Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - DiÅ? Fakültesi
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

DiÃ…? Fakültesi View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Dragon_Knight
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 28, 2007 5:29 am Reply with quoteBack to top

"ıÅ?te bitti artık yepyeni oldu.Haftaya görüÅ?ürüz Ã?mer."
    "Eline saÄ?lık doktor bey." dedi genç adam.Henüz 18 yaÅ?ında olmasına raÄ?men pek çok kez diÅ? fakültesine yolu düÅ?müÅ?tü.3 dolgunun birincisi bitmiÅ?ti.Gelecek hafta tekrar gelmesi gerekiyordu.Randevu almak için sekreterin odasına doÄ?ru yürümeye baÅ?ladı.Doktor dolgusunu yaparken sekreterden yakınıyordu.Bu gün izin almiÅ? sekreter ve öÄ?rencilerden birine sekreterlik yaptirmak zorunda kalmiÅ?.Bütün bunlar genç adamı zerre kadar ilgilendirmiyordu.Ama aÄ?zında iki tane el varken bu konuÅ?maları dinlemekten daha iyi bir iÅ? bulamamıÅ?tı.Canı iyice sıkılmıÅ?tı artık ve tek istediÄ?i otobüsle eve gidip kendini yataÄ?a atmaktı.Sekreterin masasına gittiÄ?inde masanın boÅ? olduÄ?unu gördü.İçinden bir küfür savurdu.Sinirleri alt üst olmuÅ?tu.Bugün eve hiç gidemeyeceÄ?ini düÅ?ünmeye baÅ?lamıÅ?tı.Masanın etrafındaki sandalyelerden birine oturdu ve beklemeye baÅ?ladı.Bir kaç dakika sonra bir bayan hızlı adımlarla içeri girdi ve özür diledi.1.65-1.70 arası güzel sayılabilecek bir bayandı.Siyah uzun çizme ve siyah mini etek giymiÅ?ti.Ve beyaz doktor önlüÄ?üyle birlikte çok çok güzel görünüyordu.Ã?mer genç kızı görünce ne için sinirlendiÄ?ini ve eve gitmekle ilgili tüm hayallerini unutmuÅ?tu.Genç kız masanın arkasına geçip sandalyeye oturdu.Doktorun randevu defterini açtıktan sonra sordu.
    "Ne zaman geleceksiniz?"
    "Bir hafta sonra"
    "Hangi saatte gelebilirsiniz?"
    "3-4 arası"
    "O zaman haftaya pazartesi saat 3'te." dedikten sonra bir kaÄ?ıt parçası alıp randevu tarihini yazmaya baÅ?ladı.Genç kız yazmayı bitirirken Ã?mer "KaÄ?ıdın arkasına adını ve telefon numaranı yazabilir misin?" diye sordu.

Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    sanguis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 09, 2008 12:29 am Reply with quoteBack to top

Ã?mer fakülteden çıktıÄ?ında sevnçten uçuyordu. Sokakta sevincinden çocuklar gibi koÅ?mamak için kendini tutarak yürümeye baÅ?ladı. Güzel sekreter kaÄ?ıdın arkasına ismini ve numarasını ince el yazısıyla yazmıÅ?tı: Filiz - 0535....

Ã?mer numarayı hatırlamıyordu. Kontrol etmek için kaÄ?ıdı cebinden çıkardı. KaÄ?ıdı okumak için baÅ?ını eÄ?miÅ?ti ki, önünden gelen sert bir darbeyle yere düÅ?tü.

"Ã?nüne baksana a.....a koduum!" dedi onu yere düÅ?üren 1.90'lık ogre tipli adam. Ã?mer ise yerden kalkmaya çalıÅ?ıyordu. Adam bu sefer baÅ?ka birisine dönerek konuÅ?tu.

"Samet, gel la Å?u hıyarı bi dövelim!"

"S....r et lan, uÄ?raÅ?amam Å?imdi. Hadi gidiyom ben gelceksen gel.", dedi Samet. Ogre tipli adam da Sametin peÅ?inden uzaklaÅ?tı.

Ã?mer içinden küfrederek ayaÄ?a kalktı ve kaÄ?ıdın elinde olmadıÄ?ını gördü.

"KaÄ?ıt! Hass....r kaÄ?ıt nerde?"

KaÄ?ıdı yerlerde ne kadar aradıysa da bulamadı.

"Sakin ol, Ã?mer. Å?imdi numarayı hatırlaman gerekiyor. 0535.... üç yüz... yok, dört yüz olması lazım. dört yüz... lanet olsun hatırlayamıyorum!"

Ã?mer eve doÄ?ru yürümeye baÅ?ladı. Neyse ki sekreteri pazartesi bir daha görecekti. Ama eÄ?er kız ona niye aramadıÄ?ını sorarsa ne diyecekti? "KaÄ?ıdı kaybettim" çok ezik bir cümle olmaz mıydı? "Neyse buna da bir çare düÅ?ünürüz." diye düÅ?ündü. Ama o anda hafızası ona bir darbe daha indirdi.

Kızın aslında doktorun bir öÄ?rencisi olduÄ?unu ve bir günlüÄ?üne sekreterlik yaptıÄ?ını hatırladı.

Yani pazartesi gittiÄ?inde orada olmayacaktı.
    Back to top View user's profileSend private message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 13, 2008 6:37 am Reply with quoteBack to top

Ne olursa olsun bir çaresini bulmalıydı. Böyle güzellikteki bir kız kendisine telefon numarasını vermiÅ?ken o nasıl kaybederdi. Kendi kendine söyleniyor, birÅ?eyler bulma çabasıyla evin içinde dolaÅ?ıp duruyordu. Birden aklına:

'' Acaba doktora sorsam o bana söyler mi kim olduÄ?unu? Sonra kızı buluncada özür dilerim.''

diye bir fikir geldiysede bunu doktora söylemenin abes kaçıcaÄ?ını düÅ?ündü.Ama o kız için herÅ?eyi yapabilirdi. Ertesi gün tekrar doktorun bulunduÄ?u yere gitti. Eski sekreter gelmiÅ?ti bile. Halbuki o yoldo belki birÅ?eyler olur yine o kız gelir diye düÅ?ünmüÅ? ve ne hayaller kurmuÅ?tu ama nafile. Ä°Å?te eski sekreter tam karÅ?ısındaydı. O anda gidip sekreteri gırtlaklaak istiyordu. Sekreterin yanına gitti ve doktor beyin müsayit olup olmadıÄ?ını sordu. Sekreter:

''RAndevunuz varmı?'' diye sordu �mer'e.�mer bir an kızı öldürmek istesede kendine hakim olup:

'' Yok '' dedi. Sekreter:

''Bir dakika kendisine sormam lazım'' dedi ve doktorun odasına girdi. Ã?mer'in sinirleri iyice gerilmeye baÅ?lamıÅ?tı. Onun için dakikalar saatler gibi geçiyordu ve çok sinirliydi. Sekreteri gördükçede sinirleri iyice bozulmaya baÅ?lamıÅ?tı. Sekreter içeriden çıktı ve topuklu ayakkabılarının sesini bilerek yüksek çıkarmaya çalıÅ?ır gibi ses çıkartarak Ã?mer'e doÄ?ru yaklaÅ?tı ve:

'' Doktor bey sizi bekliyor. Buyrun.'' dedi. Ã?mer daha fazla kendine hakim olamayacaÄ?ını anladı ve hemen ordan uzaklaÅ?mak üzere doktorun odasına doÄ?ru yürümeye baÅ?ladı. Doktorun odasının kapısına yaklaÅ?tıkça dahada heyecanlanıyordu ve ne yapacaÄ?ını bilemiyordu. Sanki onu kapının arkasında bekleyen doktor deÄ?il Azraildi.

Dragon_Knight
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat May 16, 2009 7:26 am Reply with quoteBack to top

Ã?mer kapıyı açtı ve içeri girdi. Doktor masasında oturuyordu. Ä°ncelediÄ?i diÅ? röntgenini daha iyi görmek için havaya kaldırınca yaÅ?lı yüzü göründü. Pekte azraile benzemiyordu. Hatta sevimli bile denilebilirdi.
    "Selam doktor."
    Doktor elindeki röntgeni indirip yaÅ?lı gözleriyle Ã?mer'e baktı. "HoÅ? geldin. Gel otur Å?öyle." diyerek masasının önünde duran sandalyeleri iÅ?aret etti. Ã?mer sandalyelerden birine oturdu. Doktor sıkıntılı bir Å?ekilde Ã?mer'e doÄ?ru eÄ?ilip kısık bir sesle "Lanet sekreter. Topuklu ayakkabı giymemesini bin kere söylememe raÄ?men hergün topuklu giyiyor. Bütün gün tak tak tak dolaÅ?ıyor. Sanki yerde deÄ?il kafamda dolaÅ?ıyor." dedi.
    �mer de sesini alçaltarak cevap verdi.
    "Doktor böyle sessizce konuÅ?tuÄ?umuza göre ondan korkuyor olmalısın."
    "Elbette korkuyorum." Gözleriyle köÅ?edeki dolapta dosyalarla uÄ?raÅ?an yüz kiloluk sekreteri iÅ?aret ederek devam etti.

"O iri, hatta çok iri bir kadın bense yaÅ?lı bir adamım. Sence avantaj kimde?" Bu lafın üzerine sessizce gülüÅ?tüler.

"Doktor sekreterden söz açılmıÅ?ken, senin dünki sekreter varya onu nasıl bulabilirim?"

Doktor kafasıyla köÅ?eyi gösterdi. Ã?mer heyecanla o tarafa döndü. Ama hayalleri yüz kiloluk bir dev tarafından katledildi. Mutsuz gözleri doktora döndü. Doktorun yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. O anda bir yumrukla suratını kana bulamayı düÅ?ündü. Ä°Å?te o zaman gülünecek bir Å?ey olurdu. Derin bir nefes aldı.

"Doktor beni iyi dinle. Dün buradaydım deÄ?il mi?"
    "Evet. Alttan altı numaralı diÅ?e dolgu yaptık."
    "Tamam. Dün burada mini etekli esmer bir sekreter vardı."
    "Her zaman anlattıÄ?ın gibi bir sekreter isterdim. Ama hayat her istediÄ?ini vermiyor."
    Ã?mer bu Å?akayı görmezden gelerek devam etti.
    "Hadi ama doktor! Onun sana bir günlüÄ?üne yardım eden bir öÄ?rencin olduÄ?unu sen söyledin."
    "Bilemiyorum evlat. AnlattıÄ?ın gibi bir Å?eyler hatırlamıyorum. YaÅ?lı olabilirim ama henüz bunamadım. Ä°yi misin?"
    Ã?mer her ne kadar Doktorun Å?aka yaptıÄ?ına inanmak istesede sesinden ciddi olduÄ?u anlaÅ?ılıyordu. AyaÄ?a kalkıp kapıya doÄ?ru ilerledi.. "Ä°yiyim doktor. Sonra görüÅ?ürüz.

Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum