Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - SavaÅ? ve Ã?lüm mü hayır...Ben ıÅ?ıÄ?ı
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

SavaÃ…? ve Ã?lüm mü hayır...Ben ıÅ?ıÄ?ı View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 5:21 am Reply with quoteBack to top

YaÅ?ıma göre çok Å?ey görüp çok Å?ey yaÅ?adım...Etrafıma baktıÄ?ımda bu adaletsiz dünyada gördüÄ?üm tek Å?ey acıydı...Ve acı çeken insanlar...Ailem öldürüldüÄ?ünden beri ben de bu insanlardan birisiyim...

Peki benim sıradan acı çekmiÅ? insanlardan farkım neydi biliyormusunuz?...

Ben bu acının üstesinden gelmeyi baÅ?ardım...Usta Feralse yanımda olmasaydı belki bunu baÅ?aramayacaktım...Ã?ünkü o bana saldırmayı ve savunmayı öÄ?retti...Saldırmak ve savunmak ölümcül bir birleÅ?im...Yerinde kullanıldıÄ?ında insanların acı çekmesini engelleyecek bir birleÅ?im...

Adalet için kullanacaÄ?ım bir birleÅ?im...BaÅ?kalarının ailelerinin ölümünü engelleyecek bir birleÅ?im...

Ustamdan ayrıldıÄ?ımdan ve adalet tanrısının Oren'in yolunda ilerlediÄ?im günlerde kendimi adalete teslim bıraktıÄ?ımı sanıyordum ama sonradan anladım ki benim diyara getirmek istediÄ?im adalet bu adalet deÄ?ildi...Bunu farkettiÄ?imde ise önüme baktım ve bu farklı bir yoldu seçtiÄ?im yoldan çok farklı bir yoldu...Gözlerimi açtıÄ?ımda ise gördüÄ?üm yol cennete uzanan gümüÅ? merdivenlerden ibaretti...

Artık ne olmak istediÄ?imi biliyordum...

Sev beni sonsuza dek..
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    Eldarin_

PostPosted: Mon Jan 02, 2006 2:53 am Reply with quoteBack to top

...Ã?ok Å?ey görüp yaÅ?ayacaksın Rhonin. Buna emin ol. Sana gösterilen yollar belki dünya görüÅ?ünü yansıtmayacak, ama yine de o yollarda yürümekte olduÄ?unu anlayacaksın.
    Hatta belki o yolu terkedip kendine baÅ?ka yollar arayacaksın, ama öyle ya da böyle ulaÅ?acaÄ?ın nokta hep aynı olacak.
    Ben sende bunun olacaÄ?ına inanıyorum Rhonin. YürüyeceÄ?in son yolden önce ise büyük bir sınav seni bekliyor olacaksın. Ä°Å?te o vakit geldiÄ?inde geçmiÅ?i ve geleceÄ?i unutacaksın. Sadece anı kollayacaksın.
    Bu yolda baÅ?arılı olursan Å?ekillenmekte olan geleceÄ?in apayrı bir boyut kazanacak,
    Ama baÅ?arılı olamazsan...

Bunun sonucunu ne ben ne de benden daha bilge olanlar bilebilir...

Bunun için, hazır olmaya çalıÅ? ve anı kolla...

Anı kolla...

Anı kolla...

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:16 am Reply with quoteBack to top

Anı kolla

Anı kolla

Anı kolla

Bu sözlerle birden uykusundan uyandı Rhonin, nerden geldiÄ?ini bilmiyordu ama çok derinden ve çok tanıdık geliyordu.KoÅ?maya baÅ?ladı kapkaranlık ormanda. Nereye gittiÄ?ini bilmiyordu,nasıl gittiÄ?ini de bilmiyordu.Sadece koÅ?uyordu. Durmadan usanmadan.KoÅ?tu,koÅ?tu zifiri karanlıkta hiç bir Å?ey görmeden ilerlediÂ?

Sonunda bir aÄ?acın önüne geldi,eni 25-30 adım vardı.Kadim ve yaÅ?lı bir aÄ?açtı bu. Sonra o sesi yeniden duydu;

Anı kolla

Gel içeriÂ?Ben buradayım öÄ?rencimÂ?

Rhonin aÄ?acın etrafında bir tur attı. Sonra içine girebileceÄ?i bir açıklık gördü. Ve daldı içeri gözünü kapatıp. Gözünü açtıÄ?ında bir meydandaydı sanki bir arena. Sıralarda sadece 9 kiÅ?i vardı.Yüzlerini pelerinleri örttüÄ?ü için gözükmüyordu.Sonra karÅ?ısına siyah siluet içinden bir kiÅ?i çıktı. Tanıdık bir simaydı. Bu onun ustası FeralseÂ? den baÅ?kası deÄ?ildi.Sonra konuÅ?tu;

Â?Sınanmak için geldin genç öÄ?rencim.EÄ?er beni yenersen sende usta bir savaÅ?çı olabileceksinÂ? dedi ve silahlarını çekerek üzerine atladı.

Kısa ve adil bir dövüÅ? oldu.Sonucu ise kimseyi Å?aÅ?ırtmamıÅ?tı.Usta Feralse kazanmıÅ?tı. Sonra usta bir kez daha konuÅ?tu. Sesi kesin ve netti.

Â?Å?imdi git ve zamanın geldiÄ?inde son kez benle karÅ?ılaÅ?maya gel Rhonin.daha hazır deÄ?ilsinÂ? dedi. Ve Rhonin bayıldı.
    Gözlerini açtıÄ?ında kamp yerinde ateÅ?in yanında olduÄ?unu fark etti...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum