Posted:
Mon May 10, 2010 1:30 am
Evet millet, bugün catboyla WoW hakkında konuÅ?urken birden canım çekti, sonra gaza geldik haydi oynayalım dedik. Å?imdi ne yapacaÄ?ız:
Ben sıfırdan tauren shamanla baÅ?layacaÄ?ım, bunu da "normal" bir realmde yapmayı planlıyorum. Mümkünse horde:alliance sayısı eÅ?it olmalı. Ardından muhtemelen catboyun shamanını Karazhan'dan bu yeni realme migrate edeceÄ?iz. Tabii Karazhan'daki karakterlerini bırakacak arkadaÅ?lar catboya eÅ?yalarını verip gelebilirler. EÄ?er siz de migrate edecekseniz ne mutlu! Ben paladinimi geride bırakacaÄ?ım için ve shamanım da sadece level 32 olduÄ?undan dolayı migrate etmeyeceÄ?im.
Ã…?imdi listesini yapacak olursak:
Alenthas
Tauren Shaman
Healer
Miner/Engineer (ya da blacksmith, cataclysm geleceÄ?i için goblinimi engineer yapabilirim)
Catboy
Tauren Warrior
Tank
Enchanter/Jewelcrafter
Clicks ile konuÅ?tum, onun da gelme ihtimali var. Ne gerekirse onu oynayabileceÄ?ini söyledi.
Bunun yanı sıra Efla, Androner Illyra ve Lord_Feanor'u bekliyoruz. Ä°yisinden bir server seçip orada baÅ?layalım.
Amaç: Cataclysm çıkmadan (21 AÄ?ustos) level 80 olmak ve Cataclysm'de bütün raidleri ilk tamamlamak (achievement için, alamazsak raidlere katılmak çok zor oluyor).
Ä°lgilenenler buraya race, class, spec ve profession yazarak baÅ?layabilirler
LOK'TAR OGAR, FOR THE HORDE!
Last edited by Alenthas on Mon May 10, 2010 1:37 am; edited 1 time in total
Horde daha iyi ya, Horde'un hikayesi ve onur mücadelesi filan bence onlar daha bir bizden gibi geliyor (Undeadlar bile ki zaten onlar forsakenler bir zamanlar bir kısmı elfti.)
Taurenler desen zaten tüm ırklardan daha çok doÄ?aya saygılılar ve iyilikten yanalar, biraz ilkeller ve iletiÅ?im sorunları var ama olsun. Troller desen bildiÄ?in afrika kablilesi, orkların yardımlarıyla ayaktalar. Orklar ise onur, yardımlaÅ?ma, dostluk nedir biliyorlari hayatta satmazlar kimseyi, söz verdilerse yerine getirirler lakin iÅ?te yabancı memleket, itilmek ve geçmiÅ?in yaraları onları çoÄ?u zaman Å?eytanların kuklaları haline getirmiÅ?.
Ben Horde'u daha bir gerçekçi, daha bir insansı görüyorum kısacası.
Å?u aralar çok yoÄ?unum ana karakterimi bile oynayamıyorum world of warcraftta. Tam ICC'ye girmeye baÅ?ladık ben oynayamamaya baÅ?ladım.
Ama catalysm çıkana kadar seksen olalım raidleri ilk tamamlayalım baya iddalı olmuÅ?. AÄ?ır oynamayı düÅ?ünüyorsunuz demek.
EÄ?er olur da geri dönersem wowa bir karakter de ben açarım. Ama muhtemelen çok fazla oynayamam çünkü ana karakterimle bile ço koynamıyordum zaten. Zaten sizin hızınıza yetiÅ?emem 80 olmak falan zor iÅ?ler =)
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Posted:
Mon May 10, 2010 2:17 am
catboy wrote:
Horde daha iyi ya, Horde'un hikayesi ve onur mücadelesi filan bence onlar daha bir bizden gibi geliyor (Undeadlar bile ki zaten onlar forsakenler bir zamanlar bir kısmı elfti.)
Taurenler desen zaten tüm ırklardan daha çok doÄ?aya saygılılar ve iyilikten yanalar, biraz ilkeller ve iletiÅ?im sorunları var ama olsun. Troller desen bildiÄ?in afrika kablilesi, orkların yardımlarıyla ayaktalar. Orklar ise onur, yardımlaÅ?ma, dostluk nedir biliyorlari hayatta satmazlar kimseyi, söz verdilerse yerine getirirler lakin iÅ?te yabancı memleket, itilmek ve geçmiÅ?in yaraları onları çoÄ?u zaman Å?eytanların kuklaları haline getirmiÅ?.
Ben Horde'u daha bir gerçekçi, daha bir insansı görüyorum kısacası.
Kesinlikle. Ben Horde'u kendime daha yakın görüyorum, daha sıcak, daha içten. Alliance'ı batıya benzetiyorum, yalanlar, dolanlar...
Horde'un içerisinde sadece bir ırk var kötüye biraz daha yakın olan. Onlar da Blood Elf, Horde'un üzerinde koca bir leke bence, keÅ?ke oynanabilir kılmasalardı. Ama onların bile geçerli sebebi var. Scourge Azeroth'u vurduÄ?unda en büyük darbeyi High Elfler Quel'Thalas'da yedi. Ä°sterseniz pek bilinmeyen Blood Elf lore'unu anlatayım.
Arthas, scourge'la beraber Quel'Thalas'ı yok etti ve High Elflerin %90'ını katletti. Bu sırada Dalaranda bulunan Prens Kael'thas Quel'Thalas'a döndüÄ?ünde onu yıkıntılar içerisinde bulunca intikam yemini etti ve ölenlerin anısına onuru bir kenera bırakarak kendilerine Blood Elf yani Sin'dorei (Children of Blood) adını edindiler. Tabii bunu kabul etmeyen High Elfler oldu, onursuz yaÅ?amaktansa güçsüz olmayı tercih ettiklerinden bu elfler ileriki zamanlarda Alliance'a katılacaktı.
Bu sırada Blood Elfler büyü gücünü yavaÅ? yavaÅ? kaybetmeye baÅ?ladılar, Prens Kael'thas baÅ?ka bir büyü kaynaÄ?ı bulamazlarsa öleceklerini buyurdu ve sonunda Blood Elfler baÅ?ka kaynaklardan büyü çekmeyi öÄ?rendiler. Ardından scourge ve Amani Troll'leriyle savaÅ?ıp yurtlarına güvenliÄ?i getirdiler. Güvenlik saÄ?landıktan sonra Kael'thas en güçlü savaÅ?çıları yanına alıp Scourge'a karÅ?ı Alliance'a katıldı. Fakat insanlar önyargıyla elflerin savaÅ?a getireceÄ?i yardımdan kuÅ?kulandı ve onları ayak iÅ?lerinde kullanmaya baÅ?ladılar. Bu duruma sinirlenen Kael'thas eski Night Elfler olan, sonradan vücutları pullanmıÅ? ve deforme olmuÅ? Naga'lara katıldı. Ä°nsanlar bunu öÄ?rendiÄ?inde ırkçı Garithos tarafından tutuklanıp ölüme mahkum edildiler. Bunun ardından Naga'lar Blood Elfleri kurtardı ve hep birlikte Outland'e kaçtılar. Burada Illidan Stormrage'le karÅ?ılaÅ?an Naga'lar ve Blood Elfler Illidan'la müttefik oluÅ?turdular.
Yardımlarından ötürü Illidan Blood Elflere Outland'de yaÅ?ayacak bir yer bahÅ?etti, burada Blood Elfler iblisleri avlayarak onların gücünü manalarını emmeyi öÄ?rendiler.
Blood Elfler kendileri dıÅ?ında diÄ?er bütün ırklardan nefret ederken Forsaken ile amaçları benzer olduÄ?undan (Scourge'dan intikam almak) onlara tahammülü vardır. Fakat Horde'daki diÄ?er ırklara barbar gözüyle bakarlar. Aynı zamanda onlar da Blood Elflerin ne kadar evil olduÄ?unu fark ederler ve onlardan tiksinirler. Ama iÅ?te, ne hikmetse Blood Elfler Horde'a katılır.
Posted:
Mon May 10, 2010 3:06 am
World PvP öldüÄ?ünden dolayı PvE ya da PvP olmasının bir anlamı yok zaten artık.
Realm olarak Doomhammer diye bir PvE realmi buldum 6,800 alliance 7,100 horde varmıÅ?. Aktif olarak oynayan Alliance 1.6:1 Horde diyor gerçi ama bence uygundur.
sonunda bende baÅ?lıyorum. büyük ihtimalle yarın. ama çok iyi kasabilir miyim bilmiyorum. deneme sürümünde herÅ?ey belli olacak.
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
sonunda bende baÅ?lıyorum. büyük ihtimalle yarın. ama çok iyi kasabilir miyim bilmiyorum. deneme sürümünde herÅ?ey belli olacak.
Posted:
Mon May 10, 2010 6:34 am
Eskiden deliler gibi oynardım, Å?imdi yaÅ?ça küçük veya iyi oynayaman kiÅ?iler için daha kolay ve uygun hale getirmiÅ?ler son baktıÄ?ımda. Ã?nceden ne zaman olsa bi an durup düÅ?ünür sonra tekrar baÅ?lardım hep ama Å?imdi o çekiciliÄ?ini bile kaybetti benim için WoW. Goblinler gelmiÅ? olsa bile hatta...
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Eskiden deliler gibi oynardım, Å?imdi yaÅ?ça küçük veya iyi oynayaman kiÅ?iler için daha kolay ve uygun hale getirmiÅ?ler son baktıÄ?ımda. Ã?nceden ne zaman olsa bi an durup düÅ?ünür sonra tekrar baÅ?lardım hep ama Å?imdi o çekiciliÄ?ini bile kaybetti benim için WoW. Goblinler gelmiÅ? olsa bile hatta...
Goblinler daha gelmedi yalnız, gelecek yeni ek pakette.
Posted:
Mon May 10, 2010 7:34 am
Haklısın SacoKhan, oyunu gerçekten kolay yaptılar. Ama eskide kalmayalım, gel sen de katıl epik maceramıza! Sonuçta önemli olan eÄ?lenmek deÄ?il midir azizim?
Posted:
Mon May 10, 2010 7:40 am
EÄ?lenemiyorum, geçen de arkadaÅ?ın karakterini oynamaya çalıÅ?tım da kimle iletiÅ?im kurmaya çalıÅ?sam çocuk çıktı ve ergenlikten ileri gelen asiliklerini yaÅ?amak zorunda kaldım. Eskiden ne güzel genel olarak Allylar yaÅ?ça küçüktü, sadece shaman bizde vardı falan iyice o saatlerden sonra benim zaten canım sıkılmaya baÅ?lamıÅ?tı, Å?imdi hiç haz vermiyor
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum