Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yeni Dünya ( RP EKRANI )
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yeni Dünya ( RP EKRANI ) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 17, 2007 9:45 am Reply with quoteBack to top

Doa’nun savaÃ…?çı kadının arkasından çıkıp kılıcını sallamaya hazırlandıÄ?ını gördüÄ?ünde korkuyla haykırdı. Son anda Alagria’nın yana eÄ?ilerek kaçtıÄ?ını ve yeni bir saldırıya hazırlandıÄ?ını gördüÄ?ünden Ã…?imdilik rahat bir nefes alabildi. Daha ne yaptıÄ?ını düÅ?ünmeden aklına gelen ilk duayı hızla tanrısına yakarmaya baÃ…?ladı. BenliÄ?inde hissettiÄ?i korku ve öfke aynı boyuttaydı.

Sakın Å?imdi ölme Alagria. Sakın. Buraya seni ben getirdim ve senin ölümünü görmemek için ne gerekiyorsa yaparım.
    Aklında hep bir büyü vardı. En son, baÅ?ka çare kalmadıÄ?ında onu kullanacaktı ama Å?imdi deÄ?il.

(Searing Light)

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    Back to top View user's profileSend private message
    calida
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 12:33 am Reply with quoteBack to top

Ejderha karÅ?ılarında tüm ihtiÅ?amıyla dururken, dizlerinin titremesine zor hakim oluyordu. Yanında duran Xyra'ya öle sıkı sıkıya yapıÅ?mıÅ?tı ki kendi parmaklarına kan gitmiyordu. Ejderhaya karÅ?ı korkuyla karıÅ?ık bi saygı duyuyordu. "Böyle yüce bir varlıÄ?a saygı duyulmaz da ne yapılır ki?" diye kendi kendine içinden mırıldanıyordu.
    WizardOfQuarks
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 1:37 am Reply with quoteBack to top

Ejderha heykelinin canlanmasını aÄ?zı açık bir Å?ekilde izleyen Xyra sıkıca Elanora'ya tutundu. Nefes bile almaya bile çekiniyordu ki yüreÄ?indeki korku o derece dayanılmazdı. Gözlerini kapatarak karanlıÄ?a sıÄ?ındı. Tam yere düÅ?eceÄ?ini hissederken korku biraz azaldı ama yine de ayakta durmakta zorlanıyordu. Tek yapabildiÄ?i yanındaki uzun boylu kadına daha da sıkı tutunmaktı. Bu güç karÅ?ısında itaat etmekten baÅ?ka bir Å?ey düÅ?ünemiyordu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 2:37 am Reply with quoteBack to top

Swain haksız yere suçlanmasına ne kadar öfke de duysa sinirini mümkün olduÄ?unca sesine yansıtmadan sözlerine baÅ?ladı ;

"Kaçmak mı? Sanırım tanıyamadınız ulu ejderha. Ben bir din savaÅ?çısıyım efendim! Hırsızlık yada sinsilik bizlere göre deÄ?ildir. Sadece düÅ?mandan kaçarken girdiÄ?imiz bu yollar bizi buraya çıkardılar.. "

ParmaÄ?ıyla ittiÄ?i kayayı gösterdi. Daha sonra Ejderhaya birkaç adım attı, yarı beline kadar eÄ?ilerek selamladı onu.

"...Tanrılar adına selamlarım sizi"
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
    Lupus Nigra
    Kullanıcı
    Kullanıcı

Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 4:45 am Reply with quoteBack to top

"Anne bu resimdeki ne?" dedi küçücük parmaÄ?ıyla duvar halısını gösteren mavi saçlı elf çocuÄ?u... "O bir ejder yavrum... Å?u dünyada görebileceÄ?in en güzel yada en ölümcül varlıklardan biridir."

"...ve ejder Å?ovalyeye yaklaÅ?tı. Bir üfürüÄ?ü ile onu öldürebileceÄ?ine 'konuÅ? bakalım' dedi daÄ?larda çınlayan sesi ile Å?ovalyeye..." Bilgin Ã?Ä?retmen elindeki kitabın sayfasını deÄ?iÅ?tirirken çember olup oturmuÅ? çocuklardan biri elini kaldırdı. "Söyle genç Xeraxia..." dedi yaÅ?lı elf Alestralis'in aile ismini kullanarak. "Hocam kırmızı ejderler kötü deÄ?ilmidir? Å?ovalyeyi neden öldürmüyor? Anlamadım doÄ?rusu." gözlerinde diÄ?er çocukların gözlerinden farklı olarak sıkıntı deÄ?il merak vardı. YaÅ?lı elf yüzünde hafif bir tebessümle cavapladı genç elfi "çünkü genç lord ejderler dev cüsselerini, güçlü büyülerini ve yıkım dolu nefeslerinden kurtulduÄ?unda... sadece meraklı birer kedidirler. Ve kediyi merak öldürür."

...Dokuz adam ve bir elfin ayakları çalıların kuru olmadıÄ?ı yerlere basıyor iz bırakmayacak kuru toprakların üzerinden sessizce geçiyordu. Onlar VI. Lejyon 4.Tugay 1. Ã?ncü Stratejik Saldırı ve Askeri Ä°stihbarat Takımı idi. Nam-ı deÄ?er Kokusuz Tilkiler. Ä°Å?leri basitti... ormanda, daÄ?larda, çöllerde dolaÅ?ır, düÅ?man ordusuna olabildiÄ?ince zorluk çektirirlerdi. Bilgi toplar gece baskınları düzenlerlerdi. Bunu da iyi yaparlardı ki onlara bu lakap takılmıÅ?tı. Bir tilki ormanda bir kovukta saklanır ve bir köpek onu ancak kokusu ile bulabilirdi. Kokusuz Tilkiler ise asla yakalnmazdı. Ve iÅ?te Å?imdi gene ormandaydılar ve gene koku bırakmadan ilerliyorlardı. Geçen 2 gün boyunca orman boyunca devrilmiÅ? aÄ?açlarla karÅ?ılaÅ?ıyorlardı. -Ã?ncünün el kitabı madde 4 bulunduÄ?un bölgeyi tanı.- Yıkık aÄ?açların yanına geldiler ve durdular. Takım öncüsü Tezar elini yumruk yapmıÅ? ileride bekliyor yerde bir Å?eye bakıyordu. 'sessiz kalın' demekti bu sadece Kokusuz Tilkilerin bildiÄ?i bir dilde. Tezar bir anda ayaÄ?a kalkıp arkasını döndü. Yüzünde daha önce hiç görülmedik bir ifade vardı. Tezar'ın soÄ?uk mizacına uymayan normalden daha ölü görünmesine neden olan -ki Tezar normalde de epey ölü görünürdü- bir ifade. "Gidiyoruz." dedi emir komuta zincirini umursamadan. Alestralis, Saha büyücüsüne, akıl ve büyü hocasına baktı bir an için ama onunda yüzünde garip bir ifade vardı. Gözleri bir noktaya sabitlenmiÅ?ti. Ales, bakıÅ?ı takip etti ve... "Gidelim" dedi emir komuta zincirini hiçe sayarak. Saha komutanı TeÄ?men Yell idi. Ve giden takımının peÅ?ine takıldı...

Ales, ise bir kaç saniye daha orada yıkık aÄ?acın yanında içinde rahatlıkla banyo yapılabilecek boydaki ayak izinin yanında durdu... Ama saÄ?dece birkaç saniye daha...

Ve iÅ?te genç elfin hayattaki ejderha tecrübesi bunlardan ibaretti. Ondan baÄ?ımsız çalıÅ?an beyni bütün bu görüntüleri birkaç saniye içinde göstermiÅ?ti. Gerçi mavi saçlı elf, eÄ?er yaÅ?arsa bu saniyelerin yıllara bedel olduÄ?unu anlatacaktı... Bir çok Å?ehir insanından çok daha fazla bir tecrübeydi. DoÄ?ru, evet. Kim ne derse desin hiçbir tecrübe bir ejder ile karÅ?Å?ılaÅ?ılana kadar yeterli sayılamaz.

Ales, bulundukları ana geri dönmeye çalıÅ?ıyor ama kımıldayamıyordu.

“Eee, konuÃ…?sanıza be!”

Ales, bir anda kendine geldi ve tehlike anlarında kontrolsüz çalıÅ?an beyni görevi devraldı. Durum deÄ?erlendirmesi yapıyordu.

'KarÅ?ında bir ejder var. Canı istese ölmüÅ?tünüz. KonuÅ?ma zahmetine katlandı. Demek ki buralarda canı sıkılıyor. Espri yaptı. Demek ki avını öldürmeden birazcık oynamak istiyor. -Yok yok bunu çıkar listeden... kendi iyiliÄ?in için... yoksa tekrar donup kalacaksın- baÅ?ka baÅ?ka... rengi ne bunun?.. Mavi?.. DeÄ?il... Acayip biÅ?ey... duymadıÄ?ım biÅ?ey. Aman ne güzel iyimi kötümü onu bile bilmiyosun...'

'Kapa çeneni Beyin. Burda düÅ?ünmeye çalıÅ?ıyorum.'

Quote:

Sizin hazinenizi çalmakda bizim ne haddimize yüce efendim.!Bırakın çalma giriÅ?imini en ufak bir düÅ?ünce bile yoktu kafamızda

'Yalana bak ejder uyumaya devam etseydi koltuk altlarımızda büyü tomarları ve taÅ?ıyabileceÄ?imiz kadar zinetle çıkardık buradan'

Quote:

"Kaçmak mı? Sanırım tanıyamadınız ulu ejderha. Ben bir din savaÅ?çısıyım efendim! Hırsızlık yada sinsilik bizlere göre deÄ?ildir. Sadece düÅ?mandan kaçarken girdiÄ?imiz bu yollar bizi buraya çıkardılar.. "

'Hiç yoktan iyidir. Ya Å?imdi ya hiç hadi dahil ol konuÅ?maya...'

Derin bir nefes aldı mavi saçlı genç ve daha önce ejder görmemiÅ? elf.

"Tüm saygımla yüce yaratık. Ben deniz Xeraxia soyunun son temsilcisi Alestralis Quantral.." 'UZATMAA...' dedi Beyin 'Ejderin senin soyunu merak ettiÄ?ni sanıyorsan sen çoktan ölmüÅ?sün çocuk'

"...Å?ovalyenin dediÄ?i gibi gerçekten kaybolduk ve kendimizi burada bulduk. YaÅ?lı bir ejderin burnunun dibinden hazinesini çalacak kadar salak deÄ?iliz..."

'tamam Å?imdi adını sor ortamı ısıt... ve unutma... KISA KES'

"Burada yüce ırkınızın bir mensubunun mevcudiyetinden dahi bir haberdik... Lütfen bize adınızı baÄ?ıÅ?larmısınız..."

'YaÄ?la... yaÄ?la... belki yeterince yaÄ?larsan seni yemekten vazgeçer... hatta sırt üstü dönüp karnını kaÅ?ımana da izin verir... SALAK... Tüm ejderlerin yaÄ?lanmayı sevdiÄ?ini sanıyorsan....' dedi beyin ve Ales'in bilinçli yarısı cümleyi bitirdi.

'...biliyorum... ben çoktan ölmüÅ?üm...' [/i]

Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 7:10 am Reply with quoteBack to top

Artık savaÃ…? alanını andıran maÄ?arada mültecilerin çoÄ?u ya ölmüÅ?tü, ya da yaralıydı. Shruiak ileride kanlar içinde yatıyordu. Lineas da Xardas’ın önünde aynı durumdaydı. Kathranis, Balamir, Piijek ve Edmond’un cesetleri grubun toplandıÄ?ı yerde cansız yatıyor, Amora nefes alacak gücü zor buluyordu. Bu cesetlerin ortasında Argay ayakta tek baÃ…?ına duruyor ve yerini muhafaza ediyordu. Arkasından gelen aÄ?ır çizmeleri duyup arkasını döndüÄ?ünde dört cücenin yanına geldiÄ?ini, tıpkı Shruiak’a yaklaÃ…?anlar gibi onların da üçünün baltalı olduÄ?unu ve birinin zincir tuttuÄ?unu gördü.

Kılıcı elindeydi. SavaÅ?abilirdi. Kanının son damlası akana kadar elinden geldiÄ?ince çok cüceyi öldürebilirdi. Yaraları çok ciddi deÄ?ildi ve bir süre daha idare edebilirdi.

Ama ne için? Shruiak bunu denemiÅ? ve ölmüÅ?tü. Yanında durup saflarını sıklaÅ?tırmaları gereken Cody, Saelnir ve Alegria mevzilerini terk etmiÅ?lerdi. Argay tek baÅ?ına, olduÄ?u yerde kalakalmıÅ?tı. KaÅ?larını çattı ve ortalıÄ?a bakındı. Xardas ve Susy, amansız bir mücadeleye tutunmuÅ?lardı. Khedan sereserpe yatıyordu ve tam arkasında hain çıraÄ?ı Cristobal yaralı da olsa ayaktaydı. MaÄ?aranın duvarları boydan boya cücelerin siperleriyle kaplanmıÅ?tı. Siperlerin önlerine her biri için birer meÅ?ale dikilmiÅ?ti. Bu meÅ?alelerin ıÅ?ıÄ?ında cücelerin miÄ?ferleri, boÅ? bakıÅ?lı gözleri ve mültecilere yönelen arbaletleri görülebiliyordu. Mevzilerin önünde ise pek çok cüce piyadesi aynı donuk bakıÅ?lar eÅ?liÄ?inde baltalarını sıkıca tutuyor, kalkanlarını önlerine kaldırıp siper ediyorlardı. Belli ki onları geride tutan tek Å?ey daonun emriydi.

Dao. Sahi o neredeydi? Ah, evet, o koca taÅ? duvarın arkasındaydı. Göremese de sesleri duyabiliyordu Argay. Alegria da içindeydi ve meÅ?ale ıÅ?ıklarından anladıÄ?ı kadarıyla Saelnir ile Cody de o duvarın önünde eÄ?ilmiÅ?, bir Å?eye bakıyorlardı.

Bunun için mi dövüÅ?ecekti? Kazanmak için hiçbir ümidi yokken mi?

Argay kılıcını kınına attı ve cücelerin yanına gelmesini bekledi.

Susy ve Xardas karÃ…?ı karÃ…?ıya duruyorlardı. Lineas’ın ölümü Xardas’ı sadece gülümsetmiÃ…?ti ve Ã…?imdi yüzündeki insanın kanını donduran bu gülümsemeyle monoton bir sesle büyüsünün sözcüklerini söylemeye baÃ…?lamıÅ?tı. Bu sırada elini yavaÃ…?ça havaya kaldırıyordu. Susy’e parmaÄ?ının ucuyla bile temas etmesi yeterli olacaktı. Tıpkı Lineas gibi onun da bedeninde kalan son yaÃ…?am enerjisini çekip alacak ve bedenini boÃ…? bir kabuk olarak bırakacaktı.

Susy, Xardas daha büyüsüne baÃ…?lar baÃ…?lamaz ne olduÄ?unu anlamıÅ?tı. Lineas’a da aynısını yapmıÅ?tı. Lineas’a da aynısını yapmıÅ? ve onu öldürmüÅ?tü. Ã…?imdi besbelli bunu kendisine de yapmayı düÅ?ünüyordu. Ã?lecekti, tıpkı Piijek, Edmond, Lineas ve diÄ?erleri gibi. Ama daha yaÃ…?ı kaçtı ki? Ã?lmeyi hak etmiyordu. DövüÅ?te olmayı bile hak etmiyordu. O narin bir kızdı, basit büyülerle uÄ?raÃ…?ması gerekirdi.

SaÄ? kalmak için tek çaresi vardı.

Susy, Xardas’ın iÃ…?ini bitirmek için hançerini savurdu.

Hançer savrulurken Xardas büyüsünü bitirdi. Tek bir teması yeterdi. Bu yüzden elini, hançeri savuran kola yöneltti.

Bunu gören Susy de hançeri refleks olarak geri çekti ve birkaç adım geriledi.

Xardas bir anda hamlesinin baÅ?arısız olduÄ?unu fark etti ve büyünün etkisini yitirdiÄ?ini hissetti. Bu büyü bitirilir bitirilmez teması gerektirirdi ama o bunu yapamamıÅ?tı. Büyücü kız, öbüründen daha diÅ?li çıkmıÅ?tı.

Bu sırada duvarın içindeki mücadele, en az dıÅ?ındaki kadar diÅ?liydi. Alegria ve dao karÅ?ı karÅ?ıyaydı. TuzaÄ?ı baÅ?arısız olan daonun kılıcı yere saplanmıÅ?tı ve Alegria da bundan fırsat bilerek daonun karnına doÄ?ru kılıcını saplamıÅ?tı.

Dao yıllarla tecrübeliydi. Alegria’nın hamlesi karÃ…?ısında saÄ? eli hâlâ kılıcının kabzasını tutarken bir adım geriye çekilmiÃ…?ti ve Alegria’nın hamlesinin boÃ…?a gitmesine neden olmuÃ…?tu. Ardından sol kolunu saÄ?a doÄ?ru gerdi ve çok Ã…?iddetli bir Ã…?ekilde Alegria’ya doÄ?ru savurarak elinin tersiyle vurdu. (Alegria--> 16 damage) Alegria birkaç adım geriye savruldu ama darbenin Ã…?iddeti yüzünden yere düÅ?memeyi baÃ…?ardı. Yine de kaburgalarının birkaçının çatladıÄ?ından emindi vur aÄ?zından kan sızıyordu.

Aynı anda Saelnir’in elinden fırlayan bir ıÅ?ık demeti daoyu sardı. Daonun acı dolu böÄ?ürtüsü maÄ?arada yankılanırken Alegria toparlanma fırsatını buldu. IÃ…?ık demeti yok olduÄ?unda daonun bedeninde ıÅ?ık demetinin geldiÄ?i yönde o aÃ…?ırı loÃ…? ıÅ?ıkta bile pek çok yanıklar ve kömürleÃ…?meler fark ettiler.

Tıpkı daonun gözlerinde fark ettikleri o delice öfke parıltısı gibi…

Power demands sacrifice.
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 7:15 am Reply with quoteBack to top

Ejderha birkaç saniye sessiz kaldı ve Swain’e öylece bakıtı.

Bu öyle gergin bir sessizlikti ki herkesi periÅ?an etmeye yeterdi. Acaba ejderha konuÅ?maktansa onları yemeye mi karar vermiÅ?ti? Acaba ejderha onları salacak mıydı? Acaba ejderha onları tutsak mı alacaktı?

“Yine mi?” dedi gözlerini devirdi. “Neden tüm bu Ã…?övalyelerin beni bulması gerekiyor?! Anlayamıyorum, gelmenizi beklediÄ?im zaman nerede olursunuz ki siz?! En son bir prensesi kaçırdıÄ?ımda günlerce sizden birinin gelmesini beklemiÃ…?tim ama kimse gelmedi! Halbuki o zamanlar komÃ…?um olan kırmızı ne zaman bir prenses kaçırsa hep paladinler inine doluÃ…?urdu. Bana da bunu sıkı sıkı tembih etmiÃ…?ti. ‘Ã…?övalyeler peÃ…?ine düÅ?ecek, dikkat et onlara, hepsini öldür.’ demiÃ…?ti. Aah ah, ne günlerdi.” Ejderhanın gözleri yarım dakika kadar uzaklara daldı. “Prenses mi? Evet, Ã…?ey…aslına bakarsanız onunla pek bir Ã…?ey yapamadım. Anlarsınız ya, o çok…küçüktü. Cüsselerimiz oldukça farklıydı. Yani diyorum ki…ehem…farklı dünyaların insanlarıydık biz.” Ejderha hayli üzülmüÅ? görünüyordu. BaÃ…?ını iki yana salladı ve devam etti. “Sonra bir gece kaçmaya çalıÅ?mıÅ? ben uyurken. Farkına varmadan uykumda dönerken yanlıÅ?lıkla onu ezmiÃ…?im. Ancak ıslak ve yapıÅ?kan bir Ã…?eylerin bedenime süründüÄ?ünü hissedince uyanıp ondan arta kalanları bulabilmiÃ…?tim.” Ejderha gözlerini kırpıÅ?tırıp bugüne döndü. “Ama o zamanlar çok gençtim tabi ki. Kırmızının da oyunlarına kanmıÅ?tım. Lanet olsun ona! Ama hiç unutmam, soÄ?uÄ?u hiç çekemezdi. Hatta son duyduÄ?uma göre birkaç gümüÅ? onu yakalayıp Buz Araelementi Boyutu’ndaki bir maÄ?araya hapsetmiÃ…?lerdi. Ã?stelik aç bırakılmadıÄ?ından ölmüyormuÃ…? da. Tabi…ehem…bunda biraz katkım olabilir. Eh, orada çok eÄ?lenceli vakitler geçirdiÄ?ine eminim.” Ejderha muzurca kıkırdadı. Sonra da boÄ?azını temizledi ve baÃ…?ını maÄ?rur bir edayla yukarı kaldırıp hepsine tepeden baktı. “Adım Rhaszganathranox. Ve sakın siz ölümlülerin hep yaptıÄ?ımı gibi ismimi kısaltım Rhazzy demeye kalkmayın! Bunu deneyen son elfin akıbeti Ã…?u oldu.” Ejderha baÃ…?ıyla geriyi iÃ…?aret etti. BakıÅ?larını takip ettikleri zaman maÄ?aranın meÃ…?alelerle aydınlatılmadıÄ?ını fark ettiler.

Pek çok kafatası, maÄ?arada çeÅ?itli oyuklara yerleÅ?tirilmiÅ?ti ve her birinin gözleri parlıyordu!

Ejderha tekrar kıkırdadı. “Nasıl ama? Oldukça korkutucu deÄ?il mi? Eskiden yakınlarda yaÃ…?ayan bir maviden bunları yapmasını rica etmiÃ…?tim. Aslına bakılırsa buraya ilk taÃ…?ınırken o hengamede mavi benim hazinemden bazı nadir parçaları çalmaya çalıÅ?mıÅ?tı. Onunla dövüÅ?ümüz oldukça eÄ?lenceliydi ve ben kazanınca hayatını bunları yapması karÃ…?ılıÄ?ında baÄ?ıÅ?lamıÅ?tım. Oldukça kullanıÅ?lılar. Sizin gibi açgözlü ölümlü hırsızların gözünü korkutup buradan uzak tutuyorlar. Evet, hırsızların!” diye ekledi Clesyné’ye kötü kötü bakarak. “Yalan söylemeyi bile beceremiyorsun. Cidden bunları yutacaÄ?ımı düÅ?ünmedin deÄ?il mi? Her neyse, Ã…?imdi her Ã…?eyi en baÃ…?tan anlatsanız iyi olur. Daoların salak cücelerinin gürültüleri yüzünden günlerce uyuyamamıÅ?tım ve tam en sonunda onlar gidip ben de kendimi uykuya verdiÄ?im zaman gelip tatlı uykumu böldünüz. Bu yüzden her Ã…?eyi baÃ…?tan-ve yalan söylemeden-anlatarak sizi de ıÅ?ıklandırma Ã…?ebekeme katmamam için bana geçerli bir sebep sunsanız iyi olur. Ah bir de, acaba bir zahmet gözümün önünde toplanır mısınız? Daha sonra hepinizi çevreden tek tek avlamak oldukça zahmetli olacak da. Yapabilirim ama gereksiz bir zaman kaybı olacak.” Ejderha hazinenin önündeki bir açıklıÄ?ı baÃ…?ıyla iÃ…?aret etti.

Power demands sacrifice.
    EldariL
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 7:36 am Reply with quoteBack to top

Yine ıskalamıÅ?tı!

Ã?zerine aldıÄ?ı darbe de cabasıydı! Ardından Dao’nun, Saelnir’in büyüsüyle attıÄ?ı acı dolu çıÄ?lık sızlayan kaburgalarına ilaç gibi gelmiÃ…?, gözünü karartıp ölümüne saldırmasına sebep olabilecek öfkesini dizginlemiÃ…?ti.

Canının acısı savaÃ…? adrenalini içinde eriyip giderken aklı hızla çalıÅ?ıyordu. Artık elindeki kılıç canlı bir varlık gibi, Dao’nun kanı için adeta yalvarıyordu. Dao’nun dikkati daÄ?ılmıÅ?tı. Acının geldiÄ?i yöne doÄ?ru. Saelnir’e doÄ?ru… “Hayır,” diye fısıldadı aradaki birkaç adımı hızla kapatırken. Dikkatini toplamadan hamlesini yapmalı, onu durdurmalıydı.

“Hala kılıcı yere saplı, yarısından dumanlar tüten, dikkati daÄ?ılmıÅ? ve öfkeli Dao,” diye hızla durumu deÄ?erlendirirken kılıcını savurmuÃ…?tu bile. Hala saplı duran kılıcı tutan koluna doÄ?ru… KarÃ…?ı koymak için kılıcını çekmek zorundaydı. Ya elini kaybedecekti ya da silahını, diye düÅ?ündü hırsla.

Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 8:30 am Reply with quoteBack to top

OkuduÄ?u duanın Dao üzerinde ki etkisini gördüÄ?ünde rahatlamaktan çok uzaktı. Güçlü düÅ?manına acıyı tattırmıÅ?tı ama bu onu durdurmaktan çok uzaktı. Dao’nun vücudunu daÄ?layan acı canını yaktıkça maÄ?arada defalarca haykırıÅ?ları yankılandı. Ve bu da onu daha da fazla kızdırmıÅ?a benziyordu. Hiç olmazsa yüzünde ki kendini beÄ?enmiÃ…? gülümsemeyi sildim diye düÅ?ündü Saelnir.
    Dikkatini Dao’dan ayırdıÄ?ında savaÃ…?çı kadının öfkeyle yeniden savaÃ…?maya hazırlandıÄ?ını gördü. Yere düÅ?meden kendini toplayabilmesine ve savaÃ…?maya devam edecek kadar iyi olmasına sevinecekken kadının aÄ?zından kan sızdıÄ?ını fark etti. Saelnir daha önce hiç hissetmediÄ?i kadar büyük bir öfke benliÄ?ini sararken gözleri karardı.
    Bu loÅ? maÄ?arada iki taraftan birine mezar olacaktı. DiÅ?lerini öfkeyle sıkarak aklında ki diÄ?er duaya baÅ?ladı. EÄ?er ölen taraf olacaksalar da en azından Dao ya daha fazla acı tattıracaklardı.
    (Blindness)

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 9:06 am Reply with quoteBack to top

Susy, necromancerin büyüsünü bozduÄ?unu biliyordu. Etrafındaki ölümler, onun suçu muydu?

(Yemin ederim seni öldürücem, xardas, yemin ederim.)

İçinden, kaç kere tekrarladıÄ?ını bilmiyordu, sanki asırlar geçmiÅ?ti, Å?imdi ölümden dönmüÅ?tü, ard arda Tanrıçasına, dualar ediyordu. En kısa zamanda ona teÅ?ekkür edeceÄ?ini, söylüyordu.

Piijek, Lineas, az tanısada hoÅ?lanmaya baÅ?ladıÄ?ı drow shruiak ve edmond diÄ?erleri, hepsine yemin ediyordu. Kurduyla birlikte, yerde yatan druid için, masum insanlar için,

(Yemin ederim, intikamınızı alacaÄ?ım, yemin ediyorum, Onu öldüreceÄ?im, çıraÄ?ı öldüreceÄ?im, hepsini öldüreceÄ?im, yemin ediyorum. Bana güç verin, Yeter ki, Å?imdi kaçmama yardım edin. Tanrıçam, acı içindeyim. Yardım edin.")

Susy, göÄ?sü öfkeden kabarmıÅ?, hançerini sallamak için ileri atılıcaktı, yeniden. Son bir saldırı . Ama dirseÄ?ine birÅ?ey dokundu. SoÄ?uk Å?iÅ?eyi hissetti.

Açtı, ve mürekkep Å?iÅ?esini, hayatta arkadaÅ?larını kaybetmiÅ? birinin son umudu olarak. Kavradı, Tıpasını çıkardı. Büyücünün suratına doÄ?ru boÅ?alttı.

KoÅ?maya baÅ?ladı. Arkasından büyü yapacaÄ?ını biliyordu. Ama hayatta kalmalıydı,

(onu öldürmem için hayatta kalmalıyım, intikamınızı alacaÄ?ım, sizi bırakmayacaÄ?ım.)

DiÅ?lerini sıktı, saelnir in ve alegria nin bulunduÄ?u yere doÄ?ru, gidebileceÄ?i son hızla koÅ?maya baÅ?ladı, Mystra nın Ä°ntikam Büyücüsü.
    Swain
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 11:01 pm Reply with quoteBack to top

Swain ejderhanın gösterdiÄ?i yere yavaÅ? adımlarla geçerken ejderhanın istediÄ?i gibi anlatmaya baÅ?ladı olanları ;

Onur duydum. Efendi Rhasz.. gana.. thranox. Ben Swain Seregon ve bunlarda Sol Lagna isimli kadim diyar kıyamete sürüklenirken Kheddan isimli bir büyücünün kurtuluÅ? çaÄ?rısına uyanların sadece küçük bir bölümü. Bu diyara geleli fazla olmadı. Adını bile bilmeyiz bu karanlık toprakların. Buraya geldik geleli o kadar çok cenk ettik ki yoldaÅ?larımla bile henüz tanıÅ?ma fırsatı bulamadım. Fakat Å?u söyleyebilirim ki; yeni komÅ?ularınız bizim gibi konuÅ?up tehdit etmeye gelecek yaratıklar deÄ?iller ve eminimki tıpkı onların sizden hoÅ?lanmayacaÄ?ı gibi sizde onlardan hoÅ?lanmayacaksınız.

KonuÅ?manın ucunu açık bıraktı ve ejderhanın merakını gidermedi genç paladin. Böylece anlayacaktı niyetini ejderin..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
    Rhalazarn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 1:16 am Reply with quoteBack to top

Büyüsünün baÅ?arısızlıÄ?a uÄ?ramasına aldırmamıÅ?tı kara cüppeli. Bu kadını da öldürmeliydi, tıpkı arkadaÅ?ı gibi bu da savaÅ?ta pes edenlerdendi.

Ã?lü olan arkadaÃ…?ı gibi…

Kadının mürekkep Å?iÅ?esine elini attıÄ?ını fark eden kara cüppeli elinden geldiÄ?ince kadının önünden çekilmeye çalıÅ?tı, Å?imdi arkasını dönüp kaçabilirdi belki mürekkepten ama bunu tabii ki yapmayacaktı. Ã?zerinde kara bir cüppe ve zihninde bir sürü büyü olabilirdi, ama o bir savaÅ?çıydı. SavaÅ?çılar kaçmazdı-kadınlar hariç. Kaçanlar da baÅ?kaları tarafından yakalanırdı, tıpkı karÅ?ısındakinin kendisine yakalanmıÅ? olduÄ?u gibi.

SavaÅ?çı, saÄ? elindeki gürzü tüm gücüyle kaldırdı ve iÄ?renç ve derinden, çok yüksek sesli bir çıÄ?lık atarak kadının beyni olduÄ?unu tahmin ettiÄ?i yere indirmek için sert bir hamlede bulundu-mürekkep yüzüne gelirse de gözlerine zarar vermemesi ve onu fazla rahatsız etmemesi için kapalı tuttu gözlerini.

-Ragnar Lodbrok
    Argay
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 1:18 am Reply with quoteBack to top

Argay çoÄ?unluÄ?a uyma fikrinden hep nefret ederdi.belkide gençliÄ?indeki züppeliÄ?inden kalanlardı bunlar.ama Å?imdi bir çıkıÅ? bulması gerekiyordu ve cüceler ona yaklaÅ?ıyordu.kendi kendine küfretti keÅ?ke o geçitten geçmeseydim,keÅ?ke hayatım boyunca biraz daha düÅ?ünerek hareket etmeyi seçseydim,keÅ?ke keÅ?keler için çok geç olmasaydı.

cüceler yaklaÅ?ıyordu.Argay onlara doÄ?ru tükürüp savaÅ?çının(cody) yanına kaÅ?maya baÅ?ladı.bu birden aklına gelmiÅ?ti onların bulunduÄ?u yere giderse bir Å?ansının olabilieceÄ?ini düÅ?ünüyordu.Å?avaÅ?çı güçlüydü onunla birlikte daha önce savaÅ?mıÅ?tı ve belki son kez daha savaÅ?ırdı.eli kılıcının kabzasında koÅ?uyordu.
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum