Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Karanlık MaÄ?aranın Gizemi...
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Karanlık MaÄ?aranın Gizemi... View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 04, 2004 11:43 am Reply with quoteBack to top

--------------------------------�zel Tapınak Görev Rpsi-------------------------

Rp de Bulunan ve mesaj atma yetkisine sahip üyeler :

Findor : Tapınak BaÅ? Rahibi
    Ã?ilek
    Hoptirik
    Bu macerada Yeminer tarafından Görevlendirilen 3 kiÅ?i yola çıkıyorlar.
    Görev Emiri Bizzat benim tarafımdan alındı.

ilgili mesajlara http://frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2638&start=75&sid=6d917a529f7f0705e6cf85bf668b4109 linkinden ulaÃ…?abilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin Bana özel mesaj atabilirsiniz.

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 04, 2004 11:54 am Reply with quoteBack to top

Yeminer
    Quote:
    GideceÄ?in yer diyarların içlerinde olan büyük bir maÄ?ra findor. Oraya giderken birçok engelle karÅ?ılaÅ?acaksınız ve asıl engel de o maÄ?arada olacak.

Bu maÄ?ranın giriÅ?i 10 kasaba yakınlarındaki karanlık orman olarak bilinen ormandadır. Orasını maÄ?aramı koruması için ve insanların yerleÅ?iminden uzak tutmak için pis varlıllarla doldurdum ve ayrıca orada bir salgın var. Buna karÅ?ı dikkatli olun. Gerekli Å?eyleri alın ve o ormana gidin. Ormanda maÄ?aranın giriÅ?ini bulun ve oradan içeri girin. Sana vereceÄ?im bu haritada gideceÄ?iniz yer kabaca iÅ?aret ediliyor fakat gerçekten orayı bulmak için maÄ?aralarda karÅ?ılaÅ?acaÄ?ınız karanlık kiÅ?inin sözüne uyun. Ama dikkatli olun. Her zaman doÄ?ru söylemez.

*Findor elinde bir parÅ?ömenin belirdiÄ?ini fark eder, bu parÅ?ömende kabaca bi harita ve bira daha ayrıntılı bir orman haritası vardır.. Findor yer altındaki tünelleri gösteren haritaya bakar ve takip etmeleri gereken yolun bu olduÄ?unu anlar.*

Findor Ä°lahi sesi iÅ?itti ve pür dikkat kendini sese verdi...
    bir süre açıklamayı dinledikten sonra Elinde beliren parÅ?omen dikkatini çekti.
    Bu bir harita idi. Gidecekleri yer kabaca iÅ?aretlenmiÅ?ti Findor içinden bir çok Å?ey geçiriyordu haritayı inceledi ve düÅ?üncelere daldı.
    Kafasında planlar yapıyordu.
    Hemen harakete geçti duyduÄ?u ses onu bir nebzede olsa korkutmuÅ?tu ama zaten kendisi korkuların adamıydı..
    bir çok yaratık ve salgın hastalıklar " hazırlanmalıyız" dedi kendi kendine ve hemen çalıÅ?ma odasına gitti diyarlarda hüküm sürerken topladıÄ?ı Å?ifalı otları ilaçları ve iksirleri düzenledi kendine hazırladı..
    Å?imdi diÄ?erlerine haber vermenin sırası idi.
    odadan çıktı ve Miria yı bulmak için aranmaya baÅ?ladı onu hizmetkarlarına buldurabilirdi ama artık görev onun omuzlarında idi en ufak ayrıntısını bile kendisi ayarlamak zorunda idi.
    Ä°leride OturmuÅ? olan miria yı fark etti ve yanına ilerledi..
    Yanına geldiÄ?inde" Zamanı geldi gitmenin zamanı geldi eski dostum " dedi ve açıklamaya baÅ?ladı" atılacaÄ?ımız görev oldukça tehlikeli ve bu yüzden burdayız biliyorsun gideceÄ?imiz bölgede bir çok ne olduÄ?u belirsiz yaratık ve salgın hastalıklar mevcutmuÅ? bunun için hazırlanmalısın ben 3 kiÅ?ilik bir Å?ifa çantası hazırladım ama yanına almak istediklerini söylersen yardımcı olabilirim silahın kesinlikle olmalı zırh istersen temin edebiliriz ve diÄ?er Å?eyler benimle gel istersen konuÅ?alım ve kararlaÅ?tıralım ayrıca adarmin e de haber verelim oda bu yolda bizimle birlikte gelicek " dedi ve kızın suratına baktı.

Rp DıÅ?ı:
    Adarmin : hoptirik
    Miria : Ã?ilek
    Yol için yapılan hazırlıkların ayrıntılı bir Å?ekilde yazılması rica olunur yanınızaaldıklarınız vb gibi Å?eyler ileride bizim hayatımıza etki edicektir sevgilerimle...

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    hoptirik
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 04, 2004 8:54 pm Reply with quoteBack to top

Adarmin tapınaÄ?a geldiÄ?inde orda duran findor ve kızı görmüÅ?tü onlara doÄ?ru yöneldi ve yanlarına gittiÄ?inde selam vererek findor a " Efendim Karargah yapımı güzel gidiyor ben yol için hazırım gerekli Å?eyleri temin ettim ne zaman yola çıkıcaz " der
    Back to top View user's profileSend private message
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 04, 2004 9:05 pm Reply with quoteBack to top

"tamam adarmin sen ve miria beklemede kalınben sizi haberdar edicem yola çıkmamız çok fazla zaman almaz ben Å?imdi sensei inin yanına gidiyorum yol hakkında nbilgi alıp bazı Å?eyleri konuÅ?mamız gerekli " dedi ve arkasını dönüp yürümeye baÅ?lar..

Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 12:12 am Reply with quoteBack to top

Miria sevinçle doldu.Artık intikam alma, nefreti kusma zamanı gelmiÅ?ti.Hemen yolculukta yanına alacaÄ?ı Å?eyleri düÅ?ündü.Bir zırh giymesi Å?arttı.Nelerle karÅ?ılaÅ?acaÄ?ını tahmin edebiliyordu ama kesin olan birÅ?ey yoktu.Bir yay istiyordu.Å?öyle eskiden kullandıÄ?ı gibi büyük ve ihtiÅ?amlı bir yay.Okları ise özel tasarlanmıÅ? uçlarında zehir olanlardan...Mutlulukla silkelendi hazırım dedi.Ve son bekleyiÅ? baÅ?ladı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 12:44 am Reply with quoteBack to top

Bu son bekleyiÅ? sırasında daha fazla düÅ?ünme zamanı bulmuÅ?tu MÄ°ria ve yanına alcaklarının yetersiz kalacaÄ?ını anladı.Kendinde de deÄ?iÅ?iklik yapması gerekiyordu böyle salkım saçak savaÅ?a gidemezdi.AyaÄ?a kalktı "hazırlıklar için karargaha gidiyorum" dedi Adarmin'e.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 4:46 am Reply with quoteBack to top

Adarmin findor un odasına gitti ve kapıdan içeri daldi.
    " Efendim miria selamlarım ben yol için hazırım " dedi ve gülümsedi..
    Back to top View user's profileSend private message
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 4:53 am Reply with quoteBack to top

Miria da Adarmin'i selamladı ve "madem hazırız artık beklemenin bir anlamı yok" dedi. AyaÄ?a kalktı Findor'a baktı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 5:06 am Reply with quoteBack to top

Findor istifini bozmadan " Adarmin ve Miria benimle efendimin yolunda bu yolculuÄ?a çıkmaya seçildiniz eÄ?er yolda baÅ?ınızabir Å?ey gelirse tapınak bundan sorumlu artık maceramıza baÅ?lıyıcaz Å?imdi gidin ve odalarınızda dinlenin yarın akÅ?am üstü yola çıkıcaz.." dedi

Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 5:12 am Reply with quoteBack to top

Miria hiçbirÅ?ey söylemeden Findor'un odasından çıktı kendi odasına doÄ?ru yöneldi. Odasına giderken sabırsızlanıyordu yarın olması için. Odasından içeri girdi yataÄ?ına uzandı ve derin düÅ?üncelere daldı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 7:13 am Reply with quoteBack to top

Miria yataÄ?ına yatmıÅ? sonraki günü düÅ?ünüyordu. Sonraki günlerin getireceÄ?i heyecanları düÅ?ünerek mutlu bir Å?ekilde uzanmıÅ? yatarken oda bir anda karardı... DoÄ?al olmayan bu karanlık Miria nın içindeki tüm neÅ?eyi almıÅ? ve içini korku ile doldurmuÅ?tu. BirÅ?ey vardı iiçeride, kadim, kötü birÅ?ey.. Bunu benliÄ?inin her tarafında hissediyordu. Korkudan bedenini adrenalin deposuna dönmüÅ? kalbi çok daha hızlı atar olmuÅ?tu. Miria hızla yataÄ?ından kalkmaya çalıÅ?tı fakat hareketleri istediÄ?i kadar hızlı deÄ?ildi. Ä°stemeden de olsa titriyordu. Karanlıkta hiçbirÅ?ey göremiyordu, adeta dizlerinin baÄ?ı çözülmüÅ?tü ki karanlıÄ?ın içinden bir cisim belirmeye baÅ?ladı. Kapkara odanın ortasında kıpkızıl parlıyordu.. IÅ?ıÄ?ı sadece kendisini aydınlatıyor ve Miria ya boÅ?lukta bu varlıÄ?ın karÅ?ısında asılı kalmıÅ? hissi veriyordu. Varlık yanan bir adam benziyordu alevleri çoktan tükenmiÅ? ama hala dayanılmaz ısıyla sımsıcak ve ihtiÅ?amlı...

Miria o anda kimin karrÅ?ısında olduÄ?unu anladı ve dizleri üzerine çöktü.. Dizlerinin yere deÄ?mesini beklerdi fakat artık yeri hissetmiyordu. Sanki koca uzayda sadece karÅ?ısındaki ve kendisi vardı.

"Yolunuz uzun ve tehlikeli olacak kadın... Eminim bunun için sabırsızlanıyorsundur ama bu sabırsızlıÄ?ın hata yapmana sebep olmasın. KaranlıÄ?ın kutsaması üzerinizde fakat asla haat yapma lüksünüz yok " Sesler her taraftan geliyordu.. tüm benliÄ?ni sarıyore,içini korku ve huÅ?u ile dolduruyordu..

"yaklaÅ? kızım" dedi Yeminer'in bariton sesi.. Bu sese itiraz etmek, karÅ?ı koymak imkansızdı. Miria ayaÄ?a kalkmak, koÅ?mak istiyordu fakat bunu yapamdı... ayakları üzerinde yavaÅ?ça sürünerek kötülüÄ?ün vücut bulmuÅ? haline yaklaÅ?tı. AttıÄ?ı her adımda etraf daah da ısınıyor, korku daha da dayanılmaz bir hal alıyordu ama aynı zamanda bunda Miria ya çekici gelen pis bir kutsallık, iÄ?renç bir adanmıÅ?lık ta vardı.. O an bu iÅ?kenceden hoÅ?landıÄ?ını fark etti Miria, acı çekmek hoÅ?una gidiyordu, belki tüm varlıÄ?ı yok olacaktı ama geri dönmeyecekti...

Karanlık varlıÄ?a doÄ?ru elini uzattı.. artık gücünün kalmadıÄ?ını biliyordu, ona ulaÅ?amıyacaktı ki karanlık varlık alevler içindeki kolunu ona doÄ?ru uzattı ve basit bir el hareketi ile onu çaÄ?ardı. Miria bir anda kendisini onun yanında buluvermiÅ?ti fakat vücudundaki yıkım inanılmaz boyutlara ulaÅ?mıÅ?, acı dayanılmaz olmuÅ?tu, Miria çıÄ?lık atmamak için dudaklarını ısırmıÅ? ve kendi kanını tatmıÅ?tı fakat bu biek ona engel olamıyordu... Yeminer'in kavrulan eli Miria'nın saÄ? koluna dokudu... O an sonunun geldiÄ?ini hissetti Miria.. kolu tamamen kavrulmuÅ?tu, iÄ?renç yanık bir görünüm almıÅ? ve verdiÄ?i acı ile Miria ya sonsuz acılar vermiÅ?ti. Bu dokunuÅ?tan sonra Yeminer az önceki çaÄ?ırma hareketinin tersini yaptı ve Miria uzaklaÅ?tı, kolundaki dayanılmaz acılarla birlikte ve Yeminer de yok oldu.. Oda tekrar hafif loÅ? haline dönmüÅ?tü fakat Miria artık çıÄ?lıÄ?ını tutmanın gereksiz olduÄ?unu biliyordu. DayanılÅ?maz acıyı bastırmaya çalıÅ?madı.. Tam çıÄ?lık atacaktı ki acıdan bayıldı.

Miria'nın saÄ? kolu neredeyse yok olacak Å?ekilde kavrulmuÅ?u ama zaman geçtikçe bu yanık geçiyor onun yerine normal boyutlarında yaralanmamıÅ? bir kol alıyordu fakat rengi, kolunun rengi tamamen farklıydı. Mirianın saÄ? dirseÄ?inden aÅ?aÄ?ısı kıpkızıldı adeta alevden bir eldiven giymiÅ? gibi. Bu deÄ?iÅ?im sadece birkaç dakika almıÅ?tı ama bu deÄ?iÅ?im esnasında çektiÄ?i acı hayatı boyunca çektiÄ?ine eÅ?deÄ?erdi.

Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 10:57 pm Reply with quoteBack to top

Miria kendine geldiÄ?inde korkusunun geçtiÄ?ini farketti. Olan biteni anlamaya çalıÅ?ıyordu ki kolundaki renk deÄ?iÅ?imi tekrar dikkatini çekti.Ne kadar baygın kaldıÄ?ını bilmiyordu ama kolundaki kızıllık hala aynıydı ve uzun bir süre de geçeceÄ?ini sanmıyordu. Neler olduÄ?unu iyice anlaması için Findor'un yanına gitmeye karar verdi. Tüm gücünü topladı odadan çıktı. DüÅ?ünceli düÅ?ünceli ve yavaÅ? adımlarla Findor'un odasına geldi.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:08 pm Reply with quoteBack to top

Findor kapıdan içeri giren miria yı fark etti..
    onun gözlerine bakınca içindeki dehÅ?eti geçirdiÄ?i korkunç geceyi görebildi hissetti hemen ona yaklaÅ?tı göz koluna takıldı masasına oturdu ve " kolunu uzatırmısın neler olduÄ?unu bana anlat " dedi

Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:16 pm Reply with quoteBack to top

Miria kolunu uzattı ve "hatırladıÄ?ım tek Å?ey karanlık ve korku" dedi. "Bide havada asılıydım sanki hiçbir Å?ey hissetmiyordum. Acı bir ara inanılmaz hoÅ?uma gitti ama sonrası dayanılmaz geldi ve kendimi uzun boÅ? bir karanlıkta buldum" dedi tüm hatırladıÄ?ı bunlardı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:25 pm Reply with quoteBack to top

"Yola çık rahip.. gecikmeyin... dikkatli gidin ve etraftan geleceklere karÅ?ı dikkatli olun. Hediyelerimi sorgulÅ?amayın, azabımı da." diye yankılandı Yeminer'in sesi rahibin kafasında... Ne istediÄ?i açıktı... Rahip dünyadaki herkesten daha iyi anlıyordu Yeminer'i fakat onun da bir sınırı vardı. Neden bu kadar acil gitmeleri gerektiÄ?ini anlamıuyordu fakat itaat edecekti.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum