Lord Quel-Shin'in Büyücülere Öağrısı

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Lord Quel-Shin'in Büyücülere Öağrısı

Post by Palisdan »

Büyü Akademisinde kırarmaya yüz tutmuş sakalları olan büyücü öğrencilere eğitim kuklaları üzerinde bir büyünün nasıl yapılacağını öğretiyordu ki onu gördü. Bir başkası dağ başındaki bir ateşin önünde meditasyona hazırlanırken fark etti. Bir çırak ustasının getirmesini söylediği semender kanı şişesini getirirken görünce şaşkınlıktan çığlık atıp elindeki şişeyi düşürdü. Bir lich yeraltındaki büyü laboratuarında büyüsel titreşimleri hissedince başını kaldırıp kırmızı göz bebeklerini ona dikti.
Sadece belden yukarısı olan elinde gece mavisi bir lir tutan siyah çember sakallı bir yarımelfti gözüken. Elleri lirin telleri üzerinde gezinirken çalan ruha tesir eden müziğe şarkısıyla eşlik etti.

Bura geldim müjdelemeye Lord Quel-Shin"in yükselişini,
Duyurmaya sizi doğru yola ve inanca çağıran o sesini
O ki Hırsızların ve Ozanların Tanrısı, Yalanların Prensi,
Yanılsama ve Gölgelerin tartışılmaz mutlak Efendisi
O ki doğru metodun bizzat kendisi, değildir ne kötü ne de iyi

Kehanet yerini buldu, yükseldi Quel-Shin Gölge Lordu,
Müjdeledi onun mutlak gücünü kara güneşin doğuşu,
Özlem duyulan huzur gölgesi kapladı diyarı sağı solu,
Gölgedeniz Tapınağı tüm ihtişamıyla önünüzde kurulu
Metodu benimsemişler bulacak kolayca o kutsal yolu

Hep doğru söyleyip denmeyin enayi, olun güç ve yalandan taraf
Herkese sırlarını sayıp dürüstlüğe ne gerek var? Değiliz ki biz saf
Sözlerinizi doğru düşünüp yalan söyleyin, fazla dürüste yoktur af
Lordumun metodunu uygulayın, söyleyeceğinize baş ağrıtan laf

Gölgeler çekelim bilinmesin dediğiniz sırların üstüne,
Başka bir metodun elinde olur o sırlar herkese hikaye,
Eğer hayal edilebilen en muhteşem gizlilikse gaye,
Bil ki aldatmaca ve yanılsamaya en çok biz veririz paye,
Diğer yöntemler Lordumun gücü yanında kalır pespaye,
Sırlarını bulur da çekeriz saklasalar bile içinde kale

Ne hizmetkar ne köle istenir, sizler gönüllü olun
İnananları kollanır Lordum metodunun, aklın yolunun
Katkısı olacak gücümüzü artırmaya katılan her kolun
Beraber öğretelim güzelliğini metodunun Gölge Lordun

şarkı bittikten sonra ilüzyon yavaş yavaş silinerek kaybolur.
Taşlar unutana dek...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

"Yeminer The Lich bilge lordu selamlar. Yöntemlerinin en bilgece olan olduğunu kabul eder ve saygılarını sunar." diye bildirdi yeminer düşüncelerini haberciye, uzun zamandır diyarlara girmesini beklediği bir kişi olan Lord Quel-Shin sonunda demek dünyaya inmeye karar vermişti.
"Bakalım gelecek neleri beraberinde getirecek" diye düşündü yeminer.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Beklenen an geldi ve Lord Quel-Shin artık diyarlarda tüm gücüyle yükseldi.
Kendi yolunu seçecek olanları yanında görmekten memnun olacaktır. Seçmeyenler hatalarını er ya da geç anlayacaklar.
Gelecek bize Lord Quel-Shin'in daha da yükselişini getirecek, yandaşları sayesinde bu gelecek daha yakın olacak.
Palisdan'ın görüntüsünün elinde maddesel siyah bir yüzük belirdi ve güçlü lich yeminer'e uzattı: "Lord Quel-Shin saygılarınızı memnuniyetle kabul ediyor. Eminim sembolünü sizde de görmekten memnun olacaktır."
"Sizde de" derken kendi sağ yüzük parmağını gösterdi Palisdan, önce hiçbir şey görünmedi, sonra yüzük göstermek istediği kişiye yeminer'e gözüktü.
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble kuledeki yankıları duymaktadır. Ve söylentileri de duyar içinden hiç tanımadığı o liç için dua eder umarım kalbindeki tanrıyı sonunda bulmayı başarır diye..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

yeminer tüm metotların üstündeki mutlak metodu seçti ve bunun zaten ZAMAN ispatlayacak. Kalbindeki metoda güç veren Lord Quel-Shin yükseldi ve artık kimsenin kendini farklı metotların zayıf yöntemleri ile kandırmasına gerek kalmadı.
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Her zaman her insan için ayrı bir doğru metodun olduğuna inanmışımdır. Umarım Yeminer de kendisi için en doğru metodu ve daha önemlisi kalbindeki sesin ona gösterdiği yolu Lord Quel-Shinin benliğinde bulmuştur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Sana katılmıyorum dostum hatta gerçeği görmeyi başaramadığın için üzülüyorum. Korkarım sen de gerçeğin görülmesini önlemek için yapılan onca karalamadan etkilenmişsin. Farklı birçok metotun olduğu söylenebilir ama diğer metotları ciddi bir şekilde incelediğinde sadece güçlü olanların kendi saltanatlarını korumak için uydurduğu aptal prensiplerden ibaretler. Gerçek daha serttir çok daha sert ve benim lordum onun gizlenmemesinden yana çünkü ancak onunla yüzleşip ona katlanıldığında asıl bilgeliğe ulaşılabilir. Unutma ki ışığın altında insan kendini göremez gerçekleri tam anlamı ile görme yeteneği sadece gölgelerin altındayken kazanılır.
Taşlar unutana dek...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

"bilgece sözler ozan. bilghece sözler. Lord Quel-Shin eskiden beri müttewfikolduğumuz birisidid ve böyle de devam edecek. Yüzüğe gelince, beni tanımak için kimsenin yüzüğe ihtiyacı yok, ben Yeminer'im ve eğer gerekiyorsa hangi tarafta olduğumu bir yüzükten çok daha iyi ifade edebilirim. yüzük sende kalsın onun güçlerine ihtiyacım yok, yerim belli olmuştur gerisi acizler için aldatmaca" der yeminer ve gözden kaybolur.
güç amacın, k
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Gölge Lordun yoluyla uyuşmanız benim için sevinç kaynağı yoldaş yeminer. Önemli olan da yüzüğün parmağa takılmasından ziyade içte hissedilmesi değil midir? Lord Quel-Shin sizin kendi tarafında olduğunuzu bilmekten memnun olacaktır.
Taşlar unutana dek...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

"biz de bundan memnunluk duyacağız" diye gelir yeminer'in sesi ozanın kulağına "bizde"
güç amacın, k
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan duyduklarına içten bir gülümseme ile karşılık verir.
Taşlar unutana dek...
Post Reply