KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Benim karakterim dinsiz sayılabilecek birisi... Üstelik hırsız... Sadece good diye cennete alınır mı bilmiyorum. Ã?nceki karakterimin de durumu belli zaten...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Necros böyle demişsin ama içinden mi dışından mı tam emin olamadım (koyu renkle olmasına rağmen içinden olabileceğini düşündüm) açıklık getirirsen yeri geldiğinde ona göre cevap vereyim..PİSBÃ?YÃ?CÃ? wrote:"Neden önce onlara kafesi onların yaratıp yaratmadığını sormuyorsun? Belki de kendilerinin yaptığı bir şeydir." Necros dudaklarını büktü. İçinden lanetler ederek dönüp Rivro"yu aradı.
Kalın yazdığına göre sanırım dışından demiş. Ama ben son sözleri ciddiye almamışım. Sanırım duymadım desek daha doğru olur.
Bu arada ben de güya adamın üstünü inceliyordum. : ) O güme gitti.
Bir de benim başta üzerimde taşıdığım giysi artık yok mu? Büyücü gibi biz de paçavra mı giyiyoruz? Büyücü de kendisini tanıttığı baştaki malzemelerinin hiçbirine sahip değil mi artık gibi sorular oyun boyunca içimde birikti.
Ben de içimde kalmasın diye sorayım dedim.
Bu arada ben de güya adamın üstünü inceliyordum. : ) O güme gitti.
Bir de benim başta üzerimde taşıdığım giysi artık yok mu? Büyücü gibi biz de paçavra mı giyiyoruz? Büyücü de kendisini tanıttığı baştaki malzemelerinin hiçbirine sahip değil mi artık gibi sorular oyun boyunca içimde birikti.
Ben de içimde kalmasın diye sorayım dedim.
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Yanlışın var abi. Benim üzerimde cüppe demeye bin şahit isteyen, kül rengi bir paçavra var.hırslı bir büyücü - hemde kapkara bir cüce giyen lanet olası bir büyücü -
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
demişim. O kadar da msgı yollamadan dikkat ediyorum ancak cümle çok düşük olmuş. Bunun yerine eğer Eldarin yada Necros düzeltebilirse ;Beldrun essi`el Quvalente. Uth tuniel ver pualaqel rhimen cüce sağ elini yavaşça belindeki savaş baltasının sapına koyduktan sonra göğsünü kabarttıktan sonra kalbinin üzerine denk gelen metal zırhın üzerindeki sembolü işaret eder. Harh fur nhimma Esteliende Tuol Clangeddin ver Duliemmen Moradin. Elu`fhaer duli gxen rhimen...
Beldrun essi`el Quvalente. Uth tuniel ver pualaqel rhimen cüce sağ elini yavaşça belindeki savaş baltasının sapına koyduktan sonra göğsünü kabartır ve kalbinin üzerine denk gelen metal zırhın üzerindeki sembolü işaret eder. Harh fur nhimma Esteliende Tuol Clangeddin ver Duliemmen Moradin. Elu`fhaer duli gxen rhimen...
Mesajını düzelttim Sheva. Özen gösterildiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Celestial da cümlenin düşük olduğuna dikkat etmek, ehehe diyecek söz bulamıyorum
.
Bu arada hakkaten Mael ve melekleri de olaya bi iki değinseler fena olmayacak. Bu ne pasiflik böyle. cık cık cık...
Bu arada hakkaten Mael ve melekleri de olaya bi iki değinseler fena olmayacak. Bu ne pasiflik böyle. cık cık cık...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı