Posted:
Wed May 04, 2005 2:23 am
Horcoel kızın gidiÅ?i ve hazırlanarak geri geliÅ?i üzerine hüzünlü bir tavırda atına doÄ?ru yöneldi..''BoÅ?a umutlar..''diye düÅ?ündü Silverhorn un üzerine binerken..Kızın soÄ?uk davranıÅ?larından kendisinden hoÅ?lanmadıÄ?ı açıktı..Belkide böylesi daha iyi diye düÅ?ündü Å?ovalye bu sırada..EÄ?er oda kendisinden hoÅ?lanıyor olsaydı birçok tehlike altında kalabilirdi..Silverhornun üzerinde doÄ?rulduktan sonra bir an dönerek kıza baktı..Evet kesinlikle böylesi daha iyiydi..
''Peki gidelim Ladyim..''dedi atı üzerinde baÅ?ı öne eÄ?ik bir Å?ekilde..YavaÅ? bir dokunuÅ?la Silver ı harakete geçirdi Å?ovalye..Nöbetçinin kendisini çaÄ?ırdıÄ?ı yere doÄ?ru ilerlerken o kısa yol Å?ovalyeye ne kadar uzun gelmiÅ?ti..Ne kadar uzun..Böylesi daha iyi diyordu kendi kendisine..Zihni geçmiÅ?e gitti Å?ovalyenin..Ve aklından Thornan la yaptıgı konuÅ?ma geçti..
''Anlıyorum efendim..''demiÅ?ti Horcoel..Hüzünlendi ve sessizce mırıldandı..
''Anlıyorum..''
Å?ovalye atını tam onu çaÄ?ıran nöbetçinin yakınına kadar sürdü ve ardından durdurdu kızın onu izlediÄ?ini farz ederek..Nöbetçiler iki kiÅ?iydi..Ve bir tanede adam bulunuyordu galiba yanlarında..
Asil bir bakıÅ?la nöbetçileri süzen Å?ovalye gözlerini kısarak seslendi..
''Evet savaÅ?çı..Beni görmek isteyen kimmiÅ?..''
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Posted:
Wed May 04, 2005 4:28 am
Harbomm Horcoel'i çaÄ?ırttıÄ?ına göre, bizzat kendim gidip onu görmeme gerek yok.. Hem ona da bir sürpriz olur cüppemi görmek.. Ayrıca bir iki adım atsam sanki yıkılacak gibi duran bu vücutla da Horcoel'in olduÄ?u çadıra gitmek biraz fazla zorlayıcı olur..
Reltar'a döndü Vilthas aklından düÅ?ünceleri silerek.. Bir kardeÅ? kaybetmek.. Ne kadar acı verici bir olay. Tüm hayatını karartabilecek bir trajedi.. Tek kardeÅ? büyümenin verdiÄ?i zorluklardan biri de kardeÅ?siz olmanın yalnızlıÄ?ıydı Vilthas için.. Reltar açısından düÅ?ününce onca yılını paylaÅ?tıÄ?ını, yalnızlıÄ?ını giderdiÄ?ini, en kötü gününde yanından ayrılmayan birinin artık yanında olmayacaÄ?ı düÅ?üncesi bile ürkütücü olmaya yeterdi.
"Squan'ın bütün hayatı boyunca savaÅ?tıÄ?ı tanrının cennetinde olduÄ?undan kuÅ?kun olmasın.." diye teselli etmeye çalıÅ?tı Reltar'ı, tabi bu kanayan yarayı durdurmanın bir yolu varsa..
Ardından yere baÄ?daÅ? kurarak Horcoel'in buraya geliÅ?ini beklemeye baÅ?ladı sabırsızlıkla.. Uzun zamandır görmemiÅ?ti.. Acaba bu geliÅ?en olayların onun üzerinde etkisi ne olmuÅ?tu.. Logan'ın talihsiz kaderinden haberi var mıydı.. Zihninin bir köÅ?esine fırlattı bu soruları Horcoel geldiÄ?inde hatırlamak üzere..
Reltar cüceye hafif bir tebessümle baktı.Cüce anında "Bana Sir Horcoel 'i bulup getirin.." diye baÄ?ırmaya baÅ?lamıÅ?tı.Sakin bir yer aradı gözleri.Biraz dinlenme iyi gelecekti kuÅ?kusuz.
Tam cüceye soracaÄ?ı vakit büyücü elfin kendisine doÄ?ru yaklaÅ?tıÄ?ını fark etti.Elf in yüzü baya ciddi gibiydi."Squan'ın bütün hayatı boyunca savaÅ?tıÄ?ı tanrının cennetinde olduÄ?undan kuÅ?kun olmasın.."DemiÅ?ti.Reltar derin bir çekerek "Haklısın umarım oradadır. O herzaman en iyisini hakediyor."Kafasını öne düÅ?ürerek kendisini tekrar aÄ?lamamak için zor tuttu.Bunda baÅ?arılıda olmuÅ?tu.Daha sonra hızla o bölgeden uzaklaÅ?tı.Elbet sakin bir yer bulur ve yatabilirdi.Ve bütün herÅ?eyi unutabilirdi...
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır.
Posted:
Thu May 05, 2005 12:51 am
Slach yapmayı istediÄ?i Å?ey için Å?arkı ve sözlerin yeterli olmadıÄ?ına karar verdi. Ve bir asker gibi topuÄ?unu üzerinde dönerek geldiÄ?i yöne yani ormana döndü. Olayın geçtiÄ?i yerlere bakıyordu. Bir analam verememiÅ?ti bütün bu yaÅ?ananlara.
Ormanın iyice içlerine doÄ?ru hareket etti. CiÄ?erlerini hava ile doldurdu. Orman onun eviydi ve uzun süre onun içinde yaÅ?amaktan ve ormanın o tatlı kokusundan mahrum kalmıÅ?tı.
Biraz gezindikten sonra amacı için güzel meyveler aramaya koyuldu. Ormanın hediyesi olan bir aÄ?aç tam da karÅ?ısında duruyordu. Güzel bir elma aÄ?acı.... Ã?zerinde kıpkırmızı Å?eker gibi görünen elmalar vardı..KıÅ?ın Å?on elmalarına benziyordu. Bunları almasının kimseyi rahatsız etmeyeceÄ?ini düÅ?ündü. Ve tane tane topladıklarını çantasına attı. Ã?ocukların gözlerine hoÅ? görünmek için çeÅ?it yapmalıydı. Elmalar yeterince güzel ve çoklardı ama çeÅ?it gerekirdi. Slach son bir kez çantasına baktı ve yeni meyveler bulabilmek için ormandaki gezintisine devam etti. Meyveler pek olmamıÅ?tı ama genede yeÅ?il renkleri iyi görünüyordu. Ve bir çalımsı aÄ?aç gördü. üzerinde kırmız renki böÄ?ürtlenler vardı. Bir tanesini aldı ve aÄ?zına attı. Yüzü birden ekÅ?idi ama tatlaro yinde hoÅ?una gitmiÅ?ti. Bir kaç tane daha toplayıp çantasının en üstüne koydu.
Artık vakti gelmiÅ?ti. Ormandan ayrılmalı ve görevini yapmalıydı. Vakit azdı ve görevi beklemiyordu. Her Å?eye raÄ?men ormandan yürüyerek ayrıldı ve onkasabaya doÄ?ru yol aldı.
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Freya ufuÄ?a doÄ?ru bir yerlerde birkaç bina görmeye baÅ?ladıÄ?ında doÄ?ru yolda olduÄ?unu anladı.On kasaba ileride yavaÅ? yavaÅ? beliriyordu.Tepede gnome dostuyla beraber kasabaya gireceklerdi.Atını hafif hafif yavaÅ?lattı,kasabaya giriyordu.Eliyle madalyonunu bariz gözükecek bir konuma getirdi.AÅ?aÄ?ıya doÄ?ru elini salladı,gnomeye inmesini söyledi.Kendide kasaba giriÅ?ine varmıÅ?tı.Kapıda kim olduÄ?unu tanımadıÄ?ı biri vardı.Atı durdurduktan sonra adamla konuÅ?maya baÅ?ladı:
-Bana herhangi bir üssünü çaÄ?ırırmısın?
Posted:
Fri May 06, 2005 11:57 pm
''Logan ın niÅ?anı..''diye fısıldadı eline niÅ?anı alırken Å?ovalye..NiÅ?anı bir tur parmakları arasında döndürdü ve boÅ? bir ifade ile niÅ?ana bakmaya baÅ?ladı..
''Bu..Bunun bana verildiÄ?ini mi söylediler..''dedi hala niÅ?ana bakarken..Ortada bir yanıÅ? anlaÅ?ılma olcagından korkan Å?ovalye bunun manasını bilsede emin olmak için bir kere daha sormalıydı..
Zaly bir anda kendini bir düzlükte buldu bu diyara gelirken geçtiÄ?i sefil kasabanın oldu yerdi.
Zaly ilerlemey baÅ?ladı...
Kasabaya yaklaÅ?maya baÅ?ladı yüzündeki Å?eytanca ifadeyi bir anda genç bir kızın neÅ?e saça yüz ifadesine döndürdü, kasabaya içlerine girdiÄ?inde sanki biraz daha iyileÅ?miÅ?ti kasaba bir kervan gelmiÅ?,onun etrafıdna bir kalabalık vardı...Etrafa biraz göz gezdirdi.
Birden gözüne beyaz cüpeli bir kiÅ?i çarptı ,biraz ona yaklaÅ?tıÄ?ında boynunda Lord Oren nin amlemi olan GümüÅ? kuÅ? tüyü bir kolye gördü,Biraz sırıtı o kiÅ?iye doÄ?ru ilerlemeye baÅ?ladı.
Diyer tarafta bir kaç savaÅ?cı duruyordu bunlardna birisi cok heybetli duruyor önünde fazlal güzel olmıyan bir Å?ovalye kızla konuÅ?uyordu.mutlu gözüküyorlardı...
Zaly büyücünü yanına gitti
''Selam amcacım... ben ben buraya yeni geldimde burda ne var ne yok merak etim,ben Zaly sizde sanırım ... Oren inanlarıdna büyücü olarak duyduÄ?um Viltas olmalısınız.... Namınız Cok duydum iyi bir büyücü oldunuz duydum bana umarım yardım ede bilirsiniz,ya biraz fazla heycanlıyımda yoska Viltas deÄ?ilmisiniz...eyer deÄ?ilseniz cok özür dilerim rahatsız etiÄ?im için ...Benim hiç arkaÅ?ım yokta... bu yüzden cok konuÅ?urum... ''
Zaly dinlenip dinlenmediÄ?ini bile bilmiyordu ama konuÅ?uyordu...
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
Posted:
Fri May 27, 2005 10:21 am
Å?ovalye Reltar'a sadece gülümsedi.
"GörünüÅ?e bakılırsa Tanrılar da Squan'ın kendi tapınaÄ?ına götürülmesini arzu ediyor. Ä°lahi güçlere saygı duymalıyız. Fakat Reltar, seni Squan'ın cesedini alıp giderken gördükten sonra verdiÄ?im kararı anlamanı isterim. Muhakeme yeteneÄ?imin dıÅ?ında bir Å?ey yapıyordun ve açıkçası sana güvenmiyordum, aynı senin bana güvenmediÄ?in gibi... Yine de savaÅ? alanı önemli dostlukların kurulduÄ?u bir yerdir. Benimle omuz omuza çarpıÅ?tıktan sonra sana artık güvenim tam. Eminim doÄ?ru olanı yapacaksın... Ã?ünkü doÄ?runun senin kalbinde olduÄ?unu görmek çok zor deÄ?il."
Cervantes Freya'nın yaklaÅ?masıyla adama dikkatle baktı. Bu tutuklanıp yargılanması gereken eÅ?kiyaları yakalamak yerine öldüren adamdı. Biraz yüzü asıldı, fakat adamın Adalet'in tarafından olduÄ?u tartıÅ?ma götürmezdi. Yine de silahsız kaçan adamları adalete teslim etmek yerine seçtiÄ?i yol cinayet ve kıyımdı.
Ä°Å?te "bu" adama güvenmesi çok zordu.
"Ä°yi geceler sayın savaÅ?çı, ben Oren Å?ovalyelerinden Cervantes. Sizinle kervanı savunurken karÅ?ılaÅ?mıÅ?tık fakat tanıÅ?ma imkanı bulamamıÅ?tık sanırım. Aynı yolu kullanmamıza raÄ?men sizi burada bulduÄ?um için oldukça Å?aÅ?kınım. Buraya büyü yoluyla geldiÄ?inizi varsayıyorum?" Soran gözlerle Freya'ya baktı orta yaÅ?larındaki din savaÅ?çısı...
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Posted:
Tue Jun 28, 2005 10:19 pm
Horcoel baÅ?ını önüne eÄ?di ve saygıyla boÅ?luÄ?u selamladı..Hüzünlü bir ifade ile..''Nasıl buyurursanız efendim..''diyebildi sadece..
BaÅ?ını önüne çevirdi ve etrafına bakındı..Ä°nsanlara..Kendisine ve diÄ?er Å?ovalyelere güvenen insanlara..''Adaletin atlıları..''diye mırıldandı kendi içinden..Hüzünlü baÅ?ını kaldırdı ve gecenin karanlıgına doÄ?rulttu baÅ?ını..''Lordun öÄ?retileri..''diyebildi kendi kendisine..''Lord acı da olsa hep gerçekleri söyler..Haklı..Kaybediyoruz ve onkasaba halkı kaybedenlerle birlikte olmak istemeyecektir..''Atını ileriye doÄ?ru sürdü ve onkasabanın etrafını incelemeye baÅ?ladı..''O halde kaybetmeyeceÄ?iz..''dedi kendi kendisine..''Adalet ve Oren adına kaybetmeyeceÄ?iz..Onun adını yüceltecek ve göklere kazıyacagız..Adaletin karÅ?ısında duran herÅ?eyi ezip geçicek ve onlara kutsal ıÅ?ıÄ?ı göstereceÄ?iz..''
''ADALETÄ°N Å?OVALYELERÄ° SÄ°ZE SESLENÄ°YORUM OREN ADINA ADALET ADINA SAVAÅ?MAYA VE BU UÄ?URDA CANLAR ALMAYA HAZIRMISINIZ..''
Duraksadı ve bir an Harbormm ile Vladhek in yüzlerine baktı..Horcoel hiç bu kadar kararlı ve azimli bir ifadede bulundugunu hatırlamıyordu..Sözleri kutsal Å?ovalyenin aÄ?zından sanki kutsal bir melodi gibi çıkıyor ve otoriter bir Å?ekilde etrafına yayılıyordu..
''Å?Ä°MDÄ° Å?OVALYELER..''dedi ve tek eli ile kasabayı iÅ?aret etti Å?ovalye..''UZUN ZAMANDIR KASABALILARA GÃ?ZCÃ?LÃ?K YAPIYORUZ..ONLARI KARANLIGIN LANETÄ°NDEN KORUYOR VE UZAK TUTUYORUZ..ANCAAAKK..''Å?ovalye bu sırada atını iki adım ileri sürdü..''ANCAK TOPARLANMAMIZ VE GÃ?Ã?LENMEMÄ°Z GEREKÄ°YOR..BÄ°Z BURADA YERÄ°MÄ°ZDE DURDUKÃ?A KARANLIK GÄ°TTÄ°KÃ?E GÃ?Ã?LENÄ°YOR YOLDAÅ?LARIM..OTURDUK VE BÄ°RÅ?EYÄ°N OLMASINI BEKLÄ°YORUZ..DAÄ?ILIYORUZ..DÄ°KKATSÄ°ZLÄ°K YAPIYOR VE HATALARA MEYDAN VERÄ°YORUZ..KARANLIK YAKLAÅ?IYOR DOSTLARIM..BUNU HÄ°SSEDEBÄ°LÄ°YORUM..VE BÄ°ZÄ°M DE BU KARANLIGIN KARÅ?ISINDA DÄ°MDÄ°K DURABÄ°LMEMÄ°Z GEREKÄ°YOR..KENDÄ°MÄ°Z Ä°Ã?Ä°N DEÄ?Ä°L..YÃ?CE ADALETÄ°N EFENDÄ°SÄ° Ä°Ã?Ä°N..ONU YÃ?CELTMEK Ä°Ã?Ä°N..Ä°NSANLAR Ä°Ã?Ä°N..UNUTMAYIN..ADALETÄ°N YOLUNDA SAVAÅ?TIGIMIZ SÃ?RECE BÄ°ZÄ°M Ä°Ã?Ä°N Ã?LÃ?M KORKULACAK BÄ°RÅ?EY OLAMAZ KUTSAL Å?OVALYELER..UNUTMAYIN BÄ°ZLER ONURUN Å?OVALYELERÄ°YÄ°Z..ADALETÄ°N Å?OVALYELERÄ°YÄ°Z..SAVAÅ?IN Å?OVALYELERÄ°YÄ°Z..VE GEREKTÄ°Ä?Ä°NDE..Ã?LÃ?MÃ?N Å?OVALYELERÄ°YÄ°Z..''
''BÄ°ZLEEEERR..BÄ°ZLER YÃ?CE OREN Ä°N TAPINAK Å?OVALYELERÄ°YÄ°Z..ALDIGIMIZ KUTSANMAYA LAYIK OLALIM..YÃ?CE OREN BÄ°ZE GÃ?VENÄ°P GÃ?CÃ?NÃ?N BÄ°R BÃ?LÃ?MÃ?NÃ? BÄ°ZE BAÄ?IÅ?LADI..ONA HÄ°ZMET EDELÄ°M DÄ°YE..ADALETE HÄ°ZMET EDELÄ°M DÄ°YE...O HALDEEE..DÃ?KTÃ?Ä?Ã?MÃ?Z HER KANI ADALET Ä°Ã?Ä°N AKITALIM..ALDIÄ?IMIZ HER YARAYI ADALET ADINA ALALIM..HAZIRLIKLI VE GÃ?Ã?LÃ? OLALIM..KARARLI OLALIM..VE LORDU YÃ?ZÃ?STÃ? BIRAKMAYALIM..''
Horcoel durdu ve sakinleÅ?erek Å?ovalyelere bakmaya baÅ?ladı..Å?ovalyenin otoriter bakıÅ?ları herkezi dolandıktan sonra yumuÅ?adı ve ufak bir gülümsemeye kaydı..
''Yarım saatimiz var yoldaÅ?larım..Ardından gücümüzün sınırlarını ve bununla neler yapıp yapamayacagımızı konuÅ?acak ve çözümler arayacagız..Yarım saat..''
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum