Author |
Message |
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 19, 2009 6:02 am |
|
Daha bir kaç saat önce izlediÄ?im için hemen yorum yapmak istedim. Son yıllarda izlediÄ?im en iyi filmdi. James Cameron olaÄ?anüstü bir iÅ? yapmıÅ?. Oranı imdb'de de epey yüksek. (http://www.imdb.com/title/tt0499549/). Filmin 3 saate yakın sürmeside bana göre pozitif bir yanı.
DiyebileceÄ?im tek Å?ey kesinlikle gitmelisiniz. |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 19, 2009 8:40 am |
|
Animesinin bir kısmını izledim, gitmeyi düÅ?ünüyorum. Uzun filmler iyidir VerdiÄ?imiz paranın hakkını versinler yahu |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Dec 19, 2009 8:42 am |
|
Bu yalnız havabükücü avatar deÄ?il. James Cameron Titanic filmiyle de tanınmıÅ? olan yönetmen deÄ?il mi? 3D teknolojisi geliÅ?sin diye bu filmi bir süre bekletmiÅ? diye okumuÅ?tum. BaÅ?ka giden var mı, nasıl efekler filan? |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 19, 2009 9:24 am |
|
catboy wrote: |
Bu yalnız havabükücü avatar deÄ?il. James Cameron Titanic filmiyle de tanınmıÅ? olan yönetmen deÄ?il mi? 3D teknolojisi geliÅ?sin diye bu filmi bir süre bekletmiÅ? diye okumuÅ?tum. BaÅ?ka giden var mı, nasıl efekler filan? |
Aslında adamın 3D teknolojisinin geliÅ?mesini beklediÄ?ini sanmıyorum. Ã?ünkü 3D olarak o kadar sarsacak efektler yapmamıÅ?lar. Yanımızdan bizi irkiltecek biÅ?eylerin geçme durumu pek yok yani. Ama adamların parayı neye harcadıÄ?ını izlediÄ?inizde anlarsınız. Filmdeki genel grafik muazzam çünkü. Efekt istiyorsan catboy, bu filmde efektin babası var |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Lord_Feanor
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 19, 2009 11:35 pm |
|
michelle rodriguez i 3D gördük daha ne olsun . film süper olmuÅ?, kesinlikle hayatımda izlediÄ?im en iyi filmlerden biri. senaryo iyi iÅ?lenmiÅ?, efektler için söylenecek birÅ?ey yok zaten, konu da ilginç daha ne olsun.
james cameron filmlerinin roland emmerich e ders olarak gösterilmesi lazım, bilim-kurgu iÅ?te böyle olur :clap:
bu arada filmi imax te izlerseniz ilk birkaç dakika gözleriniz baya bi zorlanıyor. |
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm |
|
Back to top |
|
|
Lord_Feanor
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 19, 2009 11:49 pm |
|
tabi roland emmerich in asıl dersi 300 dolara kendi filmlerinden daha sürükleyici bir kısa film çeken fede alvarez denen elemandan almalı ya neyse
edit: gerçi suç emmerich de deÄ?il pek, adam çoÄ?u alman gibi bir "düz adam" vakası.. |
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 20, 2009 1:23 am |
|
Ya Ã…?imdi ben gittim bu kerataya...
Ã?ok iyiydi, cidden grafik açısından inanılmazdı, senaryo olarak çok baÅ?arılı deÄ?ildi belki, ama hikayenin iÅ?leniÅ?i, detaylar çok hoÅ?tu; Na'vi halkı güzel oluÅ?turulmuÅ?tu ama filmin inanılmaz büyük bir eksiÄ?i var.
Müzikler. Cidden hiç etkileyici deÄ?ildi müzikler. Hatta savaÅ? sahnedelerinde -ki savaÅ? sahneleri inanılmaz akıcı ve sürükleyiciydi- hiç müzik çalmasaydı aradaki farkı kimse anlamazdı bence. Ve demek istediÄ?im müziklerin görselliÄ?in gölgesinde kaldıÄ?ı deÄ?il; cidden yetersizdi müzikler. Uzun olması benim için çok büyük bir problem deÄ?il gerçi, ama bu kadar uzun olmasa da olurmuÅ? bana sorarsanız. Å?imdi filmi izlemek için üç saati bulamayan adamlara yazık olacak
Ã?ok daha iyi filmler izledim, ama izledÄ?im güzel filmler arasında yerini rahatlıkla alır bu film. Müzikleri, dediÄ?im gibi tek eksiÄ?i. |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 20, 2009 4:27 am |
|
Suudi Arabistan'dayım ve buraya Avatar diye bir filmin geleceÄ?ini pek sanmıyorum. Altı ay daha buralarda kalacaÄ?ıma göre bu filme yetiÅ?ebileceÄ?imi de sanmıyorum. Filimi indirsem de görselliÄ?inden oldukça yitireceÄ?ini düÅ?ünüyorum. Peki Å?imdi siz bana bir akıl fikir ihsan edin. Ben bu filmi ne yapıpta sonuna kadar zevk alarak izleyebilirim? Yani 6 ay sonra Türkiye'ye döndüÄ?ümde demek istiyorum. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sun Dec 20, 2009 4:59 am |
|
mesela geçen yıl sevgililer günü katliamı 3d diye bir film gelmiÅ?ti, ben gidememiÅ?tim. sonra aylar sonra onun dvdsini gördüm, içinden de 3d için gözlükler de çıkmıÅ?tı. öyle 3d keyfi yapabilmiÅ?tim evde. avatar için de dvdsi çıktıÄ?ında 3d seçeneÄ?i olacaktır, dvdnin içinde de gözlükler de bedava verilecektir. evde büyük ekran tv varsa avatar fimini gözlüklerle 3d keyfi yaÅ?ayarakj seyredebilirsin... |
|
|
Back to top |
|
|
Lysana
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 20, 2009 5:36 am |
|
Kesinlikle ve kesinlikle herkesin gitmesi gerekn bir film ben hala etkisindeyim uzun süredir beni bu kadar heyecanlandıran bir filme gitmemiÅ?tim benim için üst sıralarda yerini almıÅ? bir film oldu kendisi..
Yalnnız benim izlediÄ?im sinema salonunda ses sistemi arızalandı filmin yarısını kısık sesle izledik hiç bi görevlinin uyarılara kulak asmamasıda enteresan dı olayın yarım saat sonra farkına varıp ara vermek zorunda kaldılar :roll hangi sinema olduÄ?unu söylemiyim baride itibarı sarsılmasın |
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise.. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Dec 20, 2009 12:14 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 21, 2009 1:52 am |
|
3 boyutlu gözlüklerle izleyince karanlık oluyor, ıÅ?ıklı olmuyor. Sanırım büyük ekran da 3d izlenmeli. Sinema da, gözlükle izlerim artık.
Filmin yazarı, Terminatörü yaratan kiÅ?i. Ve yönetmen, Titanic'i çeken adam. |
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir. |
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 21, 2009 2:48 am |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Dec 21, 2009 2:53 am |
|
filmin oyunu film sinemalara gelmeden bir kaç hafta önce çıkmıÅ?tı, böylece daha fazla oyun satıÅ?ı olur mantıÄ?ı da var tabi... |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 20, 2010 8:18 pm |
|
Film güzeldi tabii ama 3d hava bükücü Avatar olsaydı bence daha iyi olurdu.Kendimi Avatar'ı duyunca ona hazırlamıÅ?tım.Bir de trailerını falan izleyince havabükücün Aeng'in maceralarını iyice "hadi abi gidiyoruz" moduna girmiÅ?tim lakin çakma AvatarmıÅ? Gerçi dediÄ?iniz gibi 94 te bittiyse senaryo bizim hava bükücüsünün ismi çakmaymıÅ?.Davalık bir durum olmasa bari.
Geçen de televizyonda "Pandora kurgusunu biz Avatar'dan önce bulmuÅ?tuk" diye birÅ?eye kulak verdim.Baktım ki Levent Kırca'yı maviye boyamıÅ?lar sene bilmem kaç ama, Frankeinstan gibi kalkıyor yattıÄ?ı yerden biraz yürüyor Dedim tamam Avatar'ı bizden çalmıÅ?lar |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
|
|