence bu bir aşama sayılabilir.
İkincisi Findorcum işinizi gayet iyi yapmış ve çocukları öldürmüştünüz. Ben onları Ressurect ettim. Yani ölmüş çocuklar yeniden canlandılar.Ve henüz tekrar ölmediler. Ölmemeleri için tüm varlığımı ortaya koyacağım.
Arkadaşlar - 24 dereceyi abartmayın belki İstanbulda yaşamış olanlar için düşük bir ısı ama Erzurumun bu sıcaklığı gördüğünü hatırlıyorum. Bence o kadar ciddi bir tehtid yok ortada. Eğer Oren kuşları çocuğa dönüşmesine yardım eder. Sonrada diğer kasabalara varırsak Quest bitmiş bile sayılabilir. Tabii önümüzde yeni süprizler yoksa.
Sonuçta her durumda Orenin cehenneminde kaldığımız süre boyunca Yeminer nasıl karşımıza çıkacak merak ediyorum. Bana asıl tehtid burada Lord Oren gibi geliyor.
Bu arada bir yanlış anlamayı gidereyim bir Oren inanı değilim . Hatta Oren diyarlarda en fazla nefret ettiğim varlık. Bunu da zaten RP lerimdeki üsluba yansıtmaya çalıştım. Elimden geldiğince.
İkincisi Findorcum işinizi gayet iyi yapmış ve çocukları öldürmüştünüz. Ben onları Ressurect ettim. Yani ölmüş çocuklar yeniden canlandılar.Ve henüz tekrar ölmediler. Ölmemeleri için tüm varlığımı ortaya koyacağım.
Arkadaşlar - 24 dereceyi abartmayın belki İstanbulda yaşamış olanlar için düşük bir ısı ama Erzurumun bu sıcaklığı gördüğünü hatırlıyorum. Bence o kadar ciddi bir tehtid yok ortada. Eğer Oren kuşları çocuğa dönüşmesine yardım eder. Sonrada diğer kasabalara varırsak Quest bitmiş bile sayılabilir. Tabii önümüzde yeni süprizler yoksa.
Sonuçta her durumda Orenin cehenneminde kaldığımız süre boyunca Yeminer nasıl karşımıza çıkacak merak ediyorum. Bana asıl tehtid burada Lord Oren gibi geliyor.
Bu arada bir yanlış anlamayı gidereyim bir Oren inanı değilim . Hatta Oren diyarlarda en fazla nefret ettiğim varlık. Bunu da zaten RP lerimdeki üsluba yansıtmaya çalıştım. Elimden geldiğince.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
firblecim arkadaşım ölen ölür kalan sağlar bizimdir
çocukların kurtuluşu yok bence sen gücünü kendin hayatta kalmak için muhafaza et
-24 ne demektir iyi bilirim dağlarda az bulunmadım işimizden dolayı
Lord yeminer in sözcüsü olarak söylemek gerekirse oraya girmeye niyetimiz yok nasılsa dışarıya çıkıcaksınız kapıcıyı aşabiliseniz
çocuklar kuş oldular ama soğuk onları feci etkileyecek
çocuk olsalardı yanacakalrdı budadoğru ama fazla dayanamazlar benim kanımca
çocukları bu kadar düşünmen güzel ama sende ölüceksin unutma kısmet olursa takma kafana bu kadar
birde şey var
büyülerinde oren den güç istiyorsun ama oren e inanmıyor ve onu diyara kötülüyorsun biz öldürmesek bile sonun yakın gibi senin bana kalırsa bir tanrı ile uğraşıyorsun ve adamarıda yanında şovalyesi ve sözcüsü
bilemem ne yaparlar ama benimler yola çıkan birini ihaneti için öldürdüm bkz tapınaklar karanlık mağaranın gizemi...
çelişkili bir durum doğru yolu sen bilirsin buna güveniyorum ama biraz acele etmen gerekiyor gibi
çocukların kurtuluşu yok bence sen gücünü kendin hayatta kalmak için muhafaza et
-24 ne demektir iyi bilirim dağlarda az bulunmadım işimizden dolayı
Lord yeminer in sözcüsü olarak söylemek gerekirse oraya girmeye niyetimiz yok nasılsa dışarıya çıkıcaksınız kapıcıyı aşabiliseniz
çocuklar kuş oldular ama soğuk onları feci etkileyecek
çocuk olsalardı yanacakalrdı budadoğru ama fazla dayanamazlar benim kanımca
çocukları bu kadar düşünmen güzel ama sende ölüceksin unutma kısmet olursa takma kafana bu kadar
birde şey var
büyülerinde oren den güç istiyorsun ama oren e inanmıyor ve onu diyara kötülüyorsun biz öldürmesek bile sonun yakın gibi senin bana kalırsa bir tanrı ile uğraşıyorsun ve adamarıda yanında şovalyesi ve sözcüsü
bilemem ne yaparlar ama benimler yola çıkan birini ihaneti için öldürdüm bkz tapınaklar karanlık mağaranın gizemi...
çelişkili bir durum doğru yolu sen bilirsin buna güveniyorum ama biraz acele etmen gerekiyor gibi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Abi yanlış anlamalardan başka birini düzelteyim. Orenden hiç güç istemedim. İlk ve ikinci büyüm zamanla ilgili büyülerdi. Bu büyler Lord Orenden değil benim inandığım tanrı olan Lord Dragonfire büyüleri.
Ã?ektiğim kartları bunun Lord Orenle bağlanısı olduğunu bilmeden çektim. Bunu RPye de yansıtmaya çalıştım.
Son olarak söylediğim şarkı bir büyü değil. Sadece basit radyolarda duyabileceğimiz bir şarkı .. Hatta belki ilerde kasetini çıkarırım.
- 24 derece soğuktu ama hemenn öldürmez. Bizim grup iskeletlerle şunla bunla konuşmayı bırakırsa çocuklar gayet rahat kurtulabilir. Zaten bir bölümü için önümüzdeki bir saat bir dakika kadar kısa geçecek. Onları kurtarmak için bir saatimiz var.
Ben zaten daha önce öldüm. Beni öldüren bir Lord Oren Paladini idi. Sonra ona ihanet etti o ayrı. Ancak o gün inandığım şey uğruna ölümü göze almış ve bedelini ödemiştim. Bugün de inandığım şey uğruna bedel ödemeye hazırım.
Buraya gelmemeniz akıllıca buarası Orenin gücünün dorukta olduğu yer... Oren isterse peki hala burada çocukların hayatını kurtarabilir aslında.
Ã?ektiğim kartları bunun Lord Orenle bağlanısı olduğunu bilmeden çektim. Bunu RPye de yansıtmaya çalıştım.
Son olarak söylediğim şarkı bir büyü değil. Sadece basit radyolarda duyabileceğimiz bir şarkı .. Hatta belki ilerde kasetini çıkarırım.
- 24 derece soğuktu ama hemenn öldürmez. Bizim grup iskeletlerle şunla bunla konuşmayı bırakırsa çocuklar gayet rahat kurtulabilir. Zaten bir bölümü için önümüzdeki bir saat bir dakika kadar kısa geçecek. Onları kurtarmak için bir saatimiz var.
Ben zaten daha önce öldüm. Beni öldüren bir Lord Oren Paladini idi. Sonra ona ihanet etti o ayrı. Ancak o gün inandığım şey uğruna ölümü göze almış ve bedelini ödemiştim. Bugün de inandığım şey uğruna bedel ödemeye hazırım.
Buraya gelmemeniz akıllıca buarası Orenin gücünün dorukta olduğu yer... Oren isterse peki hala burada çocukların hayatını kurtarabilir aslında.
HARBE GİDEN
şimdi abicim rp içine yansıymaya çalışıyorsun ama işte herkes anlamıyor bunu o kadar kaliteli elemanımız maalesef kalmadı
oren in direk müdehalesi olmaz bence çünkü tanrılar ın yer yüzüne müdehalesi bence yanlış
çünkü olmaz uygun olmaz o zaman kimse ölmesin herkes yaşasın sürekli biz öldürelim oren bizi diriltsin çocuk ayrıöı yağmıyorum ben
ortada bir anlaşma varmı bilemem orası beni bağlamaz ama şahsi görüşüm tyanrıların yer yüzüne veya neresi olursa olsun direk müdehalesi yanlıştır.
oren in direk müdehalesi olmaz bence çünkü tanrılar ın yer yüzüne müdehalesi bence yanlış
çünkü olmaz uygun olmaz o zaman kimse ölmesin herkes yaşasın sürekli biz öldürelim oren bizi diriltsin çocuk ayrıöı yağmıyorum ben
ortada bir anlaşma varmı bilemem orası beni bağlamaz ama şahsi görüşüm tyanrıların yer yüzüne veya neresi olursa olsun direk müdehalesi yanlıştır.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

şimdi 1- -24 derecede ateş yanıyor ama bi süre sonra sönecek
2 - 24 derecede bikaç saatte insanlar donup ölüyor
3- o donup ölen insanlarda kürkler fln oluyor siz gayette bahar kıyaetleri ile ordasınız.
4- o çocukları sen kuş ettin nie ben kurtariim?? kurtarmam adil olurmu.. kadere bu kadar karışmak haksızlık olmazmı...
2 - 24 derecede bikaç saatte insanlar donup ölüyor
3- o donup ölen insanlarda kürkler fln oluyor siz gayette bahar kıyaetleri ile ordasınız.
4- o çocukları sen kuş ettin nie ben kurtariim?? kurtarmam adil olurmu.. kadere bu kadar karışmak haksızlık olmazmı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Eldarin
abicim kimseye akıl vermiyorum yanlış bilmiyorsam bu başlık oyun hakkındaki yorumlar içinidi fikrimi görüşlerimi ve yorumlarımı yazdım abi sakın beni yanlış anlamayın buna izin vermek istememEldarin wrote:bizim rp mizde bulunmamasına rağmen findor un bize akıl verme uğraşı içinde bulunması ne kadar ilginç birşey değil mi?
ama gerek yok dostum.bizde birşeyler düşünüyoruz.(henüz hiçbirini uygulayamasak bile)
oren tabikide senin boyutun kimse seninn ne yapıcağına karşımaz haklısın ben zaten karışmıyorum ama dediğim ve dediğin biri birilerini n hatası yüzünden kaderle oynamak yanlıştır bna göre
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Firble yi tebrik ederim artık çok büyük sorumluluk altında helal olsun büyük bir cesaret örneği sergiledi arkadaş artık yaşamak için tüm her şeyini ortaya koymalıki çocukları kurtarabilsin...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="findor"]Firble yi tebrik ederim artık çok büyük sorumluluk altında helal olsun büyük bir cesaret örneği sergiledi arkadaş artık yaşamak için tüm her şeyini ortaya koymalıki çocukları kurtarabilsin...[/quote]
ewet abi ya daam süper bir onur ve cesart örnegi gösterdi
saygılar büyük ozan
ewet abi ya daam süper bir onur ve cesart örnegi gösterdi
saygılar büyük ozan
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Arkadaşlar öncelikle taktirleriniz için sağolun... Sadece Tanrımın bana gösterdiği yolu takip ediyorum daha fazlasını yapmıyorum.
Oren abi kuşları kurtarman için belki şöle bi neden olabilirdi. Sonuçta dolaylı bir yolla da olsa onkasaba artık senin boyutunda .. Artık oraya kötülük sızamaz. Hastalıkla baş etmenin de çok uzun süreceğini sanmıyorum. Eee sonuçta iyi kötü karanlıkla başaçıkmış gibiyiz. Ve bunun karşılığında senin de vaatlerin vardı. Neyse bu konuyu şimdilik erteleyelim.
Oren abi kuşları kurtarman için belki şöle bi neden olabilirdi. Sonuçta dolaylı bir yolla da olsa onkasaba artık senin boyutunda .. Artık oraya kötülük sızamaz. Hastalıkla baş etmenin de çok uzun süreceğini sanmıyorum. Eee sonuçta iyi kötü karanlıkla başaçıkmış gibiyiz. Ve bunun karşılığında senin de vaatlerin vardı. Neyse bu konuyu şimdilik erteleyelim.
HARBE GİDEN
-
Logan
- Kullanıcı

kendi istedi kendi oldu eçmiş olsun findor topragın bol ateşin harlı olsun
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
logan wrote:üzüccü bir durum cok üzüldüm
![]()
![]()
val bakın aglıyorum
kendi istedi kendi oldu eçmiş olsun findor topragın bol ateşin harlı olsun
sağolasın logan ama birazdaha saygı beklerim ciddi anlamda bak diyorum bunu oke
eldarin sağol sende abi ölen ölür kalan sağlar bizimdir ama ne olucağı belli olmaz yinede
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Eldarin
evet findor oldukça üzüldüm ölümüne bu kadar basit ölmemeliydin.seninle ilgili bikaç planım vardı,hepsi suya düştüfindor wrote: eldarin sağol sende abi ölen ölür kalan sağlar bizimdir ama ne olucağı belli olmaz yinede
findor birde sürprizden falan bahsetmişsin ne sürprizi anlayamadım?yoksa yeniden mi dirilecen