KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Yazmayana yazarlar. Yapacak birşey yok. Okuldan döndüğümde turu döndereceğim.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Kami ile Andero yerine yazacakmısınız yoksa yerleişklerle konuşmaya başlayayımı?
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

up - son msgım geçerlidir
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim fikrim başlaman yönünde abii. Eğer zaten bir süre daha bi şey yapılmazsa ben yine sansasyonel bi şeyler yapcam muhtemelen. Hatta yaptım bile..........
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Firble gene nettin bozuldu herşey politik düzlemi yıkıcan başımıza :lol:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi abi Dört gün RP durunca RP ye hareket gelsin dedim. Epey bi geldi gibi... Ama bakalım bu gidişle biz diyarda gerçekleşecek kıyameti unutacak gibi duruyoruz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Gitti güzelim diyar :D eee hoppa bir buçukluğun eline kıyameti bırakırsan olacağı budur ah dilim kırılsaydı da firble da gelsin demeyeydim :lol:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee dilin kırılsaydı da demeseydin Sverash kardeş... Artık yapcak bi şey yok gibi... Rivro yaşadığı sürece ona rağmen görevde ilerlemenin bir yolunu bulmak gerekecek. : )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Umarım grubun içeri girmesi bir haftayı bulmaz... Herkesin kabul edip de içeri girdiğini varsaysak .. Buna itiraz edecek kimse olmaz her halde.
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Yok yok hayır. Yarın geçiş RP sini atacağım, cevap yazmak isteyenler olurmu diye devamını beklettim.
Bu arada;
Fingolfin, Andero. Nerelerdesiniz? Siteye giriyorsunuzda ben göremiyorsam özür dilerim ama pek bi aktiflik göremiyorum sizlerden?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biz uslu uslu her şeye evet diyen Andreo yu çok seviyoruz... Necros ve Sverash ile plan yaptık hatta Andreo ile ilgili... Eeee artık ZAMAN ı gelince açıklarız. Hayırlı bir iş... : )
HARBE GİDEN
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bende merak ettim bak şimdi :D . Neyse neyse, ehehehe.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

ZAMANI falan karıştırmayın ummadık şeyler çıkmaz yani :P andero uysal uysal gelicek ama bakalım gelip ne yapıcak?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hakan benim püyücünün bildiği dilleri bi yazarmısın bana msn'den? Yapacak çok güzel yorumlarım var.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Okul/hayat derken ilgilenemedim bir süre kusura bakmayın. şu an biraz daha başım rahat...
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Locked