KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Yemişim cenneti, ben Avernus görmül adamım hüleyn! :-P
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim karakterim dinsiz sayılabilecek birisi... Üstelik hırsız... Sadece good diye cennete alınır mı bilmiyorum. Ã?nceki karakterimin de durumu belli zaten...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Alırız alırız tabii kiliseye yüklü bir bağış lazım ama bilirsiniz ki cüce kiliseleri pek bir zengindir ona göre tatminkar bir rakam bekliyoruz :lol:
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

PİSBÃ?YÃ?CÃ? wrote:"Neden önce onlara kafesi onların yaratıp yaratmadığını sormuyorsun? Belki de kendilerinin yaptığı bir şeydir." Necros dudaklarını büktü. İçinden lanetler ederek dönüp Rivro"yu aradı.
Necros böyle demişsin ama içinden mi dışından mı tam emin olamadım (koyu renkle olmasına rağmen içinden olabileceğini düşündüm) açıklık getirirsen yeri geldiğinde ona göre cevap vereyim.. :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kalın yazdığına göre sanırım dışından demiş. Ama ben son sözleri ciddiye almamışım. Sanırım duymadım desek daha doğru olur.

Bu arada ben de güya adamın üstünü inceliyordum. : ) O güme gitti.

Bir de benim başta üzerimde taşıdığım giysi artık yok mu? Büyücü gibi biz de paçavra mı giyiyoruz? Büyücü de kendisini tanıttığı baştaki malzemelerinin hiçbirine sahip değil mi artık gibi sorular oyun boyunca içimde birikti.

Ben de içimde kalmasın diye sorayım dedim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

hırslı bir büyücü - hemde kapkara bir cüce giyen lanet olası bir büyücü -
Yanlışın var abi. Benim üzerimde cüppe demeye bin şahit isteyen, kül rengi bir paçavra var. :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bir zamanlar kara cübbe yokmuydu ilk geldiğinde :P hiç hiç olmadı ben seni rğyamda kara cübbeli olarak görüyorum :lol:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

cüppe değil zaten cüce giyiyor. zaten beli büküldü cüce giymekten püyücünün :)
bende asamı arıyorum bulup gelicem.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

hakikaten ha sapık drowu unuttuk arada gel artık :lol:
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Beldrun essi`el Quvalente. Uth tuniel ver pualaqel rhimen cüce sağ elini yavaşça belindeki savaş baltasının sapına koyduktan sonra göğsünü kabarttıktan sonra kalbinin üzerine denk gelen metal zırhın üzerindeki sembolü işaret eder. Harh fur nhimma Esteliende Tuol Clangeddin ver Duliemmen Moradin. Elu`fhaer duli gxen rhimen...
demişim. O kadar da msgı yollamadan dikkat ediyorum ancak cümle çok düşük olmuş. Bunun yerine eğer Eldarin yada Necros düzeltebilirse ;
Beldrun essi`el Quvalente. Uth tuniel ver pualaqel rhimen cüce sağ elini yavaşça belindeki savaş baltasının sapına koyduktan sonra göğsünü kabartır ve kalbinin üzerine denk gelen metal zırhın üzerindeki sembolü işaret eder. Harh fur nhimma Esteliende Tuol Clangeddin ver Duliemmen Moradin. Elu`fhaer duli gxen rhimen...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben de ilk başta merak ettim. Bu celestial dilde yazılan cümle mi düşük diye öbürü düşükmüş.
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Mesajını düzelttim Sheva. Özen gösterildiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Celestial da cümlenin düşük olduğuna dikkat etmek, ehehe diyecek söz bulamıyorum :).
Bu arada hakkaten Mael ve melekleri de olaya bi iki değinseler fena olmayacak. Bu ne pasiflik böyle. cık cık cık... :D
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

tamam ya khelben'e mülakat yapıyorum Larel'de Lareal diyor başkada bişi demiyor kaldı kerata Arcane Art tan ^^
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Haydi gidiyoz :)
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Kami ile Andero yazmadı henüz birşey gidiyormuyuz?
Locked