Author |
Message |
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 13, 2005 9:44 pm |
|
Ä°lyamain griffona sarılmayı bırakır ve arkasından gelen sesi dinler gözleri göremiyodu ama kulakları ile anlamıÅ?tı..Bu yeni gelen elfti..
Sesin geldiÄ?i yöne doÄ?ru kafasını çevirdi , ancak görebildiÄ?i tekÅ?ey uçsuz bucaksız bir karanlıktı.
"pardon hanımefendi , onkasabaya nasıl gidebilirim?Bir binekle beraber?"
Kadın ses üzerine cevabı aklında düÅ?ünmeye baÅ?ladı.On kasaba neredeydi?Logan bir ara yolu tarif etmiÅ?ti , ona her ihtimale karÅ?ı bir haritasını vermiÅ?ti. Ancak bu uzun süre önceydi.Ah..Logan'ı nasılda özlüyordu.Duyguları çok yoÄ?undu.Sonra duygularını açıÄ?a vurmamak için ifadesini sertleÅ?tirdi.
"Odamda bir tane haritası olmalıydı , bir bineÄ?ide ahırdan bulabilirsiniz.Siz bineÄ?inizi hazırlarken bende size haritayı getireyim." dedi ve merdivenlerden yavaÅ?ca yukarıya çıkarak odasına doÄ?ru yürümeye baÅ?ladı.
Rp DıÅ?ı : Gorath çeÅ?itli nedenlerden dolayı rplere katılamıyor.Onun rpsini kendi izni ile ben yazdım. |
_________________ They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 13, 2005 9:53 pm |
|
Archand kadın gittikden sonra atların olduÄ?u yere doÄ?ru yol almaya baÅ?ladı.Atların sesini biraz ilerledikden sonra duymaya baÅ?ladı.Ahıra doÄ?ru iyice yaklaÅ?tı ve içerideki atlara baktı.2 beyaz ve bir siyah olmak üzere 3 tane at vardı.Bunlardan bir tanesi normal atlardan biraz daha büyükce idi.Beyaz bir rengi vardı.Archand ata doÄ?ru yaklaÅ?tı ve elini atın burnuna sürttü.Sonra yelesini okÅ?adı.At baÅ?ını eÄ?di korucuya doÄ?ru. "Güzel kız..."diye seslendi ata doÄ?ru Archand. Sonra bir köÅ?ede yerde duran eyerlerden biraz büyükçe olanını seçip ata giydirdi.Eyerlerden tutarak atın önünde yürümeye baÅ?ladı.
Az sonra kadının griffonla beraber olduÄ?u yere geldi.Orada ne kadından , nede griffondan bir iz vardı.Sadece merdivenlerin bir basamaÄ?ında biraz yıpranmıÅ? bir parÅ?ömen vardı.Rulo Å?eklinde düzgünce katlanmıÅ?dı.
Haritayı cebine koydu ve atıyla beraber yola doÄ?ru hareket ettiler.Ã?imlik bir yerde idiler.Hala tapınaÄ?ın dibindeydiler.İçerisinde bir huzurla beraber katediyordu her adımı.Gözleri neÅ?eyle etrafa bakıyordu.YemyeÅ?il zemin üzerinde yürümek hayat veriyordu ona.Sonra birden birisini farketti.Bir kadın.Banklar üzerinde uzanmıÅ? , zırhlı bir kadın.Atını durdurdu ve indi.YavaÅ?ca kadına doÄ?ru yaklaÅ?tı.Kadın uyuyordu.
"Hanımefendi , iyimisiniz?" |
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Mar 15, 2005 3:09 am |
|
"Hanımefendi , iyimisiniz?"
Illyra birden sesle irkildi ve kalktı, karÅ?ısında bahçede kızlan berbaer gördüÄ?ü elf vardı. sonra kendni zorlayarak konuÅ?tu "iyiyim teÅ?ekkür ederim". uzun bacaklarını banktan aÅ?aÄ?ıya uzattı. sonra ayaÄ?a kalktı "nereye gidiyorsunuz?" |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 15, 2005 3:16 am |
|
Kadının doÄ?ruluÅ?unu izledi.
"nereye gidiyorsunuz?"
Kadının bu sorusu karÅ?ısında biraz afallayan korucu , istifini bozmadan cevaplamaya çalıÅ?tı.
"IÅ?ıÄ?ımı bulmaya gidiyorum hanımefendi.Lordumun , Oren'in ıÅ?ıÄ?ına gidiyorum.Å?övalyenin yanına gidiyorum."dedi.
Sonra kadını süzmeye baÅ?ladı. Bir savaÅ?cıya benziyordu.Giyimi ve hatlarıyla beraber.
"Sanırım bir savaÅ?cısınız.Ä°sterseniz bana eÅ?lik edebilirsiniz.Bu çaÄ?rı , bütün adalet savaÅ?çılarına yapılmıÅ?tır kanaatimce.IÅ?ık , bütün adalet daÄ?ıtıcılarına bir hediyedir.Ve isterseniz , bana katılıp kendi ıÅ?ıÄ?ınızı bulabilirsiniz" dedi ve kadının cevabının ne doÄ?rultuda geleceÄ?ini düÅ?ünmeye baÅ?ladı. |
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Mar 15, 2005 3:26 am |
|
Illyra bir an yüzünde hiç bir kıpıtrı olmadan elf e baktı. sonra gülmseyerek "evet bende geliyorum" dedi" sonra ekledi "hadi benim atımı almaya gidelim" |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Mar 15, 2005 4:15 am |
|
"Tabiiki hanımefendi" dedi ve kadının ani kararı üzerine birkez daha Å?aÅ?ırdı.Ä°nsanların ne yapabileceklerini hala kestiremiyordu.Ne kadarda garip diye düÅ?ündü.
Atına atlayıp yavaÅ?ca kadını takip etmeye baÅ?ladı.On kasabaya gitmeye can atıyordu.O Å?övalyeyi bulacak , ıÅ?ıÄ?ını bulacaktı.Heyecanlanmaya baÅ?lamıÅ?tı.Beklemek , onun için en büyük cezalardan bir tanesiydi... |
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Mar 16, 2005 1:40 am |
|
Illyra yürüyerek ahırlara doÄ?ru gitti. kendi bembeyaz atını buldu, önce yanına yakÅ?altı ve onu okÅ?ayıp öptü sonra atına "evet finney" dedi "uzun bir yolculuÄ?a çıkıyoruz keyiflisin deÄ?ilmi?" finney keyifle kiÅ?nedi "peki öyleyse" diyen Illyra eÄ?eri aldı ve atının üzerine yerleÅ?tirdi. sonra onu ahırdan dıÅ?arı çıkarttı ve onaltı karıÅ? boyundaki atına binerek elf e döndü "ben hazırırm artık gidelimmi? çünkü sabırsızlanıyorum" |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 16, 2005 3:52 am |
|
Korucu "pekala!" dedi ve atını hareketlendirmeye baÅ?ladı.Yolda yol uzun bir aldıktan sonra kemerinde asılı olan haritasını çıkarttı ve yolu tekrar inceledi.
YaklaÅ?ık 10 kilometre kadar ileride yol ayrımı vardı ve onlar soldan giden yolu takip edeceklerdi.Onkasabaya varmalarıda yaklaÅ?ık bir tahminle 2 günlerini alacaktı.Atının hızını biraz artırdı.Sonra kadını gözucuyla baktı.Biraz arkasında kalmıÅ?tı.Atını yavaÅ?lattı.
"Hanımefendi , biraz hızlı olursak , 2 saat sonra yol üzerinde kamp kurabileceÄ?imiz uygun bir yer var."dedi ve atının hızını tekrar artırdı. |
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Sufferly
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 16, 2005 6:20 am |
|
Rp dıÅ?ı : Bundan bir önceki yaptıÄ?ım rp silinirse sevinirim.
Korucu "pekala!" dedi ve atını hareketlendirmeye baÅ?ladı.Yolda bir süre ilerledikten sonra kemerinde asılı olan haritasını çıkarttı ve yolu tekrar inceledi.ParÅ?ömen biraz eskimiÅ?ti ama haritanın çizgileri çok belirgindi.Ã?izgilere bir zarar gelmemiÅ?ti.Kendi diyarından uzak bu çizgiler...
Biraz ileride bir yol ayrımı vardı.Gidecekleri yol sol taraftakiydi.Korucu kadına baktı ve "hanımefendi , tahminimce 3-3.5 saatlik bir mesafemiz var.EÄ?er biraz daha hızlanırsak 1 saat daha erken gidebiliriz."dedi.Atını biraz daha hızlanırdı ve ıÅ?ıÄ?ına doÄ?ru daha erken varma kararını uygulamaya baÅ?ladı. |
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Mar 18, 2005 1:48 am |
|
Illyra da elf e ayak uydurdu. sonra ona hep içinden elf dediÄ?ini farketti. halbuki adını söylemiÅ?ti, parıldayan ay ormanından geldiÄ?ini söylemiÅ?ti. evet adı Archand tı. adını hatırladıÄ?ı için rahatladı. sonra atını çok daha hızlı sürmeye baÅ?ladı. Lord Oren adına ıÅ?ıÄ?ı daÄ?ıtacaÄ?ı için çok mutluydu... |
|
|
Horcoel_Baator
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Apr 06, 2005 4:38 am |
|
Adalet..
Kapı birden gıcırtı ile açılmaya baÅ?lamıÅ?tı..Genç savaÅ?çı garip bir hisse kapılıp beklerken kapı gittikçe açılıyor..Ve açıldıgı yerden ıÅ?ıklar saçarak savaÅ?çının gözlerini kamaÅ?tırıyordu..Ä°stemsizce elleri ile gözlerini koruyan savaÅ?çı ıÅ?ıÄ?a..ıÅ?ıÄ?ın kaynaÄ?ına doÄ?ru bir iki adım attı..Görmek istiyordu bu ıÅ?ıgın nedenini..Kapı..O kadar yakınında idi ki..KeÅ?ke ıÅ?ık bu kadar parlak ve rahatsız edici olmasaydı..Ancak yinede yılmamıÅ?tı savaÅ?çı..Bir adım..Bir adım daha..Kapıya ulaÅ?mak üzereydi..Son bir adım diye düÅ?ündü ve kapıdan geçecek olan adımı attı..tam bu sırada ise..
Kapı gürültü ile kapanmıÅ?tı..Ve..Artık..
Artık ıÅ?ık yoktu..
Kısa bir sessizlık hakim oldu bir an havaya..Sonrası ise..
Ä°Ä?renç bir çıÄ?lık Vladek in istemsizce dizleri üzerine çöküp kulaklarını kapatmasına neden olmuÅ?tu..Neler oluyor diye düÅ?ündü savaÅ?çı..Tüm bunlar niye..Neden..
Ã?ıÄ?lıklar gittikçe azaldı..Azaldı..Vladek yavaÅ?ça gözlerini ve kulaklarını açtı..Burası..Burası artık o garip oda deÄ?ildi..Burası daha çok..
Kendi eviydi..
SavaÅ?çıyı Å?aÅ?kınlıÄ?a uÄ?ratacak bir manzara söz konusu idi..Babası ve annesi gözleri önünde yaÅ?ıyordu..Ve evlerine dadanan serseriler..Ä°Å?te o andı..Babası ile annesinin öldüÄ?ü o an..Zavallı kaderinin deÄ?iÅ?tiÄ?i o an..Serseriler yaylarını gerip zengin anne ile deneyimli komutan babaya niÅ?an almıÅ?lardı..Ve oklarını serbest bıraktılar..
Vladek için zaman yavaÅ?lar gibiydi..Oklar havada ilerledi ilerledi..Babası ile annesine tam saplanacakken durdu..HerÅ?ey durdu..Havadaki toz parçaları..Serseriler..Annesi ile babasının agzı açık duruÅ?u..herÅ?ey durmuÅ?tu..
Sadece ortada kılıcı ile kendisinin durdugunu farketti..Bir an kendi küçüklüÄ?üne baktı..Ve annesi ile babasına..Ve yeri göÄ?ü inleten bir ses duydu kafasında..
[/i]Seçimini yap ya burada annen ile babanın ölümünü engelleyip kendi varoluÅ? nedenini yokedersin..Yada olması gerekenin olmasına karıÅ?massın..Adalet in ne olduguna sen karar ver savaÅ?çı..Ailenin yaÅ?ayıp yaÅ?amamasımı..Yoksa senin ilerde yardım edip kurtaracagın nicelerinin yaÅ?amımı..
Unutma V'ladek ''Adalet dengedir..Adalet olması gerekendir..DoÄ?ru olandır..Adalet olacakları bilmektir..Yönetmek deÄ?il..Ve bazen adaleti saÄ?lamak için kan dökmek gerekir.. |
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..'' |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 2:43 pm |
|
GümüÅ?yüz hissediyordu yakında birÅ?eyler olcaÄ?ını çok büyük Å?eylerin deÄ?iÅ?eceÄ?ini biliyordu...
Ama ne olursa olsun,ne çıkarsa cıksın Lord Oren 'e saÄ?dık kalacaktı,iyiliÄ?e saÄ?ıdık kalacaktı.
Belki büyük deÄ?iÅ?iklikler olcak ama yinede o Lord Oreni her Zaman kalbinin tamanında barındıracaktı...
Ã?ünkü inanç,sözle deÄ?il dua la deÄ?il ,kalple inanarak olur. |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 3:53 pm |
|
Gece etrafı sarmalamıÅ?tı. Harbormm yorulmuÅ? dizleri üzerine çöktü. Kurtulmak, onun için bir mucize olmuÅ?tu sanki.
Ve o ork taburları... KarÅ?ı koyulması yetrince güçtü. 10 kasaba o kadar iyi savunmaya sahip deÄ?ildi. Yıkılması pekte uzun sürmezdi.
Tapınak Koruyucuları efendim, sizin yolunuzdan sonsuza kadar ilerleyecekler. SavaÅ? zamanı geldi. Ve 10 kasaba yalnız kalmayacak Lordum. Bundan Å?üpheniz olmasın.
Cüce savaÅ?çısı bu düÅ?ünceler içersindeyken ay ıÅ?ıÄ?ında gümüÅ?ümsü, parlayan birÅ?ey dikkatini çekti. El yordamıyla dizleri üzerinden kalktı. Bitkin ayakları üzerinde parlayan cisime doÄ?ru ilerledi..
"Aman Tanrım!" dedi Harbormm kasvetle.
GümüÅ? kuÅ?tüyü. Bu Tapınak Lideri sembolü idi..
Ama burda ne arıyordu ki? Bunun tek bir cevabı vardı. Ve cüce savaÅ?çısı da bunu tahmin edebiliyordu.
"Olamaz!!"
Fakat bu gerçekti. Horcoel kasabadan ayrılmıÅ?tı.
"Demekki bu yönden ilerlemiÅ?. Sanırım bir ihanete daha uÄ?radık." dedi hüzün dolu bir sesle. Å?övalyelere ne olmuÅ?tu böyle? Beklenmedik süprizlerle doluydu hepsi.
"Ne olursa olsun, sizi bırakmayacaÄ?ım Lordum
Yerdeki Oren sembolünü aldı ve plaka zırhının ortasına yerleÅ?tirdi. Ve Thorgoriath' a doÄ?ru yoluna devam etti... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 01, 2006 8:07 pm |
|
lord_ariakan wrote: |
Morowinn güç bela atından indi.Zorlukla nefes alıp veriyordu.Vücundaki yaralar onu çok rahatsız ediyordu.Adam oldukça yetenekli bir savaÅ?çıydı fakat orkların hain pususundan zorlukla kurtulabilmiÅ?ti.Artık azraille olan savaÅ?ını yavaÅ? yavaÅ? kaybettiÄ?ini hissedebiliyordu.
Yere uzandı ve eski moda zırhına ve üzerinde rünlerin bulunduÄ?u kadim kılıcının eskimiÅ? kınına baktı.Yüzünde hafif bir gülümseme belirdi.Eski savaÅ?larının hatırası geldi gözünün önüne.Sanki hepsi hiç yaÅ?anmamıÅ? uzak birer hayal gibiydiler.Uzun kumral saçlarını ygözlerinin önünden çekti ve aÄ?zındaki kanları silmek için uÄ?raÅ?tı.Masmavi gözleriyle son bir kez gece göÄ?ünü tarayıp yıldızlara bakmak için güç bela baÅ?ını kaldırırken gözleri tek birnoktaya sabitlendi..
Ã?nünde büyük bir tapınak duruyordu.Tanrı Orene adanmıÅ? bir tapınak.Güç bela tapınaÄ?a ılaÅ?tı ve kapıyı çaldı.İçeriden bir ses gelmesini umarak... |
|
_________________ " Let My Heart Go " |
|
Back to top |
|
|
Swain
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 04, 2006 1:04 am |
|
Artık yaklaÃ…?mıÅ?tı. Hissedebiliyordu.. Tam kalbinin üstündeki “tüy” dövmesinin giderek yandıÄ?ını.. Ama bu önemli deÄ?ildi. Uzun zamandır yoldaydı ve sonunda varmak üzereydi Lord Oren’in tapınaÄ?ına. Bu güne kadar ne yaptım Oren’in hizmetkarı olmaya layık olabilmek için diye düÅ?ündü kendi kendine.. Birden hayatı gözlerinin önüne geldi. Ã?ocukluÄ?unu ve ergenlik dönemini hatırladı. O güne kadar anlam veremiyordu bu dövmeye oraya nası yapıldıÄ?ı nasıl oluÃ…?tuÄ?u hakkında en ufak bir fikri bile yoktu. Annesini her zaman bir meleÄ?e benzetmiÃ…?ti ve onu çocuk yaÃ…?ta kaybettiÄ?i için onun hakkında tek hatırladıÄ?ı her zaman “Tanrıların adaletine güven yavrum” demesiydi. Bu cümle zamanla beynine kazınmıÅ? ve adeta hayatının anlamı haline gelmiÃ…?ti. Haksızlık olarak gördüÄ?ü her olaydan sonra kendini yatıÅ?tırmak için bu sözü söylerdi kendi kendine ve dinmesini beklerdi engin öfkesinin. Adalet tanrısının yanlıÅ? bir Ã…?ey yapmayacaÄ?ını biliyordu çünkü.. tüm benliÄ?iyle inanıyordu buna..
Kendisini bir türlü inandıramamıÅ?tı tüm bu adalet saçmalıklarına ta ki o gün gelip çatana kadar.. Kader sonunda ömrü boyunca kin ve nefret duyduÄ?u insanı karÃ…?ısına çıkarmıÅ?tı. YaÃ…?amı boyunca onun yaptıklarının utancıyla yaÃ…?adı.Ve hesap sorma günü gelip çatmıÅ?tı. Elinden gelse damarlarında babasına ait ne kadar kan varsa boÃ…?altacaktı. Onun kanını taÃ…?ımaktan utanç duyuyordu. Ama sonunda tanrılar onu kendi elleriyle yakalayıp adalet adına öldürme onurunu ona bahÃ…?etmiÃ…?lerdi. O vakit gerçekten inanmıÅ?tı Lord Oren’in adaletine ve yüceliÄ?ine. Ä°lk kez babası tanrıların adaletine hesap verirken hissetmiÃ…?ti dövmesinin yandıÄ?ını yoksa acıyan kalbimiydi.. Bilmiyordu. Dizleri üzerine çöktüÄ?üne kalbinde hissettiÄ?i o tuhaf Ã…?evkat kırıntıları adeta yüreÄ?indeki çaÄ?layanları dindirmiÃ…?ti. BaÃ…?ını kaldırdıÄ?ında gördüÄ?ü zifiri karanlıÄ?ın içinde görünen bir çift ela göz onu gömüldüÄ?ü karanlıktan çıkarıp almıÅ?tı. Daha sonra babasına duyduÄ?u hırsın ve kinin körelttiÄ?i bilinci yerine yavaÃ…? yavaÃ…? gelirken Ã…?u sözleri iÃ…?itti ve irkildi istemsizce “Günahlarının cezasını çekti. Ruhu huzur bulsun.” Bu gözleri tanıyordu.. Yargıç Larin.. tanıyordu bu suratı.. ilk kez ona öfke duydu. Ve azından Ã…?u kelimeler döküldü bir fısıltı halinde.. hayır hayır daha çok bir tıslamaya benziyordu sesi. “Cehennemde kavrulsun!”
Kılıcındaki kanı silerken yaÅ?adıkları gözünün önüne geldi. Kalbine kılıcını sapladıÄ?ı anki o boÅ? bakıÅ?ı hiçbir zaman unutmayacaktı. Unutamazdı..
Yargıç Larin’in hayatına girmesi onun yaÃ…?amını kökten deÄ?iÃ…?tirecek olayların baÃ…?langıcı olmuÃ…?tu. Onu kendi oÄ?lu gibi koruyup gözetti. Ã…?imdiye kadar olan eÄ?itiminde büyük payı vardı. Babası gibi sevmiÃ…?ti onu ve ölürken sarfettiÄ?i sözler onu Oren’in yanıbaÃ…?ına kadar getirmiÃ…?ti. “IÃ…?ıÄ?ı takip et o sana yol gösterecektir evlat. O ıÅ?ıkla yardıma muhtaçlara el uzat ve adalet daÄ?ıt. Artık…” cümlesini bitiremeden kollarında can vermiÃ…?ti yaÃ…?lı Paladin.. yorgun ve yaÃ…?lı bedeni izin vermemiÃ…?ti cümlesini tamamlamasına. Ama artık ne yapması gerektiÄ?ini biliyordu. Larin’in ardından yas tutmayacaktı. Zaten o da bunu istemezdi. “Hiçbir zaman ölülerin arkasından yas tutma. Hayatları boyunca yaptıkları onları ya cezalandırır ya mükafatlandırır. Ã?lüm bu dünyanın sonu olabilir ama bilmediÄ?in bir dünya daha var” derdi zaten.. Bu sebeple alelacele çıkmıÅ?tı yola kaybettiÄ?i her saniye bir masum ölüyordu. Bu savaÃ…? zamanında yas tutmak yersizdi.
Nice daÄ?lar aÃ…?tı nice denizlerden geçti nice düÅ?manla mücadele etti ve sonunda aylardır eriÃ…?mek için çabaladıÄ?ı yerdeydi. Lord Oren’in kutsal topraklarında.. Lakin hayatında tanrısından baÃ…?ka kimse yoktu. Ve Oren adına and içti tüm kötüleri yeryüzünden kazıma uÄ?runa...
Lord Oren’in karÃ…?ısında görkemli bir Ã…?ekilde gök yüzüne yükselen tapınak karÃ…?ısındaydı artık. Kör olanlar bile bu sessizlik ve huzur içerisinde orada bir tapınaÄ?ın var olduÄ?unu anlayabilirdi. Atıyla beraber uzun süren yolculuÄ?unun ardından sızlayan bacaklarını gererek bayılacakmıÅ? gibi nefes alıp veren atından indi ve atının boynuna sarılarak ona minnettarlıÄ?ını baÃ…?ını okÃ…?ayarak gösterdi. Zaten halsiz olan atını baÄ?lama gereÄ?ini bile görmemiÃ…?ti ama asıl nedeni yorgunluktan daha öte bir his olan sadakat ve minnettarlıktı, uzaktan bakıldıÄ?ında belki fark edilmeyecek bir görüntü olabilir ama bunu her ikiside hissediyordu. TapınaÄ?ın önüne geldiÄ?inde kafasını kaldırıp uzun dik merdivenlere bakarak kendi hayatı gibi sert olan merdivene ilk adımını onurlu bir biçimde kafasını göÄ?e kaldırarak attı merdiveni tek tek arÃ…?ınlarken yüreÄ?indeki tanımlayamadıÄ?ı duygu nefes almasını bile engeller olmuÃ…?tu. Adım adım ilerledi tapınaÄ?ın sessizlik içindeki avlusunda.. Gece vakti ay ıÅ?ıÄ?ı tapınaÄ?ın taÃ…? avlusuna vururken usulca attı adımlarını bir yandan da derin derin nefes alarak dizginlemeye çalıÅ?ıyordu yüreÄ?indeki sonsuz heyecanını. Heykellerin yanlarından geçerken hepsine baktı. Belliydi ki hepsi Oren adına savaÃ…?mıÅ? ulu savaÃ…?çılardı ve bir Paladin’in isteyebileceÄ?i en büyük onura eriÃ…?miÃ…?lerdi her biri.. Kim bilir? Belkide bir gün Onun heykelide burada bulunacak tapınaÄ?a girenleri selamlayacaktı göÄ?sünü gere gere.. Bir an durakladı. Gözlerini kısarak seçmeye çalıÅ?tı ayın üstüne ıÅ?ık huzmelerini gönderdiÄ?i nesneyi. “Lord Oren..” dedi ve hızla yanına giderek Kılıcını yere dik tuttu ve tek dizini yere koyarak boyun eÄ?di dünya üzerinde saygı duyduÄ?u yegane varlıÄ?a. Bir süre sessizliÄ?ini bozamadı genç Paladin. Hep bu anın hayaliyle yaÃ…?amıÅ?tı. Ama Ã…?u anda heyecandan aÄ?zı kurumuÃ…?, ne söyleyeceÄ?ini bilemez haldeydi. Derin bir nefes aldı ve baÃ…?ladı sözlerine ;
“Senin adına adalet ve huzur daÄ?ıtmaya geldim uzak diyarlardan ve Ã…?imdi yüceliÄ?ine boyun eÄ?iyorum. Esir almadan önce karanlık fani bedenimi ıÅ?ıÄ?ınla kurtar beni…“ yere eÄ?diÄ?i baÃ…?ını kaldırdı ve devam etti sözlerine “…Yalvarırım kurtar!”
Gözlerinin dolduÄ?unu hissetmiÃ…?ti son cümlesinde.. EÄ?er dünya üzerinde inandıÄ?ı yegane varlık da onu yalnız bırakacak olursa ne yapacaÄ?ı nereye gideceÄ?ini bilmiyordu ve bu yol ayrımında Oren’in ıÅ?ıÄ?ı yerine karanlık bir yola gitmek istemiyordu.
Tam bunları düÅ?ündüÄ?ü sırada arkasında bir gürültü duydu. Sesten irkilerek ani bi refleksle kılıcına sarıldı. Kapıya doÄ?ru yöneldi..AttıÄ?ı her adımda hissettiÄ?i boÅ?luk duygusu onu yeryüzünden uçurmaya yeterdi. Kapının önüne geldiÄ?inde dıÅ?arıdaki sesi dinledi.. Bir süre bekledi fakat bir ses duyamadı ve yavaÅ?ça kapıyı araladı...
... Karanlıklar içinde iri bir silüet gördü yerde yatan.. Hemen yanına koÅ?tu baÅ?ka hiçbirÅ?eyi umursamadan.. BaÅ?ına geldi ve çevirdi yüzüstü yatan bedeni. Yüzüne baktı, nabzını yokladı.Vücudundaki yaralarmı yoksa yaÅ?adıklarımı daha fazla canını acıtıyordu bilinmez ama bu acı onun yüzüne iÅ?lemiÅ?ti. Ã?ok aÄ?ır yaralı ve kan kaybetmiÅ?ti. Belli ki zorlu bir mücadeleden çıkmıÅ?tı ve onun için hepsinin yaÅ?anmamıÅ? kabus dolu rüyalar gibi olmasını temenni etti. AÄ?zındaki yarı pıhtılaÅ?mıÅ? kanı iyice yüzüne yapıÅ?maması için temizledi ve baÅ?ını çevirdi üstünde yükselen dolunaya "Yüce Oren! Bu adamın günahlarını affet ve kudretinle yaÅ?amasına izin ver" dedi. KirlenmiÅ? ve biraz çamurlu olduÄ?unu farkettiÄ?i elini adamın yarasına götürdü bedenindeki katlanamaz yorgunluÄ?a raÄ?men Tüm konsantrasyonunu toplayarak onun yaralarına yapabileceÄ?i en kudretli büyüyü uyguladı. (Lay on Hands) YavaÅ? yavaÅ? kendini kaybetmek üzere olduÄ?unu hissetti. Ama o yaÅ?amalıydı.. Kendi yaÅ?amını kaybetme riski aklına geldi ister istemez.. "UMRUMDA DEÄ?Ä°L!" diye haykırdı ve büyüsünü yoÄ?unlaÅ?tırarak devam etti.. Ta ki önünde yatan yiÄ?it savaÅ?çı gözlerini açana kadar... |
|
|
Back to top |
|
|
|
|