Posted:
Tue Jun 01, 2010 9:17 pm
Firble wrote:
Yav Ä°kinci resimdeki adamın göÄ?sündeki kalp Å?eklindeki aksesuar deÄ?iÅ?ik olmuÅ?. Bu arada o aksesuar mı? Yoksa daha deÄ?iÅ?ik bir Å?ey mi? Açıkçası benim epey ilgimi çekti.
Fular o. Kimse mi görmedi daha önce yahu Yoksa ben mi anlatamadım çizimimde?
Posted:
Sat Jun 05, 2010 3:44 am
Aslında Alenthas'ın çizimlerinden aklıma bir Å?ey geldi. Acaba forumda bir ana baÅ?lık açsak "Projeler" adıyla, kendi üzerinde çalıÅ?tıÄ?ımız yarım iÅ?lerimizi oraya baÅ?lık açarak koysak? Arada bir proje sahibi günceller iÅ?ini ve biz de üstüne yorumlar yapabiliriz. Bu kullanıcılararası fikir alıÅ?veriÅ?leri saÄ?lar ve bizim ürettiklerimizi tek bir forum baÅ?lıÄ?ı altında toplar. Hatta kooperatif iÅ?ler de çıkabilir, birbirimizden yardımlar alırız. Projeden kastım insanın ürettiÄ?i her Å?ey olabilir; bir çizgi roman denemesi, yeni bir diyar, 2d-3d oyun vs.
Olur mu acaba?
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Olabilir.... Belki forum dıÅ?ında sol köÅ?ede de bir baÅ?lık olabilir, eÄ?er tabii öyle bir baÅ?lık yaratmak zor olmayacaksa... Bilmiyorum hangisi daha iyi olur.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
aslında bakanın bakıÅ? açısına göre farklı anlamlar kazanabilen çizimleri severim, zaten senin çizimlerini, daha doÄ?rusu çizim yapma yeteneÄ?ini hayranlıkla takip eden kiÅ?ilerden biri olduÄ?umu düÅ?ünüyorum. Burada da aÄ?açlar dedim hemen, ama sonra saç köklerini de çaÄ?rıÅ?tırıyor diye düÅ?ünmedim deÄ?il. Ã?ünkü bazıları çok ince olmuÅ?, ondan öyle bir izlenim edindim. Ã?ok güzel, deÄ?iÅ?ik bir çizim daha beklendiÄ?i üzere, çizmeye devam...
Hmm agac ama renkler ve golgeler ilginc olmus, hem sanki ozellikle koyu mavi cizgiler cizilmis gibi, ama ayni zamanda dikkatli bakinca agacin golgesi gibi duruyor cizgiler...
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum