Bir oyun onatıyorum ve daha çok powerplay oldu oyun..baÅ?langıç olarak olması iyiydi frpye yeni baÅ?layan bir arkadaÅ? da vardı oyunda ama bundan sonra daha oyunumda rp olmasını istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.görevler senaryo nasıl olmalı bunun için örnek verebilir misiniz?en önemlisi oyuncuların rp yapabileceÄ?i zamanlar nasıl olmalı konuÅ?malar falan..yardım ederseniz çok sevinirim
Bir oyun onatıyorum ve daha çok powerplay oldu oyun..baÅ?langıç olarak olması iyiydi frpye yeni baÅ?layan bir arkadaÅ? da vardı oyunda ama bundan sonra daha oyunumda rp olmasını istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.görevler senaryo nasıl olmalı bunun için örnek verebilir misiniz?en önemlisi oyuncuların rp yapabileceÄ?i zamanlar nasıl olmalı konuÅ?malar falan..yardım ederseniz çok sevinirim
Açıkçası ben Å?u ana kadar hiç oynatmadım oyun.FAKAT, eÄ?er oynatacak olsaydım:
1-)DüÅ?manlarının normalden biraz (!) güçlü yapabilirsin, bu oyuncuları savaÅ?maktan baÅ?ka çıkar yolları aramaya sevk eder.
2-)DoÄ?rudan savaÅ?arak yenemeyeceÄ?i düÅ?manlar çıkartırsın karÅ?ılarına, yenmek için baÅ?ka bir küre gerekir vs. küreyi bulmak için deÄ?iÅ?ik bir yol aÅ?maları gerekir, bu yolda birilerine yardım etmeleri gerekir, kürenin sahibi çatlak ve yaÅ?lı bir delidir.Bilmece sorar bilemezseniz vermem der.
Bence bunları bir dene ama tabiî bir de ustalara sormak lazım.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Oyuncuların farklı Å?eyler yapmak istemelerini saÄ?layabilirsin. Yani eÄ?er oyuncularını iyi tanıyabilmiÅ?sen, kimisini cezbedecek, kimisine uygun gözükmeyecek bir görev ya da benzeri biÅ?ey çıkartabilirsin önlerine. Seçim yapmak için isteselerde istemeselerde, kendilerini kaptırıp birbirlerine karÅ?ı rp yapmaları gerekecektir.
Aklıma geldikçe yazarım...
_________________ Ve sonbahar gelmeden topraÄ?a düÅ?tü yeÅ?il renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Posted:
Mon Sep 08, 2008 4:54 am
Bogus bir kaç kere karÅ?ılarına güçlü yaratıkları çıkarmanın ters tepebileceÄ?ini bir kaç baÅ?lık altında zaten söylemiÅ?ti. Power playde bir rp'dir. Belkide karakter hırslıdır ve güç kazanmak istiyodur? Olabilir... Ya da formdan düÅ?mek istemiyordur?
Bunun hakkında daha detaylı bir baÅ?lık vardı gerçi. Aradım bulamadım ama. Biraz kurcalarsan bulabilirsin sanırım.
edit: Evet Lydronk sayesinde buldum O atmak istiyodu ama nıhahaha :schemes:
Edit 4: Hayır sevgili arkadaÅ?ım, yönlendirdiÄ?imiz baÅ?lıÄ?ın konusu anti-powerplay teknikleri. Bu baÅ?lıkta ise, yinew powerplaye karÅ?ı olan senaryo önerileri var.
Edit 5: Demek istediÄ?im baÅ?lık hala devam edebilirdi.
Last edited by Lydronk on Mon Sep 08, 2008 5:35 am; edited 3 times in total
edit: BaÅ?lık zaten daha önceden açılmıÅ? olup, gerekli baÅ?lıÄ?a yönlendirilmiÅ? olduÄ?undan dolayı zaten baÅ?lıÄ?ın bir iÅ?levi kalmamıÅ?tır..
edit 4'e cevap edit 2: E ne farkı var? Ayy... Sonuçta ikiside power playe karÅ?ı nasıl gelinir onun tartıÅ?ıldıÄ?ı baÅ?lıklar. Orada da tartıÅ?abilir arkadaÅ?lar.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum