Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - İhanet Mektupları
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Ã„°hanet Mektupları View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Apr 30, 2010 4:12 am Reply with quoteBack to top

26 Nisan ……
    Hatfield House

Sevgili ve SaygıdeÄ?er Lord Abbey;

Sizi son gördüÄ?ümden beri o kadar uzun zaman geçti ki, halinizi ve hatırınızı sormaktan çekiniyorum. Yine de iyi olduÄ?unuzu umut ediyorum. EÄ?er benim hatırımı soracak olursanız, aynı bildiÄ?iniz gibi olduÄ?umu söyleyebilirim.

Size bu kadar uzun zaman sonra, bu mektubu yazmamın sebebi, bazı Ã…?eyleri düÄ?ünümden önce ifÃ…?a etmek istememdir. Utanarak itiraf ediyorum ki bu durum sizinle ilgilidir. Siz ve aileniz uzun zamandır Londra’ya gelmiyor, Newcastle’a, Buckhingamshire’dan ne kadar haber geliyor bilmiyorum, bu yüzden size geçen yaz Deveroux markisi Edward ile yapılmıÅ? olan niÃ…?anımızı bildiriyorum. Ben dâhil herkes, bunun çok uygun bir evlilik olacaÄ?ına karar vermiÃ…? bulundu. Ã…?imdi “Acaba benimle ilgili utanç verici ahval nedir?” diye soruyorsunuzdur, bu yüzden konuyu benim sıkıcı niÃ…?anımdan, bahsetmek istediÄ?im yere getiriyorum.

Bundan iki sene önce kıÅ? sezonunda, sizin de iyi hatırlayacaÄ?ınız gibi St.Abbey malikanesine, av sezonu için gelmiÅ?, sizin misafiriniz olmuÅ?tuk. O zamanlar benim için, peÅ?imden koÅ?an sayısız sıradan âÅ?ıklardan birisi idiniz, bana iltifatlar ediyor, sürekli çiçekler göndererek beni fazlasıyla Å?ımartıyordunuz. Sezon bitmeden gizlice buluÅ?maya baÅ?ladıÄ?ımızda keÅ?ke bunun benim yüreÄ?imde daha derinlere uzandıÄ?ını anlayabilmiÅ? olsaydım!

Buckhingamshire’a döndükten bir süre sonra, bütün âÅ?ıklarımdan soÄ?uduÄ?umu fark ettim, artık kimse ile flört etmek istemiyordum, bütün erkeklerin iltifatları ve davranıÅ?ları yavan geliyordu. Büyük bir sıklıkla sizi düÅ?ünmeye baÃ…?lamıÅ?tım, keskin yüz hatlarınız ve içinde bin bir duygunun saklı olduÄ?u ciddi bakıÅ?larınız hafızama öyle bir nakÃ…?olmuÃ…?tu ki, neredeyse her gece rüyalarımda sizi kusursuz suretiniz ile karÃ…?ılaÃ…?ıyordum, bana fısıldadıÄ?ınız güzel aÃ…?k kelimelerinin yanı sıra yanaklarıma deÄ?en bir kelebeÄ?in kanatları kadar rikkatli buseleriniz aklımdan çıkmıyordu. Her gün sizden tek bir haber, tek bir çiçek bekleyerek baharı geçirdim, ama sesiniz sedanız çıkmamıÅ?tı.

Size bütün kalbimle âÅ?ık olduÄ?umu anladıÄ?ım yaz günü, iki önemli ahval meydana geldi. Babam Sayın Richard Salisbury, evlenmem için iyi bir aday bulduÄ?unu ve bu kiÃ…?inin Marki Edward olduÄ?unu açıkladı. Aynı günün akÃ…?amı Rusya’ya yaptıÄ?ı ziyaretten geri dönen ve bize misafirliÄ?e gelmiÃ…? olan sevgili kuzenim Cecille Lordu, sizi Rusya’da gördüÄ?ünü bize ifÃ…?a etti. Büyük bir açık kalplilik örneÄ?i ile bize belirttiÄ?i gibi, operada yanınızdaki samimi olduÄ?unuz hanımefendi bütün erkekleri kıskandıracak bir tanrıça güzelliÄ?indeymiÃ…?.

Bu haber kalbimde öyle acı bir yara açtı ki, belki de sadece sizin canınızı yakmak için Marki Edward ile evlenme fikrine karÅ?ı çıkmadım. Tabii ki sizin sadakatinizi beklemek doÄ?ru bir Å?ey deÄ?ildi. BaÅ?ta nasıl siz benim için sıradan bir âÅ?ıksanız, bende sizin için öyleydim!

Böylece ailem beni Deveroux Markisi ile evlenmem için ikna edebildi. Yine de sizi aklımdan çıkartamadım. Marki oldukça yakıÅ?ıklı ve makul bir beyefendi olmasına, bana gerektiÄ?i kadar sevgi ve alaka göstermesine raÄ?men, onu sizi sevdiÄ?im gibi sevemedim, tahmin edersiniz ki benim bu dünyada istediÄ?im tek bir kiÅ?i var ve tahmin edersiniz ki, bu erkekte sizsiniz. Bu durum utanç verici olmasına raÄ?men, size açıklamak istedim, çünkü sizden son bir dileÄ?im var.

Bu Haziran ayında Marki ile düÄ?ünümüz olacak. Sizden son dileÄ?im Sayın Lord Abbey, düÄ?ünümden önce son bir kez sizi görebilmek, o kusursuz suretinizin bütün ayrıntılarına son bir kez yakından bakabilmek. Kabul ederseniz bu son derece iffetli bir görüÅ?me olacaktır. Kalbim size ait olabilir lakin haysiyetim kalbimden önce gelir.

Yine de sizi son bir kez görebilmek için bu mektubu size yazıyorum, eÄ?er olumsuz cevap verirseniz sizi anlarım ve hiç kırılmam.

En iyi dileklerimle
    Her zaman sizin
    Lady Caitlin Salisbury

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 03, 2010 2:05 am Reply with quoteBack to top

6 Mayıs ��
    St. Abbey

Sevgili Lady Caitlin;

Emin olunuz ki iyilik dilekleriniz yerindedir. Yine de mektubunuzu okuduktan sonra sizin için endiÅ?elenmeye baÅ?ladım. Lütfen kendinize iÅ?kence etmeyiniz.

NiÅ?an haberiniz güzel olmasına raÄ?men emin olunuz ki beni mutlu etmedi. Sizin eski aÅ?ıÄ?ınız olarak Marki EdwardÂ?ı bütün kalbimle kıskanıyorum. Bu iltifat için söylenmiÅ? beylik bir söz deÄ?ildir, izin verin ben de size bazı Å?eyleri ifÅ?a edeyim.

Ã?ncelikle St.AbbeyÂ?de ilk tanıÅ?tıÄ?ımızda, benim için sıradan bir sevgili deÄ?ildiniz; meleklere benzeyen suretinizi ilk gördüÄ?ümde bütün hayatımı aÅ?kı ile dolduracak kadının siz olduÄ?unu bütün yüreÄ?imle anlamıÅ?tım. Buna raÄ?men bana soÄ?uk davranıyordunuz, bu tavırlarınız kırıcı olmakla beraber Å?irindi, çünkü ahlakınızı kaybetmiyordunuz. Zaman geçtikte güzelliÄ?iniz benim için tehlikeli olmaya baÅ?ladı, nefes aldıÄ?ım her an tatlı simanız aklımdan çıkmıyordu, iltifatlarımdan utandıÄ?ınızda uzun kirpiklerinizi eÄ?meniz, en esrarlı mücevherlerin pırıltılarını taÅ?ıyan ve geceler boyunca uykularımı kaçıran gözleriniz, öyle bir yemin etmemiÅ? olmama raÄ?men beni size baÄ?lamıÅ?tıÂ?

Sizi unutamıyordum, buradan ayrılırken bana hiçbir cesaret vermemiÅ?tiniz, bu yüzden sizi de arayamıyordum. YapabileceÄ?imi düÅ?ündüÄ?üm en doÄ?ru Å?eyi yaptım ve kendimi iÅ?ime adadım. Hayatımı iÅ?ime adarsam, bir amacım olursa aÅ?kınızın bana verdiÄ?i acıyı unutabileceÄ?i zannettim. Lordlar Kamarası için seyahat etmeye baÅ?ladım. Utanarak itiraf ediyorum ki, sizi unutmak çabasıyla birçok aÅ?k macerası yaÅ?adım ve yaÅ?adıÄ?ım her bir macerada gözüme daha ulaÅ?ılmaz gözüktünüz, dünyadaki hiçbir kadın bana sizin kadar çekici gelmedi. Yine de benden o kadar soÄ?uk ayrılmıÅ?tınız ki, sizin için sıradan bir âÅ?ık olduÄ?unu düÅ?ünüp kendimi üzüyordum.

Tabii ki siz söylemeden önce Marki Edward ile niÅ?anınızın haberi bana ulaÅ?mıÅ?tı.

Mektubunuzu okuduktan sonra, hayatımda en çok arzuladıÄ?ım Å?eye sahip olduÄ?umu gördüm, sizin aÅ?kınıza. Buna raÄ?men, siz benim için hala ulaÅ?ılmazsınız, sizin baÅ?ka bir erkeÄ?in kollarında olmanız düÅ?üncesi öfke nöbetlerine kapılamama sebep oluyor. Ä°ki sene sonra bana aÅ?kınızı itiraf ediyorsunuz, biraz geç kalınmıÅ? bir itiraf olabilir ama yine de sizi suçlamak istemiyorum. Belki de benim daha fazla sizin peÅ?inizden koÅ?mam gerekirdi!

EÄ?er Marki Edward ile niÅ?anlanmanızın asıl sebebi beni yaralamaksa, biliniz ki Caitlin bunu baÅ?ardınız. Å?u anda hissettiÄ?im üzüntüyü size tarif edecek kelime bulamıyorum. Buna raÄ?men, emin olunuz sizi son bir kez görme fırsatını ben de elimden kaçıracak deÄ?ilim. Lütfen bana yeri ve zamanı bildirin, emrinize amade olacaÄ?ım.

Sevgi ve Saygıyla
    Sadık Hizmetkârınız
    Lord Alvaric Abbey

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed May 05, 2010 6:20 am Reply with quoteBack to top

11 Mayıs ��
    Hatfield House

Sevgili ve SaygıdeÄ?er Lord Abbey;

Mektubunuzu aldıktan sonra uzunca bir süre gözyaÅ?larına boÄ?uldum. EÄ?er bana karÅ?ı hislerinizin bu kadar kuvvetli olduÄ?unu bilseydim, sizden kaçmaz, size yüreÄ?imi açardım. Suçlamalarınız da haklısınız, belki de itirafımı size daha önceden yapmıÅ? olsaydım, Å?u anda evleneceÄ?im kiÅ?i siz olurdunuz. Biliniz ki ömrüm oldukça bunun piÅ?manlıÄ?ı ile yaÅ?ayacaÄ?ım.

Yine de sizi son bir kez görebilecek olmam biraz olsun içimi ferahlatıyor. Emin olunuz o kusursuz suretinizi yakından görmek acılarımı bir süreliÄ?ine dindirecektir.

Nerede görüÅ?eceÄ?imize gelince, bu Ã?arÅ?amba günü düÄ?ün alıÅ?veriÅ?i için ailelerimiz ile birlikte ParisÂ?e gideceÄ?iz. Bilirsiniz ki en iyi terziler ve mücevherciler bu Å?ehirde bulunur. Orada Savoy OtelÂ?inde kalacaÄ?ız. GörüÅ?memiz kabul edersiniz ki ayıp sayılacaÄ?ı için gizli yapılacak. Detayları size bırakıyorum, istediÄ?iniz gibi plan yapabilirsiniz. Bir süreliÄ?ine ortadan kaybolmamın ParisÂ?teki karmaÅ?anın içinde belli olmayacaÄ?ını umuyorum.

Birkaç gün öncesine kadar bu yolculuk için ne kadar isteksizdim, Å?imdi ise sizi göreceÄ?im için bir an önce günlerin geçmesi için dua ediyorum. ParisÂ?te görüÅ?mek üzere ma cherie.

En İçten Dileklerimle
    Namütenahi Sizin
    Lady Caitlin Salisbury

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat May 29, 2010 5:05 am Reply with quoteBack to top

18 Mayıs �
    Savoy Otel, Paris

Sevgili Kuzenim Elizabeth;

Tahmin edebileceÄ?in gibi bu mevsimde Paris mükemmel, tatilimiz çok güzel geçiyor. Her gün parklarda dolaÅ?ıyoruz, öÄ?leden sonra Champs-Ã?lyséesÂ?e giderek maÄ?azaları geziyoruz. Annem kumaÅ?ları o kadar uzun inceliyor ki, bazen bana bile baygınlık geliyor.

Bu sıradan haberlerin yanı sıra, asıl sana anlatmak istediÄ?im Å?eyler var. Salisbury ve Deveroux aileleri bizimle birlikte Savoy OtelÂ?de kalıyor. Bazen kendileri ile karÅ?ılaÅ?ıyoruz. DüÄ?ün hazırlıkları çok yoÄ?un geçiyor olmalı, açıkçası yaptıkları alıÅ?veriÅ?leri gördükten sonra ben de düÄ?ünlerini görmek için sabırsızlanıyorum.

Anlatamadan dayanamayacaÄ?ım, Elizabeth. Ä°ki gece önce annem, abim ve eÅ?i Palaris GarnierÂ?e OperaÂ?daki HayaletÂ?i izlemek için gitmiÅ?tik ki, opera arasında, Lady CaitlinÂ?in yukarıdaki locada olduÄ?unu gördüm. Tabii ki Marki Edward onu bu muhteÅ?em gösteriyi izlemesi için getirmiÅ? olmalıydı. Ama yanındaki Marki Edward deÄ?ildi! Bizim sosyetenin ünlü çapkını Lord Abbey operanın kalanı boyunda eÄ?ilmiÅ?, CaitlinÂ?in kulaÄ?ına bir Å?eyler fısıldayıp durdu. Ã?stelik ikisi yalnızdı!

Gecenin bitiminde tabii ki meraktan çatlıyordum, bu yüzden annemlere belli etmeden ikisi locadan çıkana kadar bekledim. Lord AbbeyÂ?in suratında yemin edebilirim ki çarpılmıÅ? bir ifade vardı, Caitlin ise hiç oralı deÄ?il gibiydi. Sonunda LadyÂ?i arabaya bindirirken onları yakalayabildim. Lord Abbey son anda yakalayıp ateÅ?li bir Å?ekilde öpmeye baÅ?ladı, öyle bir yerde durmuÅ?lardı ki ben özellikle merak edip o köÅ?eye gittiÄ?im için görebildim.

Sonraki birkaç saatimi Å?ok içinde geçirdim. Bu romantik bir aÅ?k hikâyesi mi, yoksa çirkin bir ihanet mi bilemiyorum. Gördüklerim bana, Lord AbbeyÂ?in, Lady CaitlinÂ?in peÅ?inde koÅ?tuÄ?u görünümü veriyor. Peki, Lady CaitlinÂ?e ne demeli? Marki Edward kadar yakıÅ?ıklı ve zengin birisiyle evlenmek üzereyken, neden baÅ?ka birisiyle buluÅ?uyor, hala anlayabilmiÅ? deÄ?ilim. Burada en çok Marki Edward için üzülüyorum. Ama elimden gelen hiçbir Å?ey olmaz. EÄ?er gidip gördüklerimi anlatsam, elimde hiçbir kanıt olmadıÄ?ından ben suçlu duruma düÅ?erim. Gördüklerim çok çirkindi, umarım bir daha böyle bir Å?eye rastlamam.

Mektubumu burada bitirmek zorundayım Elizabeth, zira annem Champs-�lysées�e gitmek için beni bekliyor.

Sevgilerimle
    Kuzenin Charlotte

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Aug 29, 2010 11:41 pm Reply with quoteBack to top

26 Mayıs ........
    Deveroux Ã…?atosu

Sevgili KızkardeÅ?im Elora;

Güzel mektubun için çok teÅ?ekkür ederim. DüÄ?ün hazırlıklarının nasıl olduÄ?unu tahmin edebilirsin, sen evlenirken de bir bu kadar uÄ?raÅ?mıÅ?tık. Ama her Å?ey yolunda gibi gözüküyor. Paris'teki karmaÅ?a ve alıÅ?veriÅ?ten sonra yeniden Ä°ngiltere'ye dönmek bana çok iyi geldi. Lakin yine de aklımı kurcalayan bir Å?eyler var. Ve bunları sadece sana anlatabilirim.

Caitlin, Paris'e gittiÄ?imizden beri bir tuhaf davranıyor. Hasta olduÄ?unu düÅ?ünüyorum, ama benim ısrarımla gözüktüÄ?ü hekimler bir Å?eyi olmadıÄ?ını, yaklaÅ?an düÄ?ün heyecanı yüzünden halsiz olduÄ?unu dile getiriyorlar. Yine de ben farklı bir olayın geliÅ?tiÄ?ine inanıyorum. BakıÅ?ları her zaman uzaklarda ve öyle derin düÅ?üncelerle sarmalanmıÅ? ki, ona ulaÅ?amıyormuÅ?um gibi. Ne söylersem etki etmiyor, en güzel hediyeler ve kelimeler yüzünde bir tebessüm oluÅ?turmuyor.

Elora, sen de nazik bir bayan olduÄ?un için, belki benim anlamadıÄ?ım bir Å?eyi anlayabilirsin niÅ?anlımın tavırlarında olan. Onun bu hali beni gerçekten çok üzüyor. En kısa zamanda cevabını bekliyorum.

Daima hizmetindeki kardeÃ…?in
    Marki Edward Deveroux.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Nov 02, 2010 8:49 am Reply with quoteBack to top

30 Mayıs ........
    Park Avenue, Londra

Sevgili Lady Caitlin;

Kuzum, bu size yazdıÄ?ım beÅ?inci mektup. Lütfen artık bana bir cevap verin. Paris'te olanlar için sizden yeniden özür diliyorum, GüzelliÄ?iniz o kadar karÅ?ı koyulmazdı ki, kendimi sizden alamadım. Bana kızgın olmanızı anlıyorum, bu iffetli bir görüÅ?me olacaktı ama, lütfen bir kere daha rica ediyorum, o büyük kalbiniz de beni affedebilmek için bir yer kalmıÅ? olsun yavrum. Zira bütün kainat bir araya toplansa bundan sonra beni sizden uzak tutamaz! Beni sevdiÄ?inizi iyice anladıktan sonra, Å?artlar ne olursa olsun sizi unutup bir baÅ?kasıyla evlenmenize izin verecek deÄ?ilim! Sizin o nazik gözleriniz de kıpırdayan duygular beni adeta büyüledi, bana olan aÅ?kınız ve iÅ?lediÄ?inizi düÅ?ündüÄ?ünüz suçtan dolayı yaÅ?adıÄ?ınız piÅ?manlık, mutsuzluk, ve çaresizlik...

Lütfen kendinizi suçlamayınız, Paris'te olanlar sizin iradenizin dıÅ?ında gerçekleÅ?miÅ?ti, bunu ikimiz de biliyoruz. Lady Caitlin, bunu suçumu telafi edebilmem için yüz yüze konuÅ?alım, benden kaçmayınız sevdiÄ?im, size bütün haysiyetimle söz veriyorum ki, böyle bir olay tekerrür etmeyecek.

EÄ?er bu mektubuma da on gün için de cevap yazmazsanız, beni Hatfield House'da görmeye hazırlanın.

Sevgilerle;
    Daima sizin
    Lord Alvaric Abbey

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Dec 07, 2010 1:31 am Reply with quoteBack to top

20 Haziran .....
    Green Manor, Buckhingamshire

Sevgili kardeÃ…?im Evelina;

SaÄ?lıklı ve huzurunuzun yerine olmasına sevinmekle beraber, Å?u sıralar sizin yanımda olmanızı çok isterdim. Tam da böyle heyecan verici olayların yaÅ?andıÄ?ı sırada, eÅ?iniz ile diplomatik bir görev dolayısıyla Rusya'da olmanız beni gerçekten üzüyor. EÄ?er bursa olsaydınız, yaÅ?anan olaylar ve rezaleti kendi gözlerinizle görme fırsatına eriÅ?irdiniz. Yıllarca sosyete bu olanları konuÅ?acak!

Sizi daha fazla merak ettirmeden anlatmaya baÅ?layayım. Ä°ki gün önce, ayladan beri beklendiÄ?i gibi Marki Edward ile Lady Caitlin'in düÄ?ün öncesi kutlamaları Hatfield House'ta yapılıyordu. Kendimiz de davetli olduÄ?umuz için bütün ayrıntıları size Å?ahsıma ait olarak anlatabildiÄ?im için seviniyorum. Kutlama yapılacak salonlar, öyle bir süslenmiÅ?ti ki, kraliyer sarayı yanında sönük kalıyordu. Sanki Ä°nglitere'nin bütün çiçekleri bu günde Hatfield House'ta toplanmıÅ?tı, her köÅ?eden beyaz kurdelalar ve tüller fıÅ?lırıyordu. Kutlama öncesi yapılan yemekte öyle bir kalabalıkla birlikte o kadar fazla çeÅ?it vardı, ve hepsi de öylesine mükemmeldi ki, Kral bile bundan etiklenmiÅ?ti. Bütün misafirlerin nutku tutulmuÅ? gibiydi. Ayrıca Lady Caitlin'Ä°n gelinlik ile taktıÄ?ı mücevherlere ne demeli! Bu mücevherler yine de gelinliÄ?i gölgede bırakamıyordu. Mösyö Worth, bu gelinlik üzerinde hayatının çalıÅ?masını çıkartmıÅ? olmalı. Kat kat tül, dantel ve saten içinde Lady Caitlin, kesinlikle Ä°ngiltere'de ki gelmiÅ? geçmiÅ? en güzel gelindi, herkes bunu fısıldıyordu. Marki Edward'ta pek yakıÅ?ıklı ve beÄ?enilen bir beyfendi olmasına raÄ?men, gelinin yanında sönük kalmıÅ?tı. Bütün bu karmaÅ?adan sonra adet olduÄ?u üzere, kalabalık bahçeye çıktı. Marki ve Lady'i, kraliyet kilisesine, nikahlarının kıyılacaÄ?ı yere uÄ?urlayıp, herkes onlara yetiÅ?mek için arbalarına binmeye baÅ?ladı. Dört beyaz atın çektiÄ?i araba gözden uzaklaÅ?tıktan sonra, biz de yola çıktık. Bütün yol arabalarla dolmuÅ? gibiydi!

Ä°Å?te sevgili kardeÅ?im, asıl rezalet bundan sonra yaÅ?andı. Yarı yola gelmiÅ?tik ki ne görelim! Marki Edward zavallı sürücüye baÄ?ırıp çaÄ?ırıyor, orta da ne arabanın atları ne de gelin var! Kısa sürede için iÅ? yüzünü öÄ?rendik. Kapalı bir arabayla gelip arabanın önünü kesip gelini kaçırmıÅ?lar, takip edilmemek için de arabanın atlarını serbest bırakıp kovalamıÅ?lar. Kaçıranın ise kim olduÄ?unu öÄ?renince, inanın siz de benim kadar Å?aÅ?ıracaksınız! YakıÅ?ıklılıÄ?ı ve çapkınlıÄ?ı ile nam salmıÅ? saygıdeÄ?er Lord Abbey!

Hemen Lord Abbey ile Lady Caitlin derhal aranmaya baÅ?ladı. Lord Richard bütün adamlarını bu iÅ?e koÅ?tu. Aynı zamanda Kralımız da kendi askerlerinin bir kısmını bu arama iÅ?ine koyup, genel bir açıklama yaptı. Lady Caitlin'i düÄ?ününden kaçıran Abbey'in bulunması konusunda oldukça ısrarcıydı. Ä°lk olarak Newcastle'a baktılar ama tabii ki orada deÄ?ildiler. Genel kanı, yurt dıÅ?ına gittikleri yönünde. Bu sırada Kralımız, Lady'nin masum olduÄ?unu ve iradesi dıÅ?ında kaçırıldıÄ?nı söylemesine raÄ?men ortalıkta dolÅ?an bir sürü dedikodu var. Hatta bir bayan (tabii ki açıktan deÄ?il), fısıltılar la Abbey ile Caitlin'i Paris'te bir operada çok samimi gördüÄ?ünü anlatıp duruyor. Marki Edward ise bizzat aramaların baÅ?ında, Kralın adamları ile Ä°talya'ya gittiler. Söylediklerine göre iyi giyimli bir bay ve bayan geçen gece yarısı Londra'dan Ä°talya'ya giden bir gemiye binmiÅ?.

EÄ?er Lord Abbey Marki tarafından bulunursa, ikisi kesinlikle düelloya tutuÅ?urlar. Ah bir düÅ?ünsene ne rezalet! Å?u sıralar sosyetenin konuÅ?tuÄ?u baÅ?ka bir Å?ey yok. KeÅ?ke sen de burada olsaydın. Cevabını büyük bir hararetle bekliyorum!

Sevgilerle
    KardeÃ…?in Belinda Bedwyar

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Dec 15, 2010 1:43 am Reply with quoteBack to top

22 Haziran .....
    Ä°ngiltere ElçiliÄ?i, Venedik

SaygıdeÄ?er Kayın pederim Lord Richard;

Umarım sizin ve eÅ?iniz Lady Cassandra'nın saÄ?lık durumu son görüÅ?memizden beri iyidir. Keyiflerinizin yerinde olmasını dilesem de, içten içe aramızdaki mesafeye raÄ?men, öyle olmadıÄ?ını sezerek kedere düÅ?üyorum. Sevgili kızınız ile düÄ?ün günümüz de yaÅ?adıÄ?ımız feci olaylar, belki de olabileceklerin en kötüsüydü.

Lakin merak etmeyiniz, Å?u anda kralın askerleriyle birlikte Venedik'e varmıÅ? bulunuyoruz. Tıpkı sizin bana tembihlediÄ?iniz gibi, buraya vardıÄ?ımız da hain Abbey'in izini limanda sürmeye devam ettik. Å?u anda öÄ?rendiklerimiz pek fazla deÄ?il, yine de umut vaat eden bir ip ucu bulduk. Liman iÅ?çilerinden birisi, dün gece yarısından sonra iyi giyinmiÅ? bir bay ile kapalı pelerin giyen birisinin büyükçe bir yattan inip, Å?ehrin içine doÄ?ru gittiklerini görmüÅ?. Yatı limanda aradık fakat bulamadık, gece karanlık olduÄ?u için iÅ?çi, yatın flamasını da görememiÅ?. Fakat içimde ki çılgın hissiyat bunun Abbey olduÄ?unu fısıldıyor kulaklarıma. Yarın sabahtan tezi yok aramalara devam edeceÄ?iz

Bir çok kez söyledim, bir kere daha söylemekte bir sakınca görmüyorum, o hain Abbey'i ne pahasına olursa olsun bulacaÄ?ım ve yapmıÅ? olduÄ?u bu Å?erefsizliÄ?i ödemek zorunda kalacak. Kızınızı, benim sevgili eÅ?imi onun pençesinden kurtaracaÄ?ım. Henüz nikahımız kıyılmadı, malum düÄ?ün günü yaÅ?anan felaketten dolayı, fakat yine de o benim eÅ?imdir!

Å?u anda gece çöktü, askerler de yorgun düÅ?tü. Dinlemek için elçiliÄ?e çekildik. Fakat güneÅ?in ilk yaÅ?am veren ıÅ?ıkları ile aramaya devam edeceÄ?iz. Metin olunuz efendim, bu vaka umutsuzluk ile sonuçlanmayacak!

Saygı ve Sevgilerle
    Damadınız Marki Edward Deveroux

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum