Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Magic: The Gathering
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Magic: The Gathering View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    trulias
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 15, 2006 3:41 am Reply with quoteBack to top

abi o iÅ? yalan. tamam iÅ?te burdan 3 kiÅ?i var. kalanlar dıÅ?arıdan olacak. ayarlıyormuyuz ayarlamamıyormuyuz Cool sonuçta forumun ve sitenin kapasitesi malum, hayal perest olup haftalarca beklemeye gerek yok Wink
    Back to top View user's profileSend private message
    mikael
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 15, 2006 4:29 am Reply with quoteBack to top

Yine de haftaya kadar bi bekleyelim, zaten bu hafta ayarlayamam Smile
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    trulias
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 16, 2006 10:25 pm Reply with quoteBack to top

arkadaÅ?lar Å?aka bir yana "haftaya" oldu Very Happy Å?imdi ayarkıyormuyuz. ben 1.x formatında olması taraftarıyım. eÄ?er sadece yeni desteler olcaksa o iÅ? beni aÅ?ar katılamam. birde katılımcılar yanlarında kartlarınn en azından bir kısmını getirsinlerki bir ticaret ortamı olsun. bence böyle bir organizasyon olmalı.

birde önemli bir soru turnuvayı nerde yapacaÄ?ız? fikri olan varsa lütfen esirgemesin Very Happy
    haldor_goraxe
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Mar 29, 2007 2:57 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar ilk kartlarımı aldım. Starter Pack olarak içinden mavi-beyaz(30 tane) ve kırmızı-yeÅ?il(30 tane) kartlar cıktı. ArkadaÅ?la oturduk oynadık. Ama kartlar az ve aynı olduÄ?u için tam aradıÄ?ımız heyecanı bulamadık (fakat eÄ?lendik).

Acaba nerden bulabilirim ucuz yollu deck (tercihen advanced). Bana bir yol gösterin.

NOT: EÄ?er elinizden atmak istediÄ?iniz kartlar varsa sahiplenebilirim. Sokakta kalmasın yavrucaklar. Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 8:20 am Reply with quoteBack to top

arkadaÅ?lar bu siteye yeni katılmıÅ? bulunmaktayım.Ã?ncelikle hepinizi selamlıyorum.
    Google'da türkçe sitelerde Magic The Gathering aratırken karÅ?ılaÅ?tım bu güzel siteyle ve hemen üye oldum.Frp'yle ilgili herÅ?eyi oldukça sevmeme raÄ?men MTG oyununum benim için özel bir yeri vardır.YaklaÅ?ık 9-10 senedir oynuyorum bu oyunu ama uzun süre ara vermiÅ?tim.Mirrodin Block'tan sonrasını yeni yeni tanımaya baÅ?ladım ama yeni çıkan özellikleri öÄ?renmem çok uzun sürmez.Ben Kadıköy taraflarında oturuyorum ve yakın olan arkadaÅ?larla buluÅ?up oynamayı çok isterim.
    Gerçi Å?u anki deck'im Legacy'dir.Yani bayaa eskilerden kartlar var ve maalesef oldukça proxy.Ama takas yapabileceÄ?im arkadaÅ?larda aradıÄ?ım kartları bulabilirsem ve karÅ?ılıklı isteklerimiz örtüÅ?ürse bir an önce proxy'lerden kurtulmak ve orjinal kartlarla oynamak istiyorum.Onun dıÅ?ında Å?imdilik benden bu kadar.Tekrar hepinize selamlar
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    restinpeace85
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 11:34 pm Reply with quoteBack to top

slm herkeze bende bu magic the gathering oyunu 10 önce filan bir arkadaÅ?ımda pc de oyamıÅ?tım.ve Å?uan onu sadece pc de oynamak istiyorum online olayrını bi anlayamadım Very Happy .zaten anlasamde çok fazla bilgim yok. onun için online dewÄ?ilde pc ye karÅ?ı oynamak istiyorum acaba nereden nasıl bulabilirim.yardıımcı olursanız sevinirim.
    carnassid
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 25, 2007 8:47 pm Reply with quoteBack to top

bende eski oyunculardanım
    uzun süredir oynamadıÄ?ım için rare kartlarımı ve destemi satmak istiyorum
    ilgilenenlere rare kartların bi listesini gönderebilirim
    destem seri yeÅ?il ; mavi ve kırmızıyı ezer, beyaz ve siyah içinde saÄ?lam sidedeckim var (en son Mercadian Masques setinde oynadım Å?imdiki setlerdeki dengeleri bilmiyorum)
    destede 'rogue elephant' 'whirling dervish' 'mtenda lion' gibi çok eski zor bulunan kartlar,rarelar ayrıca bi tane pendelheaven (!) var.
    nakrull@lycos.com msn adresim
    Gabriell-The-Sorcerer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun May 27, 2007 12:39 am Reply with quoteBack to top

dengeler hafif deÄ?iÅ?ti hakkaten,mavi-kırmızı kontrol destesi seri yeÅ?ili ezebiliyo artık.Eski bi oyuncu olarak ben de eskiden duysam hayatta inanmazdım ama durum böyle:D
    ancak yeÅ?ilin de yanına kırmızı veye beyaz gibi renkler ekleyerek durumu deÄ?iÅ?tirebiliyosun.
    Mesajınla alakasız oldu biraz farkındayım ama yıllarca düz mavi counter oynayan biri olarak düz yeÅ?ilin de artık kolayca ezilebildiÄ?ini söylemeden edemedim.Ã?ok çektim o yeÅ?il yüzünden zamanında:D
    yalnız kartların çok eski.hepsi isim verdiklerinle aynı döneme aitse extended bile deÄ?il.Umarım alıcı bulabilirsin ama 4. edition kartları satman zor olacaktır moralini bozmak gibi olmasın.
    Ve son bir Å?ey daha söylemem lazım,zor bulunan kartlar dediÄ?in kartlardan bir tek whirling dervish uncommon,diÄ?er ikisi common yani türkçesi "genel" olan ve Magic The Gathering aleminde en ucuza ve en kolay bulunan kartlar.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum