Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - BÄ°LGELÄ°K, Ã?LÃ?M VE KARANLIÄ?IN TAPINAÄ?I (YEMÄ°
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

BÄ°LGELÄ°K, Ã?LÃ?M VE KARANLIÄ?IN TAPINAÄ?I (YEMÄ° View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    ARDETH
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 8:09 pm Reply with quoteBack to top

Dev kapıların arasından gelen devasa kara bekcıyı goren Ardeth bıraz tereddutle bır adım gerı cekıldi..Ardeth hem korkuyordu hemde aradı gercegı buldugu ıcın heyacanllıydı bu ıkı duygusunu saklıyamıyordu gozlerınden bellıydı.saygılı bır sekılde kara bekcının sorularına soyle cevap verdı.Efendı Yemıner e oncelıkle sadakatımı ve hızmetımı sunmaya daha sonrada Efendı Yemıner bana laıik gorurse ustun bilgeliginden yararlanmak istedigini gerekirse yasamım pahasına olsa biie efendimiz icin son nefes son fer savasmaya gozumu kırpmadan sadakatımı sunmaya cok uzaklardan geldım sizi bulmamı saglayan sizin evrene yaydınız guctu bu gucun hızmetındeyım Efendı Yemıner imizin buyuk kararına sıgınıyorum dedi.Ve ardından kara bekcının ıkı sorusunada soyle cevap verdı.Adım Ardeth evet amacım bılgı almak ve hızmet sunmak Yüce yeminer efendimizin istegiyle. onun bılgelıne ve ustunlugune sıgınıyorum dedı ve ıyıce heyacanlandı.kara bekcının ne dıyecenı sabırsızlıkla beklıyordu ve ıcerde ne oldunu cok merak edıyordu.
    Back to top View user's profileSend private message
    dekotta
    KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 1:27 am Reply with quoteBack to top

Dekotta salonda ayakta dikilmiÅ? bekliyordu, içinde tarif edemediÄ?i bir korku, heyecan karıÅ?ımı vardı. Evet hiddetliydi, hem de çok fazla. Hem kendisine hem olanlara, en çok da kendine.

Ne yapmıÅ?tı da bu olmuÅ?tu ? Ne yapmıÅ?tı da bunu hak etmiÅ?ti. Daha birkaç gn önce ulu Yeminer'in takdirini kazanan kendisi ne gibi bir hata iÅ?lemiÅ?ti ki bu görevden uzaklaÅ?tırılmıÅ?tı. Dekotta yumruÄ?unu sıkmıÅ? ayakta kazık gibi dikilmiÅ?ti, gözünü karÅ?ısındaki Yeminer heykeline dikmiÅ? diÅ?lerini ve yumruÄ?unu sıkıyordu.

Dekotta ayakta bu Å?ekilde ne kadar beklediÄ?ini bilmiyordu ama sonunda aÄ?ır zırhları ile zaten insan üstü aÄ?ırlıÄ?ı çok daha artmıÅ? olan dev adam dizleirinin üstüne düÅ?erken çıkardıÄ?ı ses adeta bir binanın çöküÅ?ünü andırıyordu. Dizlerinin üstüne düÅ?müÅ? karanlık rahip aÄ?ır çelikten yapılmıÅ?, devçıkıntıları olan eldivenli yumruÄ?unu zemine öyle vurdu ki yer sallandı ve sert zeminden neredeyse eldiven kadar bir parça koptu.

"Beni baÄ?ıÅ?la lordum, hatam neyse bunu bulucaÄ?ım ve affetmen için sana yalvaracaÄ?ım, gerekirse affetmen için onlarca kiÅ?i kurban edeceÄ?im" dedi Dekotta, kızgınlıktan gözlerinden birkaç damla yaÅ? akmıÅ?tı ve baÅ?ta tüm gücü ile baÄ?ırdıÄ?ı halde son kısımlara geldiÄ?inde sesi sadece kendi duyacaÄ?ı kadar alçalmıÅ?tı. Dev rahip ilk kez kendisini bu kadar kızgın ve güçsüz hissediyordu.

"Beni baÄ?ıÅ?la lordum, nolur hatamı affet ve beni sınırsız gücünle kutsa." sözü sadece kendi duyabileceÄ?i bir fısıltı olarak çıkmıÅ?tı.

Bundan sonra Dekotta tekrar ayaÄ?a kalktı ve yüzü heykele dönmüÅ? Å?ekilde geri geri sunaktan çıkıp ana salona girdi. Ana salonda çivileri yamulmuÅ? eldivenlerine baktı, bunlara bir çare bulsa iyi olacaktı ama onu yolda düÅ?ünürdü. Burada Å?ansını kaçırmıÅ?tı, Å?imdi baÅ?ka yerlerde denemeliydi.

Dekotta 10 kasabaya daha önce gitmek istemiÅ?ti fakat sihirbaz bir kadın yüzünden bu yolculuÄ?unu baÅ?arı ile tamamlayamamıÅ?tı. Å?idi yarım bıraktıÄ?ı iÅ?i tamamlamalı ve orada yapmayı düÅ?ündüÄ?ü Å?eyleri yapmalıydı. 0 kasaba buradan çok uzaktı ve Dekotta bu yolun tamamını at sırtında gitmenin ona çok zaman kaybettireceÄ?ini düÅ?ünüyordu. Bu yüzden Bekçi'den yardım istemeye karar verdi ve onun yanına gitti.

"Size saygılarımı sunarım Bekçi, sizden bir ricam olacaktı, yardımcı olursanız çok sevinirim" dedi Dekotta saygılı bir sesle. Onun gurupla gitmemiÅ? olacaÄ?ına oldukça Å?aÅ?ıracaÄ?ını hatta belki de kızacaÄ?ını düÅ?ünüyordu. Ya da bir ihtimal daha vardı, gidemediÄ?ini ve belki de bunun nedenini ble biliyor olabilirdi.

"Lanet olsun sana bilgisizlik " diye düÅ?ündü kendi kendine Dekotta ve cahilliÄ?ine lanet etti. Ã?Ä?renmeliydi, bilmeliydi, hem de herÅ?eyi !!
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 04, 2006 4:32 am Reply with quoteBack to top

Bekçi yeni gelene kapıyı açmıÅ? ve ana salona geri dönmüÅ?tü. Bu esnada rahip Dekotta yanına gelmiÅ?ti. Biraz önce olan olayları çok iyi biliyordu Bekçi ama bundan bahsetmeye gerek duymadı.

"DileÄ?in nedir kutsal rahip ? " dedi soÄ?uk, duygusuz bir sesle.

dekotta
    KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Sat Feb 04, 2006 5:09 am Reply with quoteBack to top

Dekotta Bekçi'nin biraz önce olan olaylardan dolayı soÄ?uk davrandıÄ?ını düÅ?ündü ama bunu anlamanın imkanı yoktu. Aslında hiçbir deÄ?iÅ?iklik olmamıÅ? olma Å?ansı da vardı, Bekçi her zaman zaten soÄ?uk davranırdı. Dekotta zihnini birkaç saniye bunla meÅ?gul etti ama hemen sonra Bekçi'nin kendisini beklemekte olduÄ?unu fark etti.

"Ã?zür dilerim lordum, biraz önce ne oldu anlayamadım ama lordum için yapmam gereken görevimi yerine getiremedim. " dedi Dekotta, bu esnada baÅ?ı aÅ?aÄ?ıya düÅ?müÅ?tü, Bekçinin gözlerine bakamayacak kadar utanıyordu bu zayıf durumundan. Bu yüzden baÅ?ı öne eÄ?ik konuÅ?masına devam etti.

"EÄ?er izin verirseniz 10 kasabaya önceden düzenlediÄ?im ama yarıda kalan gezimi tamamlamak, mümkün olursa çevreden bilgi toplamak ve bu zor zamanlarda tapınaÄ?ıma faydalı Å?eyler yapmak istiyorum." diye devam eti Dekotta ve asıl yardım istediÄ?i konuyu söyleyerek konuÅ?masını sonlandırdı.

"EÄ?er izin verirseniz bu yolculuÄ?u tapınaktan oraya aktarılmak Å?eklinde yapmak istiyorum." dedi Dekotta ve Bekçi'nin cevabını bekledi.

"Orada bize ne gibi faydalar saÄ?layabilirsin rahip ? " dedi Kara Bekçi az önceki ölüm kadar soÄ?uk olan ses tonuyla.

"Lordum, bildiÄ?im kadarı ile orada da yaÅ?ayanlar bu zor zamanlarda bir çözüm bulmak için uÄ?raÅ?ıyodur. Onlara yardımcı olabilirsem apınaÄ?ımıza da yardımcı olabileceÄ?imi düÅ?ünüyorum, nitekim biraz önceki cehennem kapısını bekleyen Oren_Dautry seçilmiÅ?i de aynı sebepten gurubumun geçmesine izin vermiÅ?ti. " dedi rahip, hala baÅ?ı önündeydi ve kendisine izin verilmesini umuyordu.

"Bundan ne kadar çok eminsin rahip, seni yok etmek istemeyeceklerini nereden biliyorsun ? " dedi kudretli Kara Bekçi bir kez daha aynı soÄ?uklukla.

Dekotta'nın ümidi kırılmaya baÅ?lamıÅ?tı. Galiba biraz önceki günahının cezasını çekiyordu.

"Affınıza sıÄ?ınıyorum lordum" dedi Dekotta biraz öncekinden de daha aÅ?aÄ?ıda bir sesle. BaÅ?ka birisi bu Å?ekilde Dekotta'yı sorgulasa Å?u anda kılıcı onun boynunda duruyordu ama Å?imdi bunu yapan Kara Bekçi idi ve onun karÅ?ısında boynu kıldan inceydi.

"Benimki sadece bir ümit" diye bitirdi konuÅ?masını Dekotta ve Kara Bekçi'nin huzurundan çekilmek için izin isteme amaçlı ona baktı. O esnada Kara Bekçi'nin eli kendisine doÄ?ru geliyordu. " Muhakkak yıkım geliyor" diye düÅ?ündü Dekotta ve sonuna razı oldu. Lordunun emirlerini sorgulayamazdı.

Kara Bekçi elini Dekotta'nın omzuna koydu ve hafifi bri Å?ekilde sıktı. Kara Bekçi'nin inanılmaz gücü Dekotta'nın soluÄ?unu kesmiÅ?ti ama bu sıkma öldürme amaçlı deÄ?ildi.

"Ona iyi bak rahip, o sana buradan yadigar. " dedi Kara Bekçi buz igib sesi ile ve kısa bir aradan sonra devam etti.

"Amacında baÅ?arılı olman için bu son Å?ansın, Å?imdi benimle gel."

Dekotta inanamıyordu, Kara Bekçi isteÄ?ini kabul etmiÅ?ti.

Dekotta üzerindekileri kontrol etti. Kahverengi bir cüppesi, ekipmanları, herÅ?eyi hazırdı. Zaten yolculuÄ?a hazırlanıyordu. Hazırdı ve Kara Bekçi'yi takip etti. Biraz önce girdiÄ?i salona bir kez daha girdiler fakat bu kez en uçtaki sunaÄ?a gitmediler. Ondan bir önceki soldaki kapıya girdiler. Oda geniÅ?ti ve bomboÅ? olması orayı çok daha geniÅ? gösteriyordu. Sadece yer seviyesinden yarım metre kadar yüksek yuvarlak bir kaya vardı.

"Kaya'nın üzerine geç rahip, seni 10 kasabaya aktaracaÄ?ım" dedi Kara Bekçi ve Dekotta'nın dileÄ?ini yapmasını bekledi.

Daha sonra Kara Bekçi Dekotta'nın anlamadıÄ?ı bir lisanda birÅ?eyler söyledi ve Dekotta bedeninin bir anda hafiflediÄ?ini hissetti.

NOT : Bu rp yi Yeminer ile zaman kaybını engellemek üzere msn den yaptık. Ben rp halini yazdım.
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Fri Jul 21, 2006 11:13 am Reply with quoteBack to top

Sessiz koridorlar, boÃ…? odalar...

Belki de tarihinde ilk defa, Yeminer TapınaÄ?ı bu kadar boÅ?, bu kadar sessiz kalmıÅ?tı. Tüm odalar terk edilmiÅ?, tüm koridorlar boÅ?almıÅ?, tüm ayinler bırakılmıÅ?tı.

Tüm inananlar kütüphaneye toplanmıÅ?, ölümün tapınaÄ?ında hayatta kalmak için, bir parça ısınabilmek için, kadim bilgileri içerek kitapları yakıyorlardı.

Onları kurtarmak için giden kafileden dönen olmamıÅ?tı. Kötü talihleri sadece bununla kalmamıÅ?, o soÄ?uk, buzlu diyara açılan geçit kapanmamıÅ?tı. Oradan giren dondurucu rüzgârlar, ayin odasını buzla kaplamıÅ?, odaları barınılmaz hale getirmiÅ?, koridorları kayganlaÅ?tırmıÅ?tı.

Erzakını kapanlar kütüphaneye doluÃ…?muÃ…?, Yeminer’e onları kurtarması için yakarıyorlardı. Geçidi kapaması ve onlara bir parça sıcaklık, bir parça hayat vermesi için.

Ne kadar komikti... Yani ölümün efendisinden, yaÅ?am dilenmek...

Duaları cevap bulmamıÅ?tı. Sadece bu kadarla kalmamıÅ?, bir gece aniden rahipler, efendileriyle olan baÄ?lantılarını kaybetmiÅ?lerdi. Å?imdi ise sayısız insan, donmamak için mücadele etmeye çalıÅ?ıyordu.

TapınaÄ?ı terk edemiyorlardı. Tüm giriÅ? ve çıkıÅ?lar kapalı ve mühürlüydü.

Sadece tek bir kiÃ…?i çıkabilmiÃ…?ti: Kara Bekçi. Kendisini YükseliÃ…? DaÄ?ı’nın zirvesine çıkartmıÅ?, kılıcını önüne dayayarak diz çökmüÅ?, zirvenin dondurucu soÄ?uÄ?una meydan okuyarak inancını, efendisine kudret saÄ?laması için bütünleÃ…?tirmiÃ…?ti. Lord Yeminer... Onun yaÃ…?amındaki tek anlamdı. Eski bir kral olan Kara Bekçi, krallıÄ?ı çöktüÄ?ünden beri hayatını Lord Yeminer’e adamıÅ?tı. Onun hayatını orada kurtaran oydu. Nasıl ona sadakatle hizmet etmezdi ki?

O biliyordu. Kara Bekçi, pek çok Ã…?eyi biliyordu. Lord Yeminer, onunla pek çok sırrını paylaÃ…?mıÅ?tı. Habis liç kendisini tanrı kiÃ…?iliÄ?inden ayırdıÄ?ında, tamamen ayrıldıklarını düÅ?ünüyordu, lâkin yanılıyordu. Onlar hâlâ birbirlerine baÄ?lılardı. Büyücülük Kulesi’nin Efendisi, ve Ã?lülerin Lordu. Onlar, bir çift kiraz gibiydiler. Gövdeleri ayrı olsa da, dalda birleÃ…?iyorlardı. Birinin varlıÄ?ı, diÄ?erine baÄ?lıydı.

Kara Bekçi, mırıltıyla baÅ?ladıÄ?ı duasını yavaÅ? ivmeli bir kreÅ?endo ile gürleÅ?tirerek efendisine yakardı. Ona sadakatini önerdi. Hizmetini önerdi. Bedenini önerdi. Canını önerdi.

Ruhunu önerdi.

Ama ses yoktu. Kara Bekçi de tıpkı diÄ?erleri gibi, onu hissedemiyordu. HatırlayabildiÄ?inden daha uzun süredir ilk kez gözlerinden yaÅ? geldi. Derin bir nefes aldı ve baÅ?ını geriye atarak efendisinin ismini haykırdı.

Hepsinden çok daha Å?iddetli bir rüzgâr, geçitten çıktı ve tapınaÄ?ın tüm koridorlarını, odalarını ve kapılarını dolaÅ?tı. Kitaplar ve parÅ?ömenlerle yakılan ateÅ?leri söndürdü. Bazı Å?anssızları dondurarak öldürdü.

Ve geçit kapandı.

YükseliÃ…? DaÄ?ı’nı kaplayan kara bulutlar ilk defa aralanırken, Kara Bekçi umut dolu gözlerle bu açıklıÄ?a baktı ve ellerini yakarırcasına havaya kaldırdı.

Ve gökyüzünden ateÅ? yaÄ?dıÄ?ını gördü. Ä°nananların duaları en sonunda kabul olmuÅ?tu. SoÄ?uk, onlardan alınacaktı.

Dev bir göktaÃ…?ı, YükseliÃ…? DaÄ?ı’nın zirvesine çarpıp infilak ederken, Kara Bekçi son bir gayretle efendisinin adını haykırdı. DaÄ?, göktaÃ…?ının darbesiyle ufalanarak çökerken, daÄ?daki goblin kabileleri dehÃ…?etle uludu, tapınaktaki insanlar bu ilk sıcaklık dalgalarıyla Yeminer’e Ã…?ükrederken, ateÃ…? onları daÄ?ladıÄ?ında Ã…?ükürleri küfürlere ve beddualara dönüÅ?tü.

Her Ã…?ey sadece birkaç dakika içinde bitti. Havaya kalkan toz bulutu çöktüÄ?ünde, YükseliÃ…? DaÄ?ı’nın yerinde dev, derin bir çukur olduÄ?u gözler önüne serildi. Yeminer’le alay edercesine, YükseliÃ…? DaÄ?ı’nın adıyla alay edercesine oluÃ…?muÃ…? bir DüÅ?üÅ? Ã?ukuru.

Ama derler ki, kim ola ki o çukurun dibine iner ve merkezinde oturup, sessizliÄ?i dinlerse, Kara Bekçi’nin haykırdıÄ?ı son Ã…?eyi duyarmıÅ?.

Yeminer...

Power demands sacrifice.
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum