Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yalan yanlıÅ? Å?eyler
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yalan yanlıÅ? Ã…?eyler View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    yeorda
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 07, 2003 9:20 am Reply with quoteBack to top

Ä°mpoarator olacaÄ?ını defalarca söyledin.. Demek Å?imdi vaz geçiyorsun... Ve tüm iktidarı rahiplere verecek ve sen köÅ?ene çekileceksin... ilginç bir durum Corax.. O halde sana onkasabanın miellikinin koruması altına girdiÄ?ini bildiririm... Ve tanrıça bu insanları inançlarına bakmaksızın koruyacak .. Ã?ünkü kalplerinde bir yerlerde buna deyecek bir Å?eyler olduÄ?unu görüyor.. Tezini ispatla Corax.. uarada ordu konutanlarından Wulodar da her halde köÅ?esine çekilecek bunu onayladıÄ?ını ondan da duymak isterim... BildiÄ?im kadarı ile imparatorluk konusunda epey hevesli idi...
    Back to top View user's profileSend private message
    Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Dec 07, 2003 9:34 am Reply with quoteBack to top

Ä°MPARATOR OLACAÄ?IMI YAZDIÄ?IM "BÄ°R SÃ?ZÃ?MÃ?" GÃ?STER VE BEN KOMUTANLIKTAN Ä°STÄ°FA EDECEÄ?Ä°M BÃ?TÃ?N TANRILARIN VE ONURUM Ã?ZERÄ°NE YEMÄ°N EDÄ°YORUM...

KENDÄ° YALANLARINA O KADAR Ä°NANMIÅ?SINKÄ° ONLARI GERÃ?EK ZANNEDECEK KADAR ZAVALLISIN... SANA ACIYORUM DÃ?Å?MÃ?Å? RAHÄ°P!

yeorda
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 07, 2003 8:28 pm Reply with quoteBack to top

�yleyese senin metodunu kullanayım BARBAR..

[quote="Wuroldar"]Hmmm yalnız bu savaÅ?ta beraberiz. Benim buradaki payım ne olacak???[/quote]

[quote="Raistlin"]Ten Townsı beraber yöneteceÄ?iz...Yalnızca tek imparator olmayacak... Tanrılar bizi kutsayacak...[/quote]

[quote="Wuroldar"]

Soth; afedersin ama 10 kasabanın çocukları umrumda bile deÄ?il. Ve o lanet ruhunu bedeninden çıkarırken hiçte zorlanmayacaÄ?ımı bil. Pis Å?ey...
    [/quote]

[quote="Raistlin"]"
    Halkın eÄ?er bana boyun eÄ?mezse onların kafataslarını ellerimle kıracaÄ?ım ve bana sadakat göstermeleri için yalvartacaÄ?ım...
    [/quote]

BUNLAR SENÄ°N VE MÃ?TTEFÄ°Ä?Ä°NÄ°N SÃ?ZLERÄ°... KARANLIK TANRILARIN SAVAÅ?Ã?ISI.... HALKIN Ä°RADESÄ°NÄ°N OLACAÄ?I BÄ°R DÃ?ZENE Ä°MPARATORLUK DEMEN DE ZATEN Å?Ä°MDÄ° BÄ°LE YALANINI ORTAYA KOYUYOR... MÄ°ELLÄ°KÄ°NÄ°N Ã?Ä?RETÄ°SÄ°NE O KADAR UZAKSINKÄ°N, BANA DÃ?Å?MÃ?Å? DEMESÄ°NDEN RAHATSIZ OLACAÄ?IM EN SON KÄ°Å?Ä°SÄ°N... BU SAYGISIZLIÄ?IN ONU GÄ°TTÄ°KÃ?E SAVAÅ?A DAHA FAZLA KARIÅ?MAYA ZORLUYOR BUNU DA BÄ°L.... TANRIÃ?AMIN Ä°RADESÄ°NE SAYGISIZLIÄ?A EN UFAK BÄ°R SABIR GÃ?STERMEM CORAX.... BÄ°L VE SAVAÅ? BÄ°TSE DE ARTIK KENDÄ°NÄ° TANRIÃ?AMIN Ã?STÃ?NDE GÃ?RÃ?P ONUN RAHÄ°PLERÄ°NÄ° DÃ?Å?MÃ?Å? OLARAK NÄ°TELENDÄ°RME HAKKINI KENDÄ°NDE GÃ?REN SEN DÃ?Å?MANIM OLACAKSIN.... YÄ°NE DE TANRIÃ?AMIN AKLINI Ã?ELEN KARANLIK TANRILARDAN SENÄ° KURTARMASI Ä°Ã?Ä°N DUA EDECEÄ?Ä°M.

CESEDÄ°MÄ° Ã?Ä°Ä?NEMEDEN ONKASABADAKÄ° MASUM KÄ°MSENÄ°N KAFATASINI KIRAMAYACAKSIN CORAX TÄ°GERHEARTH... TANRIÃ?AMIN Ã?NÃ?NDE YEMÄ°N EDERÄ°M..
    Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Dec 08, 2003 1:49 am Reply with quoteBack to top

Algılamadaki yeteneksizliÄ?in efsanevi düzeylere ulaÅ?mıÅ?...
    Wuroldar wrote:
    Hmmm yalnız bu savaÅ?ta beraberiz. Benim buradaki payım ne olacak???

Benim Wuroldar'a verdiÄ?im cevap Tanrılar'ın adaletine ve düzenine sahip olacaÄ?ımız zaman O ve ırkının Lloth tarafından yönetilen bir krallıÄ?a sahip olacaÄ?ıydı
    Raistlin wrote:
    Ten Townsı beraber yöneteceÄ?iz...Yalnızca tek imparator olmayacak... Tanrılar bizi kutsayacak...

Buradaki yöneteceÄ?iz kelimesi Tanrılar'ın Ordusu anlamındaydı. Ben Tanrılar'ın ordusu deÄ?ilim ve GördüÄ?ün gibi "TEK Ä°MPARATOR OLMAYACAK" kelimesinden de anladıÄ?ın gibi kendimize bir Å?ey istemiyoruz.

Hatta umurumda mı bilmiyorum ama ne kral ne imparator olacak yalnızca diÄ?er insanlarla "EÅ?Ä°T" haklara sahip bir konsey olacak ve bu konsey üyeleri halk her din mensubu tarafından seçilecek.
    Ve evet Tanrılar bizi kutsayacak kelimemden de istediÄ?imin yalnızca bu olduÄ?unu belki o küçük kafan algılar...
    Wuroldar wrote:

Soth; afedersin ama 10 kasabanın çocukları umrumda bile deÄ?il. Ve o lanet ruhunu bedeninden çıkarırken hiçte zorlanmayacaÄ?ımı bil. Pis Å?ey...

BU cümle baÅ?tan baÅ?a garip zaten. Soth ile Wuroldar arasındaki kavgada Soth kasabanın çocuklarının korkudan aÄ?layacaÄ?ından bahsetmiÅ?ti ve Wuroldar da kasabanın çocuklarının umurunda bile olmadıÄ?ını söylemiÅ?ti. Bu onları öldüreceÄ?i anlamına gelmez benim "zeki" dostum.

Wuroldar masum birine zarar verirse ve Tanrılar'ın ordusunun kurallarını bozmaya cüret ederse onu kendi ellerimel öldürürüm ve bunu o da biliyor. O bir Dark Elf ve bu yüzden insanları önemsemiyor ama Tanrıları ve onların emirlerini önemsiyor...

Tanrıların emirleri arasında masumlara zarar vermemek olduÄ?una göre Wuroldar da bu emre uyacaktır ya da ihanet ederse cezasını alacaktır, BU KADAR NET SÃ?YLÃ?YORUM.
    Raistlin wrote:
    "
    Halkın eÄ?er bana boyun eÄ?mezse onların kafataslarını ellerimle kıracaÄ?ım ve bana sadakat göstermeleri için yalvartacaÄ?ım...

Halkın Tanrılara karÅ?ı gelen kısmı ile ilgili konuÅ?muÅ?tum ve hala da bu sözümün arkadasındayım. EÄ?er ordumuza saldıran bir kiÅ?i bile olursa onun kafatasını ezeceÄ?imden Å?üpheniz olmasın. Ya adam gibi karÅ?ı karÅ?ıya oturur barıÅ? konuÅ?ur Tanrıları anlatmamıza izin verirler ya da bize saldırırlarsa aynı karÅ?ılıÄ?ı alırlar...

Dünyanın yokolmasına sebebiyet verecek insanlar o kafirlerdir ve üstüne üstlük bize saldırma giriÅ?iminde bulunursa onların cezası "en azından" ölümdür.

Tekrar ediyorum yine unutkan aklın belki seni yanıltır:

Elinde silah olmayan kimseye dokunulmayacak...
    Masumlara asla zarar verilmeyecek...
    İnsanlar Dine "zorlama" ile çevrilmeyecek yalnızca Tanrı bilgisi kasaba halkına sunulacak...
    Ordu yaÄ?ma katliam yapmayacak...
    Tanrılara karÅ?ı suç iÅ?leyenler aÄ?ır bir Å?ekilde cezalandırılacak ve cezaları St. Cuthbert'in clericleri tarafından verilecek böylece kimse adaletsizliÄ?e uÄ?ramayacak...
    Devamını AnlaÅ?ma Å?artlarının yanında anlatacaÄ?ım...

KarÅ?ımda durman umurumda bile deÄ?il, masumların ölümüne yol açma yeter...

yeorda
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 09, 2003 3:09 am Reply with quoteBack to top

Bana olan hakaretlerini umursamıyorum Corax... Ama sonunda istediÄ?im sözlerin bir kısmını verdin.. Å?imdi anlaÅ?ma Å?artlarını açıklamanı bekleyeceÄ?im ve kararı halk verecek.. Sadece kasabalarda isteyen rahiplerin tapınak kurup inanacını yaymasını desteklerim.. Bunun sıÅ?ında hala rahiplerin genel düzenin gidiÅ?atını bizzat belirlemesine karÅ?ıyım.. Ã?zellikle de eÄ?er insanlar bunu bizzat talep etmiyorsa... Ve bir ordunun kendi yönetimini istemeyen kasabayı iÅ?galine de karÅ?ıyım... Tüm bunlar yapılırsa tanrıların iÅ?ini üzerimize alırız... DediÄ?im gibi anlaÅ?ma Å?artları konuÅ?ulacak ve bu bitene kadar seninle tartıÅ?mayacaÄ?ım

rp dıÅ?ı: tabii son defa topluca mesajlarına cevap veririm.. Smile))
    AnARcHisT
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 9:32 am Reply with quoteBack to top

Quel-Shin wrote:
    Kaelthas wrote:
    Shadowmaster, ben bir rahibim fakat asla bir köle olmadım ve olmıycam. rahipliÄ?i seçmemin nedeni ise güç. eÄ?er ki rahipler köle ise ben neden bir köle deÄ?ilim?

RahipliÄ?i Å?eçmemin nedeni güç demiÅ?sin...
    Ä°Å?te gücün kölesi olmuÅ?sun!
    Ve bi rahip tanrısı için rahip olmamıÅ?sa(senin gibi) imanından Å?üphe edilir...

arkadaÅ?ım senin ne düÅ?ündüün pek önemli deil eer tanrı zaten ruhbanının imanından Å?üphe ederse onun istediÄ?i "güç"ü elinden alır.. Ayrıca etrafta böle senin gibi sıÄ? düÅ?ünen bi sürü adamı köle etmek için neden sadece metefiziksel bi kawram olan "güç"ün kölesi olmasın ki?
    dekotta
    KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Tue Sep 26, 2006 1:31 pm Reply with quoteBack to top

Bu olayların üzerinden geçen yılardan sonra yeniden bu salonlarda yürüyüp eskileri yaad etmek, karanlıÄ?ın karÅ?ısında anlamsızca duranları ve ihtiÅ?am sahipleirni bir kez daha anmak istedim.

Lordumun ulu kütüphanesi nerden geldiÄ?ini bilemediÄ?imiz bir alevtopu tarafından yerin derinliklerine gömülmeden önce okumuÅ?tum bu eski yazmayı. Daha en kutsal olan gücüne kavuÅ?madan önce geçen bu olaylara her zaman ilgi duymuÅ?, kadim kitaplardan bu ihtiÅ?amlı zamanları okumuÅ?tum.

Heyhat ki Å?imdi düÅ?tüÄ?ümüz hale bakın. O zamanlar tüm tanrılar birleÅ?ebiliyor, tezahürlerini diyarda gösterebiliyorlarken bu ulu kiÅ?iler o kadim konuÅ?maları yapmıÅ?, bir elleri ile diyarın kaderini çizerken bazıları diÄ?er elleriyle ölüm, bazıları ise Å?efkat ve adalet daÄ?ıtmıÅ?tı.

Å?imdiyse bizler deÄ?il diyarın kaderini çizemek, onu kaderinden kaçabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onun yok oluÅ?una tanıklık etmek, tanrıların onu yüzüstü bırakmasını seyretmek, onların kutsamasını üzerlerimizden eksik ettiklerini görmek bir yana dursun çok kadim bir kötülüÄ?ün pençesine düÅ?müÅ? bu diyarda umutsuzca çıppınıyor ve gittikçe daha da derine batıyoruz.

Dekotta iÅ?te böyle not almıÅ?tı kadim kitabın son sayfasına, hüzünle dolu kalemi kalbinden geçenleri iÅ?lemiÅ?ti çarpık bir yazı ile. Acaba birileri okuyabilecek miydi bu kitabı, bu kadim diyarı ondan baÅ?kaları da merak edip onun hikayelerindeki çoÅ?kuyu, kudreti içlerinde hissedebilecek miydi ? Dekotta bunları bilmiyordu, belki de hiç bilemeyecekti, çünkü o savaÅ?a gidiyordu.
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Tue Sep 26, 2006 10:23 pm Reply with quoteBack to top

Tanrılar. Å?imdiye dek bir faydalarını görmediÄ?im tanrılar. Bunu daha önce söyleseydim belki "Aslında onların faydası var ama sadece sen göremiyorsun." diyecekler çıkabilirdi ama eÄ?er Å?imdi tanrılar yoksalar bu olasılık da çürüdü ve yaÅ?amım eskiden olduÄ?u kadar b.ktan.

Tanrılar üzerine fazla kafa yormadım, deÄ?mez. Belki bizden daha güçlü olabilirler ama güçleriyle doÄ?ru orantılı olarak mantıklı davranamıyorlarsa orada bir sorun var demektir. DediÄ?im gibi, onlarla bir iÅ?im olmadı, bundan sonra da olmaz, gidiÅ?leri de beni pek üzmüÅ? sayılmaz.

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    burock
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Sep 27, 2006 3:47 pm Reply with quoteBack to top

bir nimeti tatmadan tadını bilemezsin, yokluÄ?unu hissetmezsin. ama eÄ?er tadını almıÅ?san, tüm benliÄ?inle onu yeniden elde etmek istersin. Evrendeki en kuvvetli baÄ?ımlılıktır tanrı sevgisi, inancı.

Tek eksikliÄ?i, görmeyi topyekûn reddeden gönüllere nüfuz edememesidir.

KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Fri Sep 29, 2006 4:57 am Reply with quoteBack to top

burock kesinlikle doÄ?ruyu söylemiÅ?. Neler hissettiÄ?imi anlayabilmek için öncelikle sizin de benim bir zaman sahip olduklarıma sahip olmanız gerekir. Her an sizinle olan, sizi kucaklayan, anlayan ve kutsayan, sizden çok daha bilge ve ali bir kudretin varlıÄ?ını hissetikten, onu kalbinde hissettiktem ve onunla yaÅ?adıktan sonra yokluÄ?u sizi çöle düÅ?müÅ? bir su bitkisi gibi hissettirir.

Onları farkedememiÅ?, kutsal varlıklarındaki ilahi gücü, insanın çok ötesindeki bilgelik ve zekayı anlayamamıÅ?, bu kudrete Å?ahit olamamıÅ?lara acıyorum. Å?imdi bunlardan muaf olan kendime ise acımak bile yetmiyor.
    Vitnai
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 27, 2010 4:14 am Reply with quoteBack to top

paganizm...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum