Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - World of Warcraft Cataclysm'de buluÅ?alım!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

World of Warcraft Cataclysm'de buluÃ…?alım! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 1:30 am Reply with quoteBack to top

Evet millet, bugün catboyla WoW hakkında konuÅ?urken birden canım çekti, sonra gaza geldik haydi oynayalım dedik. Å?imdi ne yapacaÄ?ız:

Ben sıfırdan tauren shamanla baÅ?layacaÄ?ım, bunu da "normal" bir realmde yapmayı planlıyorum. Mümkünse horde:alliance sayısı eÅ?it olmalı. Ardından muhtemelen catboyun shamanını Karazhan'dan bu yeni realme migrate edeceÄ?iz. Tabii Karazhan'daki karakterlerini bırakacak arkadaÅ?lar catboya eÅ?yalarını verip gelebilirler. EÄ?er siz de migrate edecekseniz ne mutlu! Ben paladinimi geride bırakacaÄ?ım için ve shamanım da sadece level 32 olduÄ?undan dolayı migrate etmeyeceÄ?im.

Ã…?imdi listesini yapacak olursak:

Alenthas
    Tauren Shaman
    Healer
    Miner/Engineer (ya da blacksmith, cataclysm geleceÄ?i için goblinimi engineer yapabilirim)

Catboy
    Tauren Warrior
    Tank
    Enchanter/Jewelcrafter

Clicks ile konuÅ?tum, onun da gelme ihtimali var. Ne gerekirse onu oynayabileceÄ?ini söyledi.

Bunun yanı sıra Efla, Androner Illyra ve Lord_Feanor'u bekliyoruz. Ä°yisinden bir server seçip orada baÅ?layalım.

Amaç: Cataclysm çıkmadan (21 AÄ?ustos) level 80 olmak ve Cataclysm'de bütün raidleri ilk tamamlamak (achievement için, alamazsak raidlere katılmak çok zor oluyor).

Ä°lgilenenler buraya race, class, spec ve profession yazarak baÅ?layabilirler Smile

LOK'TAR OGAR, FOR THE HORDE!

Last edited by Alenthas on Mon May 10, 2010 1:37 am; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private message
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 10, 2010 1:35 am Reply with quoteBack to top

.
    Horde, kötü taraf mı? Razz

.
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 1:45 am Reply with quoteBack to top

dwaxer wrote:
    .
    Horde, kötü taraf mı? Razz

.

Azeroth'ta alignment yok, bir ork, troll, goblin ya da blood elf iyi olabilir (oluyor da). Aynı zamanda insan, elf, cüce kötü olabilir. Hatta Å?öyle diyeyim: orklar geleneklerine baÄ?lı, onurlu savaÅ?çılar. Orklar, troller, taurenler falan birbirlerini seven ırklar, birbirlerinin yardımına koÅ?arlar. Bunun aksine Alliance tarafında entrikalar döner, elfler insanları sevmez, anlaÅ?amazlar falan. Benim bakıÅ? açıma göre Horde Alliance'dan daha iyi.

YazdıÄ?ını görünce ilgilendiÄ?ini zannetmiÅ?tim, tüh Razz

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Mon May 10, 2010 1:51 am Reply with quoteBack to top

Horde daha iyi ya, Horde'un hikayesi ve onur mücadelesi filan bence onlar daha bir bizden gibi geliyor Very Happy (Undeadlar bile ki zaten onlar forsakenler bir zamanlar bir kısmı elfti.)

Taurenler desen zaten tüm ırklardan daha çok doÄ?aya saygılılar ve iyilikten yanalar, biraz ilkeller ve iletiÅ?im sorunları var ama olsun. Troller desen bildiÄ?in afrika kablilesi, orkların yardımlarıyla ayaktalar. Orklar ise onur, yardımlaÅ?ma, dostluk nedir biliyorlari hayatta satmazlar kimseyi, söz verdilerse yerine getirirler lakin iÅ?te yabancı memleket, itilmek ve geçmiÅ?in yaraları onları çoÄ?u zaman Å?eytanların kuklaları haline getirmiÅ?.

Ben Horde'u daha bir gerçekçi, daha bir insansı görüyorum kısacası. Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Mon May 10, 2010 2:01 am Reply with quoteBack to top

Å?u aralar çok yoÄ?unum ana karakterimi bile oynayamıyorum world of warcraftta. Tam ICC'ye girmeye baÅ?ladık ben oynayamamaya baÅ?ladım.

Ama catalysm çıkana kadar seksen olalım raidleri ilk tamamlayalım baya iddalı olmuÅ?. AÄ?ır oynamayı düÅ?ünüyorsunuz demek. Very Happy

EÄ?er olur da geri dönersem wowa bir karakter de ben açarım. Ama muhtemelen çok fazla oynayamam çünkü ana karakterimle bile ço koynamıyordum zaten. Zaten sizin hızınıza yetiÅ?emem 80 olmak falan zor iÅ?ler =)

Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 2:17 am Reply with quoteBack to top

catboy wrote:
    Horde daha iyi ya, Horde'un hikayesi ve onur mücadelesi filan bence onlar daha bir bizden gibi geliyor Very Happy (Undeadlar bile ki zaten onlar forsakenler bir zamanlar bir kısmı elfti.)

Taurenler desen zaten tüm ırklardan daha çok doÄ?aya saygılılar ve iyilikten yanalar, biraz ilkeller ve iletiÅ?im sorunları var ama olsun. Troller desen bildiÄ?in afrika kablilesi, orkların yardımlarıyla ayaktalar. Orklar ise onur, yardımlaÅ?ma, dostluk nedir biliyorlari hayatta satmazlar kimseyi, söz verdilerse yerine getirirler lakin iÅ?te yabancı memleket, itilmek ve geçmiÅ?in yaraları onları çoÄ?u zaman Å?eytanların kuklaları haline getirmiÅ?.

Ben Horde'u daha bir gerçekçi, daha bir insansı görüyorum kısacası. Very Happy

Kesinlikle. Ben Horde'u kendime daha yakın görüyorum, daha sıcak, daha içten. Alliance'ı batıya benzetiyorum, yalanlar, dolanlar...

Horde'un içerisinde sadece bir ırk var kötüye biraz daha yakın olan. Onlar da Blood Elf, Horde'un üzerinde koca bir leke bence, keÅ?ke oynanabilir kılmasalardı. Ama onların bile geçerli sebebi var. Scourge Azeroth'u vurduÄ?unda en büyük darbeyi High Elfler Quel'Thalas'da yedi. Ä°sterseniz pek bilinmeyen Blood Elf lore'unu anlatayım.

Arthas, scourge'la beraber Quel'Thalas'ı yok etti ve High Elflerin %90'ını katletti. Bu sırada Dalaranda bulunan Prens Kael'thas Quel'Thalas'a döndüÄ?ünde onu yıkıntılar içerisinde bulunca intikam yemini etti ve ölenlerin anısına onuru bir kenera bırakarak kendilerine Blood Elf yani Sin'dorei (Children of Blood) adını edindiler. Tabii bunu kabul etmeyen High Elfler oldu, onursuz yaÅ?amaktansa güçsüz olmayı tercih ettiklerinden bu elfler ileriki zamanlarda Alliance'a katılacaktı.

Bu sırada Blood Elfler büyü gücünü yavaÅ? yavaÅ? kaybetmeye baÅ?ladılar, Prens Kael'thas baÅ?ka bir büyü kaynaÄ?ı bulamazlarsa öleceklerini buyurdu ve sonunda Blood Elfler baÅ?ka kaynaklardan büyü çekmeyi öÄ?rendiler. Ardından scourge ve Amani Troll'leriyle savaÅ?ıp yurtlarına güvenliÄ?i getirdiler. Güvenlik saÄ?landıktan sonra Kael'thas en güçlü savaÅ?çıları yanına alıp Scourge'a karÅ?ı Alliance'a katıldı. Fakat insanlar önyargıyla elflerin savaÅ?a getireceÄ?i yardımdan kuÅ?kulandı ve onları ayak iÅ?lerinde kullanmaya baÅ?ladılar. Bu duruma sinirlenen Kael'thas eski Night Elfler olan, sonradan vücutları pullanmıÅ? ve deforme olmuÅ? Naga'lara katıldı. Ä°nsanlar bunu öÄ?rendiÄ?inde ırkçı Garithos tarafından tutuklanıp ölüme mahkum edildiler. Bunun ardından Naga'lar Blood Elfleri kurtardı ve hep birlikte Outland'e kaçtılar. Burada Illidan Stormrage'le karÅ?ılaÅ?an Naga'lar ve Blood Elfler Illidan'la müttefik oluÅ?turdular.

Yardımlarından ötürü Illidan Blood Elflere Outland'de yaÅ?ayacak bir yer bahÅ?etti, burada Blood Elfler iblisleri avlayarak onların gücünü manalarını emmeyi öÄ?rendiler.

Blood Elfler kendileri dıÅ?ında diÄ?er bütün ırklardan nefret ederken Forsaken ile amaçları benzer olduÄ?undan (Scourge'dan intikam almak) onlara tahammülü vardır. Fakat Horde'daki diÄ?er ırklara barbar gözüyle bakarlar. Aynı zamanda onlar da Blood Elflerin ne kadar evil olduÄ?unu fark ederler ve onlardan tiksinirler. Ama iÅ?te, ne hikmetse Blood Elfler Horde'a katılır.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 3:06 am Reply with quoteBack to top

World PvP öldüÄ?ünden dolayı PvE ya da PvP olmasının bir anlamı yok zaten artık.

Realm olarak Doomhammer diye bir PvE realmi buldum 6,800 alliance 7,100 horde varmıÅ?. Aktif olarak oynayan Alliance 1.6:1 Horde diyor gerçi ama bence uygundur.

Sizler de bakın isterseniz:
    http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php?sort=LanguageID

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 10, 2010 3:24 am Reply with quoteBack to top

Ben artık oynamıyorum ama Türk loncamız vardı Lightbringer'da. Menzoberranzan ismi aktif olarak hala sürdürüyorlar.

http://forum.wow-turk.com/menzoberranzan/26673-lightbringerdan-menzoberranzan-guildi.html

Bir göz atın isterseniz.
    fmc
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 10, 2010 3:33 am Reply with quoteBack to top

sonunda bende baÅ?lıyorum. büyük ihtimalle yarın. Very Happy ama çok iyi kasabilir miyim bilmiyorum. deneme sürümünde herÅ?ey belli olacak.

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Mon May 10, 2010 3:46 am Reply with quoteBack to top

fmc wrote:
    sonunda bende baÅ?lıyorum. büyük ihtimalle yarın. Very Happy ama çok iyi kasabilir miyim bilmiyorum. deneme sürümünde herÅ?ey belli olacak.

Horde ol da ne olursa ol! Very Happy
    SacoKhan
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 6:34 am Reply with quoteBack to top

Eskiden deliler gibi oynardım, Å?imdi yaÅ?ça küçük veya iyi oynayaman kiÅ?iler için daha kolay ve uygun hale getirmiÅ?ler son baktıÄ?ımda. Ã?nceden ne zaman olsa bi an durup düÅ?ünür sonra tekrar baÅ?lardım hep ama Å?imdi o çekiciliÄ?ini bile kaybetti benim için WoW. Goblinler gelmiÅ? olsa bile hatta...

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Mon May 10, 2010 6:35 am Reply with quoteBack to top

SacoKhan wrote:
    Eskiden deliler gibi oynardım, Å?imdi yaÅ?ça küçük veya iyi oynayaman kiÅ?iler için daha kolay ve uygun hale getirmiÅ?ler son baktıÄ?ımda. Ã?nceden ne zaman olsa bi an durup düÅ?ünür sonra tekrar baÅ?lardım hep ama Å?imdi o çekiciliÄ?ini bile kaybetti benim için WoW. Goblinler gelmiÅ? olsa bile hatta...

Goblinler daha gelmedi yalnız, gelecek yeni ek pakette. Very Happy
    SacoKhan
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 6:45 am Reply with quoteBack to top

Catalysmle gelmiyor mu ?

EDIT: evet kötü cümle kullanmıÅ?ım, gelecek olsa bile diye deÄ?iÅ?tirirsem olur, pardon.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 7:34 am Reply with quoteBack to top

Haklısın SacoKhan, oyunu gerçekten kolay yaptılar. Ama eskide kalmayalım, gel sen de katıl epik maceramıza! Razz Sonuçta önemli olan eÄ?lenmek deÄ?il midir azizim?

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 10, 2010 7:40 am Reply with quoteBack to top

EÄ?lenemiyorum, geçen de arkadaÅ?ın karakterini oynamaya çalıÅ?tım da kimle iletiÅ?im kurmaya çalıÅ?sam çocuk çıktı ve ergenlikten ileri gelen asiliklerini yaÅ?amak zorunda kaldım. Eskiden ne güzel genel olarak Allylar yaÅ?ça küçüktü, sadece shaman bizde vardı falan iyice o saatlerden sonra benim zaten canım sıkılmaya baÅ?lamıÅ?tı, Å?imdi hiç haz vermiyor

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum